• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
julettae julettae ay ozledim seninle bayağı zamandır konusmuyoruz 😍😅

Hanımlar valla iyi ki böyle yazdınız. Bi de doktor bana 2 yıl çocuk yok dedi herkese mi öyle söylüyorlar acaba. Bak ne güzel bir buçuk yas var aralarında.
12 yıl ara çok uzun. Gerçi benim kardesimle aramda 22 yıl var ahajajj annemin çılgınlığı 😅😂
Bu gün mesela çocukları doktora götürdüm eşimle sanki 2 çocuk diğil 4 çocuk vardı büyük oğlum nerdeyse her şeye ağlıyor mızmızlanıyor ordan kan filan alınca hiç susturamadık ve ben eve girdiğimde her yerim ağrıyordu uzun zaman oldu bu kadar yürümedim bilmiyorum neden her yerim ağrıyor sonuçta 2 sene ara vermeden doğum yaptım vitaminde kalmadı bende ondan iyice depola vitaminle kendini

Aynen öyleyim bende. Sadece doğum izinlerinde bu kadar uzun süre evde kaldım. Evcil, anaç , ne bileyim kekler pastalar yapan biri hiç olmadım (bu kötü bi şey değil bu arada)
ilk kızımda da böyle şeyler hissettim. Şimdide.. biliyorum geçecek ama of işte
Evet kuzum şuanda da yaşıyorum aynı duyguları iki çocuğa nasıl bakacağım kaygıları gelip üşüşüyor sonra bebeğimi kokluyorum oğlumu seviyorum geçiyor. İş ve sosyal hayata alışkın insanlara ev zor geliyor asla kötülemek değil maksadım yanlış anlaşılmasın aktif ve sosyal olmaya alışmakla alakalı. İş yerindekiler toplaşıp kahvaltıya gitmişler geçen çok tuhaf hissettim :) eski rutinlerimize döneceğiz inşallah zamanla

Kadın doğumcuya bir gidemedim genital bölgemde kasıklarda ufak ufak ağrılar var yürürken bacak bel ayak parmağıma kadar ağrıyorum vitamin kullanmamız gerekiyor
Benimde bacaklarım ayaklarım akşama doğru acayip ağrımaya başlıyor değerlerimiz eksik muhtemelen süt ürünlerine ağırlık vermek magnezyum almak lazım 40 kontrolüne de uzatmadan gitsek iyi olur
Birde ne diyeceğim sizin kanamalar nasıl? Benim iki hafta az az oldu bir daha olmadı ağrı oluyor ama gelen giden yok

Benimde bacaklarım ayaklarım akşama doğru acayip ağrımaya başlıyor değerlerimiz eksik muhtemelen süt ürünlerine ağırlık vermek magnezyum almak lazım 40 kontrolüne de uzatmadan gitsek iyi olur
Birde ne diyeceğim sizin kanamalar nasıl? Benim iki hafta az az oldu bir daha olmadı ağrı oluyor ama gelen giden yok
Evde magnezyum ilacım var bu günden başlıcam kullanmaya ben gidene kadar..
Adet kanamasımı?

Evet kuzum şuanda da yaşıyorum aynı duyguları iki çocuğa nasıl bakacağım kaygıları gelip üşüşüyor sonra bebeğimi kokluyorum oğlumu seviyorum geçiyor. İş ve sosyal hayata alışkın insanlara ev zor geliyor asla kötülemek değil maksadım yanlış anlaşılmasın aktif ve sosyal olmaya alışmakla alakalı. İş yerindekiler toplaşıp kahvaltıya gitmişler geçen çok tuhaf hissettim :) eski rutinlerimize döneceğiz inşallah zamanla
Ben de hamilelik zamanında dahi sabah 8 aksam 8 çalışıyordum neredeyse o tempoyu özledim, disarida geçirilen zamana ozlem rutinlere ozlem bu dediğiniz gibi simdi yeni rutinler de ekleme zamanı:)

Aynen öyleyim bende. Sadece doğum izinlerinde bu kadar uzun süre evde kaldım. Evcil, anaç , ne bileyim kekler pastalar yapan biri hiç olmadım (bu kötü bi şey değil bu arada)
ilk kızımda da böyle şeyler hissettim. Şimdide.. biliyorum geçecek ama of işte
Ben de aynen böyle hissediyorum, yalnız olmadığımı görmek iyi hissettiriyor. Oturup tüm gün vicdan azabı çekiyorum sonra hissettiklerim için

Ben de hamilelik zamanında dahi sabah 8 aksam 8 çalışıyordum neredeyse o tempoyu özledim, disarida geçirilen zamana ozlem rutinlere ozlem bu dediğiniz gibi simdi yeni rutinler de ekleme zamanı:)
Ben ilk çocuğumda doğum izninden işe koşa koşa gitmiştim kızgın kumlardan serin denize atlamak gibiydi 😂 inan işte evdeki kadar yorulup bunalmıyor insan

