Valla Galatasaray maçı olunca nerdeyse sesi çıkmıyor kolay olmadı ama becerdim söyleye bilirim bende dedim şarkıyı yüksek sesle dinlemek istiyorum ama görüyorsun çocuk olunca çok şey büyüyene kadar değişmeliBizim ki mecbur alisti iki kardeş sürekli bagiris cagiris bazen gözlerini açıp ben nereye geldim böyle bakışı yapiyor resmen cocuk video seslerinden bahsetmiyorum bilebabasi da sagolsun besiktas maci oldugunda bağıra bağıra izlediği için ona da alisti yavrum sessiz ortama hasret evimiz küçük sessiz ortam diye bisi yok doğduğunda ev kaderindir kizim diyorum yapacak bisi yok
Aynı durumdayım ağlayarak uyanıyor canım bu arada çok geçmis olsun Rabbim evlatlarımıza şifa versin inşallahBenimkinin 7.gün bugün. Doktor karnı gerginse gelin yumuşaksa bekleyin dedi. 2 gün daha bekleyeceğim. 10 güne kadar normal diyen doktorlar var. Dün gece krizdeydi yine, zeytinyağını elimle ısıtıp karnına masaj yaptım biraz gaz çıkarttı falan öyle uyudu ama ara ara muhtemelen sancı geliyor ki ağlayarak uyanıyor..
Aa bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim napmam lazımbu arada sadece anne sütü alıyosa yapmama süresi daha uzun
Aminn aminAynı durumdayım ağlayarak uyanıyor canım bu arada çok geçmis olsun Rabbim evlatlarımıza şifa versin inşallah
O zaman bende bekleyim zeytinyağını ısıtıp mı süreyim
Naptın sagıp verdin mi işe yaradı miMamaya yeni gectim canm biberona alismasiyla alakası yok biberon kullanmadan önce oldu o yüzden mamaya geçtim birde sagıp deneyeceğim ama
Kizlar valla ben yanimda uyutuyorum kizi yapmcm dedim ama olmadı yine cunku yatağında yatırdığım zaman cok az uyuyor ama yanıma aldığımda uyansa da mememi veriyorum ağzına yatar pozisyonda uyuyoruz bazen uyku cok tatlı geliyor dayanamıyorum yanlış yaptığım ama
Ben de aynı dertten muzdaribim. Hep memede olmak istediği için emzirirken bazen gözlerim kapanıyor rüya görüyorum ya da yanına yatıp meme veriyorum ama aklım gidiyor bir şey olacak diye, göğüslerim se kocaman elimle tutmazsam çocuğun tüm yüzünü kaplıyorBen çok korkuyorum ondan ya memem kafası kadar zaten çocuğu nefessiz bırakırım diye çünkü çok uykusuz kalıyorum uzanınca uyuyup kalıyorum hemen
Kaç aylık bebişinix canımBen de aynı dertten muzdaribim. Hep memede olmak istediği için emzirirken bazen gözlerim kapanıyor rüya görüyorum ya da yanına yatıp meme veriyorum ama aklım gidiyor bir şey olacak diye, göğüslerim se kocaman elimle tutmazsam çocuğun tüm yüzünü kaplıyor
İlaç gibi geldi yazdiklarin. Çevremde birkaç kişi var aynı dönem dogurduk onlara azıcık söyledim onlar aman tövbe demeye başladılar ilk aydan 2. Çocuk için. Ben mi çok hizliyim onlar mi haklı bilemedim17 ay fark var aralarında yani ben yaştan dolayı istiyordum hemen ikinciyi ama doktora gidicektik ne zaman izin verir diye ilke çok zor hamile kaldım tüp bebek aşılama bile denedim olmadı sonra kendim mucize olarak hamile kaldım ondan sandımki yine öyle olucak ama çok şükür 1 ilişkiyle hamile kaldım tabi süpriz oldu büyük oğlum daha 8 aylıktı ve doktora gittiğimde beni baya baya korkuttu haklı olarak hatta aldırmak isteseniz aldıra bilirsiniz dedi riskleri söyleyince hepimiz korktuk sonra başka doktora göründüm o dedi risk her gebede var yok bakamam diyorsan aldır ama senin gibiler çok fazla dedi bana bende aldırmadım zaten asla istemiyordum aldırmaya..çok şükür iyiki doğdu iyiki beni seçti dediğin gibi küçük giyimler oyuncaklar inmişken bir yerde büyüsünler.Benimde kardeşimle aramızda 2 yaş fark var çok iyi anlaşıyoruz
Canımm her bebeğin düzeni farklı gündüz yüzünü örmeden uyu akşama doğru da ışığı azalt olduğu odada. Gece gündüzü öğrendiğinde uykusu da ona göre derinleşir emzik de kurtaricin olur al bir iki farklı model dene biz Philips aldık hemen tuttu benimki de memede değil ama meme kokusunda uyuyor memeyi bırakınca hemen emziği ağzına veriyorum iyice dalınca nereyi bulursam orada uyutuyorum.Kızlar 17. Günden selamlar.
