İlk günler her 2 saatten 1 saatten bir veriyordum sarılık yeniden olmasın diye şimdi kendi ağladığında veriyorum 21 randevu aldım doktora 24 aşısıda var bakalım ne kadar olmuş..ben tabi fazla vermek isterim mamayı ama mesela büyük oğlum bu kadarlıkken daha 30 cc içiyordu çok acıksa 60 oluyordu fazla yapıyordum içmiyordu ama şimdi bebeğim 90 CC içiyor genelde baaazen 60 CC oluyor o da genelde hiç 1 saatini doldurmadan oluyor hatta böylede oluyor çok uyuyorsa ağlıyor uyanıyor 90 getiriyorum yine ağlıyor 30 getiriyorum yine ağlıyor yine 30 getiriyorum ama o zaman 3 saatten fazla uyuduğu zaman oluyor kısacası düzen yokAnladım canım peki mamayı düzenli olarak mı veriyorsun yoksa ağladığı zaman mı veriyorsun bi düzenin var mı kaç ml yapıyorsun mesela her yapımda benim bebek de küçük doğdu 2500 o yüzden merak edip soruyorum
1 numara kullanırken oluyordu 2 ye geçtim bir daha olmadıMolfix kullananlar sızdırma yapıyor mu ya? Eskiden yapmazdı şindi bi kaç keredir sızdırıyor
Molfix kullanıyoruz hiç sızdırmadı kuzum küçük gelmeye başlamış olabilir miMolfix kullananlar sızdırma yapıyor mu ya? Eskiden yapmazdı şindi bi kaç keredir sızdırıyor
Sen mama veriyor muydunAnladım canım peki mamayı düzenli olarak mı veriyorsun yoksa ağladığı zaman mı veriyorsun bi düzenin var mı kaç ml yapıyorsun mesela her yapımda benim bebek de küçük doğdu 2500 o yüzden merak edip soruyorum
Evet canım anne sütünü çok çok az alıyor genellikle mama ile besliyorum Aptamil prosyneo veriyordum son zamanlarda baya kusması oldu şimdi Aptamil Ar önerdi doktor inşallah faydası olur hem gelişimine hemde kusmasınaSen mama veriyor muydun
Bizde hipp kullanıyoruz ama aşırı gaz yapıyor kızımda ıkına ıkına bir hal oluyor nurse harveys damlaya geçtik biraz daha iyi geldi sma ya geçeceğim elimdeki mama bitince hippi beğenmedim açıkçası. Aptamili de içeriğinde şeker oranı yüksek diye önermedi doktor.Evet canım anne sütünü çok çok az alıyor genellikle mama ile besliyorum Aptamil prosyneo veriyordum son zamanlarda baya kusması oldu şimdi Aptamil Ar önerdi doktor inşallah faydası olur hem gelişimine hemde kusmasına
Bende hipp kullanıyorum bebeğim çok gazlı acaba o mu yapıyor ya. Doktor anne sütüne en yakın hipp dedi onu önerdi tek önermediğinin sma olduğunu söyledi nedenini sorgulamadım hiç ama etrafımda herkes sma kullanıyor. Benimkide slinge alıştı koyup evde tur atıyorum hemen uyuyor ama yatağa koyduğum gibi gözler açıkBizde hipp kullanıyoruz ama aşırı gaz yapıyor kızımda ıkına ıkına bir hal oluyor nurse harveys damlaya geçtik biraz daha iyi geldi sma ya geçeceğim elimdeki mama bitince hippi beğenmedim açıkçası. Aptamili de içeriğinde şeker oranı yüksek diye önermedi doktor.
Ay bide ne dicem yeterki ağlamasın uyusun diye çaresizlikten ayakta sallamaya alıştırdım galiba ben bu seferde sürekli ayakta durmak istiyor
Günde kaç damla veriyosunuz bize eczacı 5-6 damla dedi ama yeterli gelmiyo sanırımBizde hipp kullanıyoruz ama aşırı gaz yapıyor kızımda ıkına ıkına bir hal oluyor nurse harveys damlaya geçtik biraz daha iyi geldi sma ya geçeceğim elimdeki mama bitince hippi beğenmedim açıkçası. Aptamili de içeriğinde şeker oranı yüksek diye önermedi doktor.
