• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Sma comfort rahatlattı oğlumu baya rahatlattı gözle görünür derecede. Aptamilden geçtik biz optipro değil ama comfort olan isterseniz bir deneyin siz de. Bigai probiyotiğe başladık bir de önceki haline göre çok daha iyiyiyiz.
Tamamdır teşekkür ederim

3330 doğum k kilosu bugün 40 günlük geçen hafta 4 kg 280 gramdı ya öyle çok aşırı da kilo almadı normal aldı ama yiyor yani. Emzirdikten sonra sağdıysam 20 cc 60 cc arası çıkıyor emzirmeden sağdıysam geçen emzirmeden sağdım 120 cc çıktı doktorlara soruyorum kusmuyorsa yiyecek demek ki falan diyor onlar da yani kimse net bir şey söylemiyor bana da çok geliyor yediği ama öyle bir kusma durumu da yok silikon uç ile emziriyorum acaba tamamen boşaltamıyor mu memeyi diyorum işte
Metabolizması hızlı çalışıyordur belki bebeğin yiyorsa ekstra sıkıntısı da yoksa yesin kuzum 🤗

Ben de çok zorlanıyorum açıkçası hâlâ adapte olamadım hamilelik ne rahatmış 🙂
Bebişleri nasıl uyutuyosunuz kızlar ben yakında ayağımda sallıcam gibi çok zorlanıyo uykuya dalarken emziği de sadece açken kabul ediyo normalde tutmuyo
Memede uyuyor yatağına koymamla uyanıyor yatarak emzireyim diyorum ama o kadar yorgun ve uykusuz oluyorum ki uyur kalırım diye yapamıyorum korkuyorum

Bugün ben de süt çayı damlası aldım. Ben de hipp veriyorum ama çok gaz yapıyor. Yavrum gazdan duramıyor.
Galiba bize de mama gaz yapıyor mama vermediğim günler fazla ıkınmıyor mamadan sonra oluyor ne oluyorsa. Sma comfort aldım ilk çocuğıma onu kullanıyordum bu kadar gaz sorunumuz yoktu gaz damlasını da değiştirdik bakalım umarım rahatlarız çok yorgunum artık

Evet grup bi anda çöktü 🤣
Çarpılmışa döndük 😂
Bebeğim iki gündür pişik oldu durmuyor öneriniz var mı hanımlar
Ben sudocrem kullanıyorum seneler önce oğluma da onu kullanırdım. Geçmeyen çok inatçı pişiklerde pudra kullanmıştım sürekli kullanımda önerilmiyor ama böyle durumlarda pudra hemen geçiriyor

Kuzuuu anca girebiliyorum foruma, 2 ekimde tam 41+0’da kavuştuk sancılarım 2 gün sürdü ve çok zor bir doğumdu ama şükür ikimiz de iyiyim, ben de iyileşiyorum 🤗

Sen ne durumdasın 😍
Ah çok şükür iyisiniz 😍💋♥️
Yaa epidural alamadın mı nasıl oldu süreç 🥹 doğum gerçektenn zor hele ilk doğum :/ sonrakiler en azından daha hızlı oluyor. Ahah bir erkek keşke doğursaydı anlasaydı bizi taraf edilemez bir ağrı aynı zamanda mutluluk tabiki çok şükür sağlıklısınız 🙏🏻

Çarpılmışa döndük 😂

Ben sudocrem kullanıyorum seneler önce oğluma da onu kullanırdım. Geçmeyen çok inatçı pişiklerde pudra kullanmıştım sürekli kullanımda önerilmiyor ama böyle durumlarda pudra hemen geçiriyor
Bı deneyeyim bakalım teşekkür ederim 💞

Galiba bize de mama gaz yapıyor mama vermediğim günler fazla ıkınmıyor mamadan sonra oluyor ne oluyorsa. Sma comfort aldım ilk çocuğıma onu kullanıyordum bu kadar gaz sorunumuz yoktu gaz damlasını da değiştirdik bakalım umarım rahatlarız çok yorgunum artık
Mamayı kullanma düzenin nedir canım kaç saate bir ve kaç mm olarak yapıyorsun ben bu türlü düzene koyamadım kendimi