Sayfalar birikmiş, herkesin kendine göre bir derdi var anladığım kadarıyla yenidoğan dönemi kimse için rahat geçmiyor.
Benim bebeğim sürekli meme istiyor. Uyurken ağzından meme düşünce uyanıyor sinirleniyor. Sadece kucakta uyuyor. Kucaktan indiği an uyanıyor. Gece kucağımda uyutuyorum, uykusuzluktan nevrim dönüyor. Emzirirken istemsizce gözlerim kapanıyor, rüya görmeye başlıyorum. Göğüslerim çok büyük, uyuyakaldığımda bebeğin burnunu tıkayacak diye aklım gidiyor. Hamileyken emzirmeyi çok istiyordum ama şu an tükendim, göğüslerim mahvoldu. Biberon veresim geliyor daha çok erken diye kendimle mücadele ediyorum. Gün içinde başım dönüyor, iğne ipliğe döndüm. Daha ilk haftadan hamile kaldığım kilonun altına düştüm.
Herkes 1 ay 40 gün sonra düzene girecek diyor. Gerçekten girecek mi? Giriyorsa tam olarak düzene giren ne? Bebeği kucakta uyuyan anneler neler yapıyor, tavsiyeleri var mı? Ne zamana kadar kucakta kalıyorlar?
Benim fizyolojik olarak göğsüm şekilde bozuk hep üzülüyorum ama bi bu konuda ise yarıyor kapatmıyor burnunuBen çok korkuyorum ondan ya memem kafası kadar zaten çocuğu nefessiz bırakırım diye çünkü çok uykusuz kalıyorum uzanınca uyuyup kalıyorum hemen
Kuzu valla cok zor isim kiz o kadar üzmüyor da oglum milli felaket patlattı kac defa eylüle tutamadım acayip hırslı kolay degil onun içinde ama hic bisi yapamıyorum evde korucam diye nasil geçecek zaman bilmiyorum hep geçecek diyorlar ama hep yerimizde sayıyoruz sanki ses olayi cok onemli cidden bi o konuda alistiValla Galatasaray maçı olunca nerdeyse sesi çıkmıyor kolay olmadı ama becerdim söyleye bilirim bende dedim şarkıyı yüksek sesle dinlemek istiyorum ama görüyorsun çocuk olunca çok şey büyüyene kadar değişmelievet sende daha 2 çocuk var ben kendi çocuğumu susturamıyorum senin için daha zor ama sonra zorlanmıcan büyük oğlum daha yeni yeni fön blend sesine alıştı elektrik süpürgeyi hala yanında çalıştıramıyorum ondan bu oğlumda dedim seste uyutucam ama olmadı dediğim gibi asla uyumak istemiyor öyle
Dikkat etmek gerekiyor tabi canım ama benim fizyolojik olarak göğsüm bu durumu kaldırıyorBen de aynı dertten muzdaribim. Hep memede olmak istediği için emzirirken bazen gözlerim kapanıyor rüya görüyorum ya da yanına yatıp meme veriyorum ama aklım gidiyor bir şey olacak diye, göğüslerim se kocaman elimle tutmazsam çocuğun tüm yüzünü kaplıyor
