2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bebeğin durumu nasıl canım.nasil gidiyor anlaşabiliryor musunuz
Bebeğim çok gazı var canım ya hep bir ses boğuşma kızarıklık yaşıyor sürekli emmek istiyor o yüzden sonra kusuyor. Memede rahatlayacağını düşünüyor ama işte olmuyor baya yorgunum sen nasıl oldun ne yaptınız

Bizde de aynı canım kusma sorunu için mamayı azaltım üfürüm için hastaneye gittim onu ciddiye alma dedi ama akciğere giden damar da çok hafif açıklık var dedi önümüzdeki ay takibe geri gidicem buda kötü bişey zaten Allah'ım yavrularımızı korusun çok zorlu bi süreç inşallah kusması durur korkuyorum( yine aynı fışkırır tarzda kusmayla) karşılaşırım diye yorgunluk ve uykusuzluğumdan bahsetmiyorum bile geçicek mi acaba bugünler bide küçük doğmuştu miniğim büyür değil mi kaçıncı ayda toparlar acaba kendisini

Bende sezeryan ondan bir şey söyleyemem malesef 40 gün sonra doktorum gel dedi bana istersen sende görün doktoruna
Benimki dedıkı kendiliğinden düşecek dedı dikişler ondan dolayı gitmek istemiyorum ve çok canımı yaktılar korkuyorum keşke sezaryan olsaydım yalvardım almadılar suni sancı ve kasılma koydular ben öbür tarafa gittim geldim aşırı kötüydü doğumum ondan dolayo gitmeye korkuyorum

Kızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? Onun dışında ne yaptırmamız lazım göz muayenesi falan var mı aşılar ne zaman
Canım Şehir Hastanesi'nden bize bir kağıt verdiler taburcu olurken, bir ay sonra göz muayenesi, 2 ay sonra da kalça ultrasonu dediler.

Ben süt vermesem bile diyet yapmıyorum çünkü zaten çok yemiyorum normal adam gibi günde 1 defa yemek yiyorum genelde atıştırıyorum aslında hep yazıyordum burda kilo çok vermek istemiyorum ama bu sanki fazla oldutaytla idare edemem kapalıyım bazı takımlarım var lastikli artık onlarla idare ederim kendimi çok bakımsız hiss ediyorumBanada biliyormusun çok zayıfsın hiç kilo almamış gibisin diyorlar çünkü yüzüm kollar zayıf bende popa yanlar çıkmış karnımda gitmiş sadece kabızlıktan hep şiş görünüyor

Canım seninki kötü olmuş ondan korkun var ama inan bana sezeryanda hiç kolay diğil malesef sen o zaman biraz daha bekle belki dediği gibi olur

Emzirme konusunda tecrübeli kızlar bi yorum atıverin. İlk çocuğum memeye bu kadar hevesli değildi çok emmezdi. Benim kız sürekli memede kalmak istiyor akşam 20-24 arası deli gibi ıkınma emme döngüsüne giriyor gözünü asla kapamıyor uyumuyor aç sanıp mama veriyoruz bu sefer yine aynı hep beni emmek istiyor memede kalmak istiyor daha kötü gazı oluyor bu döngüde ne yapmak gerekiyor nasıl sakinleşir bu hafta esimde hep akşam nöbetine gitti tek başına perişan oldum kırkı çıkınca düzelecek mi yada ne zaman düzelir emzirmeye heves ediyordum da zormuş yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…