Ay bide ne dicem yeterki ağlamasın uyusun diye çaresizlikten ayakta sallamaya alıştırdım galiba ben bu seferde sürekli ayakta durmak istiyor
Sızdırıyor canım hatta çiş yaparsa zıbına geçiyo sürekli elde yıkıyorum tam bez bağlamayı da çözemedim sıkı mı oluyo diye karar veremiyorumMolfix kullananlar sızdırma yapıyor mu ya? Eskiden yapmazdı şindi bi kaç keredir sızdırıyor
Ben gidecektim. Gittim de. Gitmez olaydım. Ay bi de şansıma normalde kıvrım kıvrım kıvranan çocuk doktorda mışıl mışıl bir uykuya geçmez mi? Bu doktor da alerji değil infantil kolik 2-3 ay böyle gidecek dedi damla yazdı yolladı. Kakada mukus neden peki diyorum tatmin edici cevap alamıyorum. Süt diyetimde rahatlama oldu diyorum devam et o zaman diyo. Ama asla tatmin olmadım. Kafam daha çok karıştı. Ama bir müddet doktora gitmeyip kendim gözlemleyeceğim. Bir de hap kadar bebeği mikrop yuvası hastanelere sokmaya kıyamıyorum.Kızlar benim kızımda çok gazlı anne sütünü çok fazla almıyo mama kullanıyorduk hipp ama bi gün gazdan acillik olunca sma ya geçtim 4 5 gündür onu kullanıyoruz ama hiç bi değişme yok ve ishal oldu sürekli ıkınıp duruyo her şeyi denedim ama yok çocuk gastroya biri bebeğini götürecekti gittiniz mi acaba adınızı hatırlayamadım ama
Doktorlarda farklı görüşte demek ki e onun a dediğine bu b diyor biz ne yapacaksak artıkBende hipp kullanıyorum bebeğim çok gazlı acaba o mu yapıyor ya. Doktor anne sütüne en yakın hipp dedi onu önerdi tek önermediğinin sma olduğunu söyledi nedenini sorgulamadım hiç ama etrafımda herkes sma kullanıyor. Benimkide slinge alıştı koyup evde tur atıyorum hemen uyuyor ama yatağa koyduğum gibi gözler açık
İçeriğinde günde 1veya 2 kez 20 damla yazıyor ama ben akşamları 10 damla veriyorum mamaya katıp veriyorum yetiyor gündüz vermiyorum çünkü mamayı akşam uyku öncesi içiyor gündüz mama vermiyorum bizde gazı mama yapıyorGünde kaç damla veriyosunuz bize eczacı 5-6 damla dedi ama yeterli gelmiyo sanırım
Bende şaşırdım ilk kızımda olmamıştıEvet bende anlamış değilim bende kaç defadır sızdırıyor
Geçende yanlarından yukarı çıkmıştı. Bugünde göbeğine doğru çiş, arkadan beline kadar da kaka çıktı. Hadi kaka çok yaptı. Çiş göbek deliğine çıkmışNeresi ıslak oluyor genelde?bendede oldu ama suç kendimde arka kısmı genelde ıslak oluyordu şimdi arka kısmını uzun saklıyorum olmuyor büyük oğlumda hala kullanıyorum o kadar kaka çiş varken sızdırma yok
Bende 2 deyim 3 e mi geçsem kgsu 44001 numara kullanırken oluyordu 2 ye geçtim bir daha olmadı
Kg 4400 3 e geçsem miMolfix kullanıyoruz hiç sızdırmadı kuzum küçük gelmeye başlamış olabilir mi
Yeni değiştirsem de sızdırıyor. Bide premium olanı denicemSızdırıyor canım hatta çiş yaparsa zıbına geçiyo sürekli elde yıkıyorum tam bez bağlamayı da çözemedim sıkı mı oluyo diye karar veremiyorum
Probiyotik vermedi mi çocuk doktoru bize verdi ilk üç ay çok önemli dedi probiyotik arrı gaz damlasıyla biraz daha iyi oldu hipp kesinlikle her bebeğe yaramıyor benceKızlar benim kızımda çok gazlı anne sütünü çok fazla almıyo mama kullanıyorduk hipp ama bi gün gazdan acillik olunca sma ya geçtim 4 5 gündür onu kullanıyoruz ama hiç bi değişme yok ve ishal oldu sürekli ıkınıp duruyo her şeyi denedim ama yok çocuk gastroya biri bebeğini götürecekti gittiniz mi acaba adınızı hatırlayamadım ama
Mukuslu kaka sadece alerjiden olmuyor aslında bir gaita testi verseniz iyi olur. Benim kızımında mukuslu yeşil gibiydi doktor probiyotik başladı ilk üç ay her bebeğin kullanması gerekiyor dedi şuan normal pütürlü sarı renk yapıyor istersen bi çocuk doktoruna danış eğer probiyotik almıyorsa bebek bağırsak sağlığı da önemli. Birde sadece ön sütü içmediğine de dikkat etBen gidecektim. Gittim de. Gitmez olaydım. Ay bi de şansıma normalde kıvrım kıvrım kıvranan çocuk doktorda mışıl mışıl bir uykuya geçmez mi? Bu doktor da alerji değil infantil kolik 2-3 ay böyle gidecek dedi damla yazdı yolladı. Kakada mukus neden peki diyorum tatmin edici cevap alamıyorum. Süt diyetimde rahatlama oldu diyorum devam et o zaman diyo. Ama asla tatmin olmadım. Kafam daha çok karıştı. Ama bir müddet doktora gitmeyip kendim gözlemleyeceğim. Bir de hap kadar bebeği mikrop yuvası hastanelere sokmaya kıyamıyorum.
Bizim çocuğun gaz sancısı özellikle akşam üstü 6 gibi başlıyo. Bugün o saatlerde iyice masaj yaptım. Banyoya soktum. Banyo suyuna papatya çayı karıştırdım. Havlularını pijamalarını sıcak su torbasına sardım. Giydirirken uzun uzun kolik masajı yaptım. Yine gazı vardı ama çok daha hafif ıkınarak geçirdi. Bakiyim gece uykusunda fark olursa yazarım.
Ben doğumdan önce indirimden hem prima hem molfix almıştım pişik vs sıkıntı olursa seçenek olsun diye. İlk prima ile başladım gayet güzeldi. 2. Paket molfix i açtım ama yenidoğanı daha bol geldi primaya göre sızdırma yaptı o yüzden yine primadan devam ediyorum o bitince bebekte daha gelişmiş olacak molfix i kullanacağım.Molfix kullananlar sızdırma yapıyor mu ya? Eskiden yapmazdı şindi bi kaç keredir sızdırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?