Fazla sütten oluyor oyle canim maşallah nazar değmesinKızlar ya benim bu kız emmeyi beceremiyor galiba. Cük cük ses çıkarmaya devsm ediyor, sütleri akıtıyor. İlk ay böyle bi sorun yoktu. Ablası çok yaramaz gürültüden acaba diyorum dikkatini mi dağıtıyor. Anlamadım emzirmekten hiç zevk almıyorum
Benim de aynı bazen memeyle kavga ediyor. Ben de emzirmekten zevk almıyorun ve bunu anneme söyledim çok ayıpladı. Vicdan yaptım yalnız değilmişimKızlar ya benim bu kız emmeyi beceremiyor galiba. Cük cük ses çıkarmaya devsm ediyor, sütleri akıtıyor. İlk ay böyle bi sorun yoktu. Ablası çok yaramaz gürültüden acaba diyorum dikkatini mi dağıtıyor. Anlamadım emzirmekten hiç zevk almıyorum
Hangi marka model canımBen kullanıyorum çok memnunum ana kucaginda uykuya daldıktan sonra besigine koyuyorum
Normalde zevk mi almak gerekiyomuşKızlar ya benim bu kız emmeyi beceremiyor galiba. Cük cük ses çıkarmaya devsm ediyor, sütleri akıtıyor. İlk ay böyle bi sorun yoktu. Ablası çok yaramaz gürültüden acaba diyorum dikkatini mi dağıtıyor. Anlamadım emzirmekten hiç zevk almıyorum
Öyle mi diyorsun yaFazla sütten oluyor oyle canim maşallah nazar değmesin
ya geriliyorum ben gerildikçe bebeğe geçiyorBenim de aynı bazen memeyle kavga ediyor. Ben de emzirmekten zevk almıyorun ve bunu anneme söyledim çok ayıpladı. Vicdan yaptım yalnız değilmişim
Normalde hoşuma giderdi o öyle emerken gözüme bakarken, ama son zamanlarda bende geriliyorum. Aslında çok güzel bi şeyNormalde zevk mi almak gerekiyomuşbence çok zor emzirmek ben kasılıp kalıyorum emzircem doğru düzgün tutsun diye
Değişir canim gogusler bi sure sonra cocuk ne kadar ederse o kadar sut üretmeye başlıyorÖyle mi diyorsun yaee sağsam yine çoğalıyor, acaba büyüdükçe değişir mi
ya geriliyorum ben gerildikçe bebeğe geçiyor
Normalde hoşuma giderdi o öyle emerken gözüme bakarken, ama son zamanlarda bende geriliyorum. Aslında çok güzel bi şey
Peki o cük cük sesi memeyi tutamıyor ondan diyorlar. Oda büyüdükçe geçer mi kiDeğişir canim gogusler bi sure sonra cocuk ne kadar ederse o kadar sut üretmeye başlıyor
Ben de senin gibi yapıyorum hem bize ihtiyaçları var hem dinlenmiş oluyoruz. başka türlü uyumuyor zaten biraz mecburen böyle yapmaya başladım ama içim rahat benim çünkü temasta oluyoruz hep huzurlu uyuyorKizlar valla ben yanimda uyutuyorum kizi yapmcm dedim ama olmadı yine cunku yatağında yatırdığım zaman cok az uyuyor ama yanıma aldığımda uyansa da mememi veriyorum ağzına yatar pozisyonda uyuyoruz bazen uyku cok tatlı geliyor dayanamıyorum yanlış yaptığım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?