2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Valla Galatasaray maçı olunca nerdeyse sesi çıkmıyor kolay olmadı ama becerdim söyleye bilirim bende dedim şarkıyı yüksek sesle dinlemek istiyorum ama görüyorsun çocuk olunca çok şey büyüyene kadar değişmelievet sende daha 2 çocuk var ben kendi çocuğumu susturamıyorum senin için daha zor ama sonra zorlanmıcan büyük oğlum daha yeni yeni fön blend sesine alıştı elektrik süpürgeyi hala yanında çalıştıramıyorum ondan bu oğlumda dedim seste uyutucam ama olmadı dediğim gibi asla uyumak istemiyor öyle

Benim oğlanda ishal oldu sanki yarın doktor kontrolü var bakalım ne söylicek karnı qarul qurul sesler geliyor dün mesela hiç kaka yapmadı bu gün 2 defa ishal oldu anlamadım bakalım devamı gelicekmi

Aynı durumdayım ağlayarak uyanıyor canım bu arada çok geçmis olsun Rabbim evlatlarımıza şifa versin inşallah
O zaman bende bekleyim zeytinyağını ısıtıp mı süreyim

Aynı durumdayım ağlayarak uyanıyor canım bu arada çok geçmis olsun Rabbim evlatlarımıza şifa versin inşallah
O zaman bende bekleyim zeytinyağını ısıtıp mı süreyim
Aminn amin Elimi bandırıp ellerimi birbirine sürttüm o şekilde sıcacık oluyor direkt zaten ocakta ısıtmadım yani. Hemen elimi koyuyorum karnına biraz tutuyorum karnı da ısınmış oluyor, sonra da masaj işte yapabildiğim kadar. Tabii bu süreçte yırta yırta ağlıyor öyle sakin bir masaj hayal etme yani

Ben çok korkuyorum ondan ya memem kafası kadar zaten çocuğu nefessiz bırakırım diye çünkü çok uykusuz kalıyorum uzanınca uyuyup kalıyorum hemen
Ben de aynı dertten muzdaribim. Hep memede olmak istediği için emzirirken bazen gözlerim kapanıyor rüya görüyorum ya da yanına yatıp meme veriyorum ama aklım gidiyor bir şey olacak diye, göğüslerim se kocaman elimle tutmazsam çocuğun tüm yüzünü kaplıyor

Kaç aylık bebişinix canım

İlaç gibi geldi yazdiklarin. Çevremde birkaç kişi var aynı dönem dogurduk onlara azıcık söyledim onlar aman tövbe demeye başladılar ilk aydan 2. Çocuk için. Ben mi çok hizliyim onlar mi haklı bilemedim
Canımm her bebeğin düzeni farklı gündüz yüzünü örmeden uyu akşama doğru da ışığı azalt olduğu odada. Gece gündüzü öğrendiğinde uykusu da ona göre derinleşir emzik de kurtaricin olur al bir iki farklı model dene biz Philips aldık hemen tuttu benimki de memede değil ama meme kokusunda uyuyor memeyi bırakınca hemen emziği ağzına veriyorum iyice dalınca nereyi bulursam orada uyutuyorum.

Ben çok korkuyorum ondan ya memem kafası kadar zaten çocuğu nefessiz bırakırım diye çünkü çok uykusuz kalıyorum uzanınca uyuyup kalıyorum hemen
Benim fizyolojik olarak göğsüm şekilde bozuk hep üzülüyorum ama bi bu konuda ise yarıyor kapatmıyor burnunu
Kuzu valla cok zor isim kiz o kadar üzmüyor da oglum milli felaket patlattı kac defa eylüle tutamadım acayip hırslı kolay degil onun içinde ama hic bisi yapamıyorum evde korucam diye nasil geçecek zaman bilmiyorum hep geçecek diyorlar ama hep yerimizde sayıyoruz sanki ses olayi cok onemli cidden bi o konuda alisti
Dikkat etmek gerekiyor tabi canım ama benim fizyolojik olarak göğsüm bu durumu kaldırıyor

Yalnız bizim sohbetler kusmali isemeli scmali durumlara geldi daha dün gibi hamileligimizi konuşuyorduk bu konuda zaman hızla geçti bakalım dis cikardi yürüdü konuştu dönemlere de hızla geçiş yapacakmiyiz

Kızlar ya benim bu kız emmeyi beceremiyor galiba. Cük cük ses çıkarmaya devsm ediyor, sütleri akıtıyor. İlk ay böyle bi sorun yoktu. Ablası çok yaramaz gürültüden acaba diyorum dikkatini mi dağıtıyor. Anlamadım emzirmekten hiç zevk almıyorum

Fazla sütten oluyor oyle canim maşallah nazar değmesin

Benim de aynı bazen memeyle kavga ediyor. Ben de emzirmekten zevk almıyorun ve bunu anneme söyledim çok ayıpladı. Vicdan yaptım yalnız değilmişim

Normalde zevk mi almak gerekiyomuşbence çok zor emzirmek ben kasılıp kalıyorum emzircem doğru düzgün tutsun diye

Fazla sütten oluyor oyle canim maşallah nazar değmesin
Öyle mi diyorsun ya ee sağsam yine çoğalıyor, acaba büyüdükçe değişir mi
Benim de aynı bazen memeyle kavga ediyor. Ben de emzirmekten zevk almıyorun ve bunu anneme söyledim çok ayıpladı. Vicdan yaptım yalnız değilmişim
ya geriliyorum ben gerildikçe bebeğe geçiyor
Normalde zevk mi almak gerekiyomuşbence çok zor emzirmek ben kasılıp kalıyorum emzircem doğru düzgün tutsun diye
Normalde hoşuma giderdi o öyle emerken gözüme bakarken, ama son zamanlarda bende geriliyorum. Aslında çok güzel bi şey

Değişir canim gogusler bi sure sonra cocuk ne kadar ederse o kadar sut üretmeye başlıyor

Ben de senin gibi yapıyorum hem bize ihtiyaçları var hem dinlenmiş oluyoruz. başka türlü uyumuyor zaten biraz mecburen böyle yapmaya başladım ama içim rahat benim çünkü temasta oluyoruz hep huzurlu uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…