2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Bebeğime süt alerjisi teşhisi koyan doktor gaita tahlili yapıp teşhis koymuştu. Biogaia da kullanıyoruz o günden beri. Mukus hala geçmedi maalesef

Canım Benim bebeğimde de mukuslu kaka var. Doktor süt diyeti önerdi. Nasıl yapıyorsun canım? Kakası hangi renk? Diyetten kaç gün sonra rahatlamaya başladı?

Canım kakası fıstık yeşili mukuslu muydu? Doğduğundan beri mi öyleydi? Kilo alımı nasıl? Kaka yaparken gürültü mü yapıyor?

Kızlar ben bu ön süt son süt olayını anlamadım. Bebeğin son sütü içtiğini nerden anlıyorsunuz?

Yok bu baya sızdırıyor eğer sık sık değişiyorsan tabi 3 numara için çok erken 2 numara baya kullanılıyor ben daha 1 numaradayım en son kilosu 4000 şimdi kim bilir kaç olmuş büyük oğlum desen zaten büyükler gibi kaka çiş yapıyor ama yine sızdırmıyor sleepy sızdırıyordu sonra Molfix denedim ve beğendim

Kızımda Reflü var kusmalar beni de zorluyor çünkü burnundan da fışkırıyor resmen kaç kere boğulma tehlikesi geçirdi

Canım biliyorsun benim kız bir ay geriden geldiği için küçük doğmuştu 1 numara molfiks kullanıyorum ama sırtından ve bacak arasında da sızma oluyor bazen göbekten de

Doktorlarda farklı görüşte demek ki e onun a dediğine bu b diyor biz ne yapacaksak artık
Bu kucakta durmak istemeleri ne zaman bitiyor acaba ya çok zor böyle
Ay valla bilmiyorum başladı yine bizim gaz seansı slinge bağlayacayım yine iyice uykuya dalana kadar

Birtakım olaylar yaşadık maddi yönden sıkıntıya girdik eşimi zorlamak istemedim
Anladım canım doğru olanı yaptın bende biletlerin fiyatları yüksek olduğu için şimdilik gerek yok diyorum gitmeye her sene kendileri geliyor

Kızımda Reflü var kusmalar beni de zorluyor çünkü burnundan da fışkırıyor resmen kaç kere boğulma tehlikesi geçirdi
Ben daha bilmiyorum bizde varmı yokmu ama bence var burnundan 2 defa oldu bizde ama genelde içtikten sonra ıkınıyor ve çıkarıyor

Canım biliyorsun benim kız bir ay geriden geldiği için küçük doğmuştu 1 numara molfiks kullanıyorum ama sırtından ve bacak arasında da sızma oluyor bazen göbekten de
Aaaa şaşırıyorum gerçekten bizde hiç yok olsa çoktan değişmiştim çünkü sleepy bizde sızdırdı hiç kullanmadım

Ben daha bilmiyorum bizde varmı yokmu ama bence var burnundan 2 defa oldu bizde ama genelde içtikten sonra ıkınıyor ve çıkarıyor
Doğduktan iki hafta sonra başladı canım kıyafet dayanmıyor artık
Aaaa şaşırıyorum gerçekten bizde hiç yok olsa çoktan değişmiştim çünkü sleepy bizde sızdırdı hiç kullanmadım
Tam bir aylıkken 3.600 dü kilosu şimdi daha fazladır iki numaramı alsam acaba

Canım Benim bebeğimde de mukuslu kaka var. Doktor süt diyeti önerdi. Nasıl yapıyorsun canım? Kakası hangi renk? Diyetten kaç gün sonra rahatlamaya başladı?
Süt, peynir, yoğurt, tereyağ, ayran ve her türlü süt ürünü tüketmiyorum. Paketli gıda da yemiyorum çoğunda süt ürünü, peynir altı suyu falan var. Atıştırmalık olarak garanti olsun diye vegan ürünler alıyorum. Kakası sarı- turuncu gibi. Diyet geç etki ediyor 10 gün sonra falan etki etti. Bu arada süt alerjisi için özel mama verildi bize. Diyet + mama 10 günde etki etti

Mama reçeteli mi? Umarım bebişlerimiz tez zamanda iyileşir

Kızlar geçen bir arkadaşımız fotoğrafları düzenlemek için bir uygulama söylemişti ekran görüntüsü almıştım o an için ama bulamıyorum şimdi hatırlayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…