Kızlar geceden beri hastanedeyim, sırtıma bir anda ağrı saplandı pıhtı mı attı diye şüphelendiler tomografi çektirdik atmamış kas spazmı olabilir dedi doktor ama ağrı geçmiyo nefesimi kesecek kadar
Umsunmak diye bişey varmış canın bişey istiyomuş farketmeden böyle bir hafta sürüyo diyolar ağrısı, hiç duydunuz mu

Kızlar geceden beri hastanedeyim, sırtıma bir anda ağrı saplandı pıhtı mı attı diye şüphelendiler tomografi çektirdik atmamış kas spazmı olabilir dedi doktor ama ağrı geçmiyo nefesimi kesecek kadar
Umsunmak diye bişey varmış canın bişey istiyomuş farketmeden böyle bir hafta sürüyo diyolar ağrısı, hiç duydunuz mu
Spinal anestezi mi olmuştun doğumdan sonraki gün benim de sırtıma Ağrı girmişti boynumuz tutuluyor çevirince ağrıyor ya öyle bir ağrı anestezinn yan etkisi bol Nescafe iç demişlerdi acaba öyle birşey mi senin ağrın? Çok geçmiş olsun hiç duymadım umsunmak diye birşey ama umarım biran önce geçer.

Spinal anestezi mi olmuştun doğumdan sonraki gün benim de sırtıma Ağrı girmişti boynumuz tutuluyor çevirince ağrıyor ya öyle bir ağrı anestezinn yan etkisi bol Nescafe iç demişlerdi acaba öyle birşey mi senin ağrın? Çok geçmiş olsun hiç duymadım umsunmak diye birşey ama umarım biran önce geçer.
Yok canım ben genel oldum bir de baya vakit geçti doğumdan sonra, çok teşekkür ederim sizin de aklınızda olsun canınız bişey isterse hemen yiyin ağrısı çok zor o yüzden olduysa

Ben de sma alsam mı o gaza iyi geliyor diyordum

3330 doğum k kilosu bugün 40 günlük geçen hafta 4 kg 280 gramdı ya öyle çok aşırı da kilo almadı normal aldı ama yiyor yani. Emzirdikten sonra sağdıysam 20 cc 60 cc arası çıkıyor emzirmeden sağdıysam geçen emzirmeden sağdım 120 cc çıktı doktorlara soruyorum kusmuyorsa yiyecek demek ki falan diyor onlar da yani kimse net bir şey söylemiyor bana da çok geliyor yediği ama öyle bir kusma durumu da yok silikon uç ile emziriyorum acaba tamamen boşaltamıyor mu memeyi diyorum işte
Hangi sağma makinesini kullanıyorsun canım

Canım gaz sancısı olabilir mi? Sırta omuza vurur diye biliyorum.

Ah çok şükür iyisiniz 😍💋♥️
Yaa epidural alamadın mı nasıl oldu süreç 🥹 doğum gerçektenn zor hele ilk doğum :/ sonrakiler en azından daha hızlı oluyor. Ahah bir erkek keşke doğursaydı anlasaydı bizi taraf edilemez bir ağrı aynı zamanda mutluluk tabiki çok şükür sağlıklısınız 🙏🏻
Epidural aldım aslında ama serviksim çok kalınmış bebeğin başı aşağı inemedi, açıklığım çok yavaş ilerledi. Sürekli suni sancı aldım ama ona rağmen ilerlemeyince elle serviksi kenara itmeye çalışırken aynı zamanda kaburgama basıldı 🥲 bir sürü dikiş ve kaburgamda çatlağım var. Gerçekten erkeklerin asla anlayamayacağı bir duygu 🥲 çok şükür şimdi iyiyiz canım teşekkürler ❤️

Back
X