2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
İnstagramda bir video gördüm bebeğin yanaklarına iki yandan bastırınca ( baş ve işaret parmaklarınla) alıyor emziği işe yaramaz dedim ama yaradı tuttu valla tutana kadar devam et alıyor bi süre sonra
Ayy ben de deneyeceğim bebişin hangi ruh halindeyken denemiştin keyfi yerinde miydi

Bebeklerin Bağırsakları geç geliştiği için her yenidoğanın ilk üç ay kullanmasını istiyorum dedi canım gaz olayını da azaltıyormuş düzenli vermeye çalışıyorum
Gece nöbetçi eczaneden aldık geldik ben de deneyeceğim bakalım

Ayy ben de deneyeceğim bebişin hangi ruh halindeyken denemiştin keyfi yerinde miydi
Tokken verdim kuzum aç olduğunda sinirleniyor ağlama krizine giriyor süt gelmiyor diye en savunmasız olduğu uyku öncesi de olabilir memeden ayırıp hemen teklif ediyorum emziği memede zannediyor kendini.

Bebeklerin Bağırsakları geç geliştiği için her yenidoğanın ilk üç ay kullanmasını istiyorum dedi canım gaz olayını da azaltıyormuş düzenli vermeye çalışıyorum
Bizde de tuvaletini yapmada sıkıntı yaşıyoruz yapana kadar ağlamalı krizli geçiyor. Bağırsaklar tam gelişemediğindenmiş. Probiyotik işe yaradı mı sizde? Hangi markayı kullanıyorsunuz

Bizde de tuvaletini yapmada sıkıntı yaşıyoruz yapana kadar ağlamalı krizli geçiyor. Bağırsaklar tam gelişemediğindenmiş. Probiyotik işe yaradı mı sizde? Hangi markayı kullanıyorsunuz
Probiyotik bağırsak florasını bozabilir kullananlarin çoğunun kabız şikayeti oluyor iyice sıkıntıya girmesin bebeginiz doktora danışıp o şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim. Bebek tuvaletini yaparken kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp çok hafif uyara bilirsiniz kakasını yapmasına yardımcı olacaktır

Aslında geçen hafta emzirme danışmanı probiyotikli gaz damlası önermişti. Ama biz normal gaz damlası kullanıyoruz diye almadık. Burda da görünce belki faydasını görürüz diye düşündüm. Çarşamba kontrolümüz var doktoruna da danışacağım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Rica ederim

Benim bebişim de kaka yaparken zorlanıyor. Muayenenizden sonra doktorunuzun ne dediğini paylaşabilir misiniz? Bir de bebişiniz kaç günlük?

Birde ben ne kadar desem bile bu oğlumu seste uyumayı alıştırıcam asla olmadı ufak bir sese uyanıyor ve uyumuyor mızmızlanıyor bu da olmadı bizde
Bizim ki mecbur alisti iki kardeş sürekli bagiris cagiris bazen gözlerini açıp ben nereye geldim böyle bakışı yapiyor resmen cocuk video seslerinden bahsetmiyorum bile babasi da sagolsun besiktas maci oldugunda bağıra bağıra izlediği için ona da alisti yavrum sessiz ortama hasret evimiz küçük sessiz ortam diye bisi yok doğduğunda ev kaderindir kizim diyorum yapacak bisi yok

Bizimde öyleydi çok sıkıntılıydı yaparken çok zorlanıyordu çokta gazlıydık doktor bu yüzden başlattı bize probiyotiği bizde işe yaradı düzenli yapıyor artık ama siz yine de kendi doktorunuza sorun öyle başlayın. Birde bana üç günü geçerse yapmadığı ve çok zorlandığı zaman bir çay kaşığı zeytinyağı ver dedi doktor ama gaz damlamız ve dvit zeytinyağlı olduğu için ben ekstra vermedim zorlandığı kabız olduğu zaman zeytinyağı da verilebiliyor bebeklere

Kizlar valla ben yanimda uyutuyorum kizi yapmcm dedim ama olmadı yine cunku yatağında yatırdığım zaman cok az uyuyor ama yanıma aldığımda uyansa da mememi veriyorum ağzına yatar pozisyonda uyuyoruz bazen uyku cok tatlı geliyor dayanamıyorum yanlış yaptığım ama

Hayırlı günler eylül anneleri
Yavrum kabız oldu bugün 3 .gün olacak napmalıyım
Mama falan değişimi yaptıysanız 1 haftaya kadar normal diyorlar. Ben bilmiyordum mama değiştirmiştim 3. Günde yapmayınca kakasını kulak çubuğunu zeytinyağa batırıp birazcık poposunun etrafına sürmüştüm ve altı açık şekilde tutup bisiklet hareketi yapmıştım hemen yapmıştı kakasını

Anladım bizimki günlük iki üç kez yapıyor ama yapmadan rahatlamadan uyuyamıyor. Gaz damlası da kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım. Sabahtan beri ağrısı vardı şimdi yapabildi masaj yaptım o şekilde biraz rahatladı.

Gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz canım bizde başta sab simplex vermişti hiç işe yaramadı sürekli ıkınıyordu çocuk ve kusuyordu beslenme sonrası sonra nurse harveyse geçtik o yaradı kuzuma zeytinyağlı olduğu için çok kolay oluyor kakasını yapması da sinir bozucu ıkınmalarımız epey azaldı en azından kusmalarda çok abartıp emerse oluyor sadece.

Ben çok korkuyorum ondan ya memem kafası kadar zaten çocuğu nefessiz bırakırım diye çünkü çok uykusuz kalıyorum uzanınca uyuyup kalıyorum hemen

Nurse harveys kullanıyorum günde 3 kez 5 er damla. Gaz çıkarıyor evet ama tuvaletini yapana kadar ağlamalı krize giriyor uyuyamıyor. Şimdi bi gaia diye başka damla aldı eşim başlasam mı bilmiyorum

Hayırlı günler eylül anneleri
Yavrum kabız oldu bugün 3 .gün olacak napmalıyım
Benimkinin 7.gün bugün. Doktor karnı gerginse gelin yumuşaksa bekleyin dedi. 2 gün daha bekleyeceğim. 10 güne kadar normal diyen doktorlar var. Dün gece krizdeydi yine, zeytinyağını elimle ısıtıp karnına masaj yaptım biraz gaz çıkarttı falan öyle uyudu ama ara ara muhtemelen sancı geliyor ki ağlayarak uyanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…