Canım sezeryandan sonraki kanama çoktan durdu bende üstüne adet bile oldum
Benim 43 gün oldu ilk iki hafta azar azar oldu sonra bitti bir daha leke bile olmadı normal mi acaba? Adet olacakmış gibi ağrıyor bazen ama birşey gelmiyor

Benim 43 gün oldu ilk iki hafta azar azar oldu sonra bitti bir daha leke bile olmadı normal mi acaba? Adet olacakmış gibi ağrıyor bazen ama birşey gelmiyor
Aslında ilk adet çok oluyor sende az geldiyse yine ola bilirsin doğumdan sonra adet düzene hemen girmiyor mesela ben normalde 7 gün adetim biter şimdide 7 gün bitti sonra 1 gün hiç olmadı ertesi gün yine çok çok az geldi ve daha olmadı ama bende baya geldi

Bu gün mesela çocukları doktora götürdüm eşimle sanki 2 çocuk diğil 4 çocuk vardı büyük oğlum nerdeyse her şeye ağlıyor mızmızlanıyor ordan kan filan alınca hiç susturamadık ve ben eve girdiğimde her yerim ağrıyordu uzun zaman oldu bu kadar yürümedim bilmiyorum neden her yerim ağrıyor sonuçta 2 sene ara vermeden doğum yaptım vitaminde kalmadı bende ondan iyice depola vitaminle kendini
OMega kullanıyorum multivitamin olarak. Yemekte ne varsa onu yiyorum. Çok haklısın bu kararı verdiysem kendime bakmam öncelik olmalı

Hanimlar 2. Aya girdik çocuk krizlerde
8. Hafta atağı geldi susmuyor asla ne yaptım ettim olmadı. Atağı geçiren var mı ne yapayim ?

8. Hafta atağı geldi susmuyor asla ne yaptım ettim olmadı. Atağı geçiren var mı ne yapayim ?
Bende Çıldırcam uykusuzluktan bayılacam artık kaç saattir uyutmaya Çalışıyorum ama hala uyumuyor niye böyle oldu yaaa napmam gerekiyor

OMega kullanıyorum multivitamin olarak. Yemekte ne varsa onu yiyorum. Çok haklısın bu kararı verdiysem kendime bakmam öncelik olmalı
Hatta bir değerlerine baktır söylerim tek OMEGA diğil gerekirse vitamin d kalsiyum magnezyum kan ilacı kullan ardı arda olunca çocuk anne bir şey saklamıyor

Çok şükür kriz bizde yok MaşAllah bu ataklarada hiçbir zaman inanmadım ben büyükte kızlarla konuşuyorduk yok şu haftada atak varmış aramızda kızlar vardı diyordu valla çocuğum gayette iyi ne kadar inanmasan o kadar rahat büyütücen ben hiç araştırmıyorum şimdi atak varmı yokmu☺️

Şunuda söyleyim daha ileri aylarda diş olucak o zamanda atak diyorlar halbuki bebek diş çıkarıyor ben şöyle bakıyorum bu bebek ağlıcakta bir gün iyi bir gün zor olucak sabırsız eşimede bunu her gün anlatıyorum🤦🏻‍♀️

Bu lohusalık mı depresyon mu bilmiyorum ama ara ara 2. Çocuk için çok pişman oluyorum. Sonra vicdan yapıyorum böyle hissettiğim için. Büyük kızım çok yaramaz.bazen ya diyorum nasıl bi daha yaparsın. Neden yani rahat mı battı, sonrada küçüj kızıma bakıp üzülüyorum. Onu dünyaya getirmeyi en çok ben istemiştim halbuki 😕
Bu hisler bana da geliyor çalıştığım zamanları çok özlüyorum.. kendini suçlama öyle hisler geldiğinde bu hormonlar yüzünden ben nasılsa işe de geri döneceğim hu durum gelişi diye kendimi telkin ediyorum sen de hep olumlusunu düşünebilirsin:/ sana iyi gelecek şeyler yapmaya çalış yoksa depresyona girebilirsin ben bazı günler sanki o kadar mutsuz oluyorum ki bazı günler de çok mutlu kalkıyorum bunlar kesinlikle hormonel bence

Bu hisler bana da geliyor çalıştığım zamanları çok özlüyorum.. kendini suçlama öyle hisler geldiğinde bu hormonlar yüzünden ben nasılsa işe de geri döneceğim hu durum gelişi diye kendimi telkin ediyorum sen de hep olumlusunu düşünebilirsin:/ sana iyi gelecek şeyler yapmaya çalış yoksa depresyona girebilirsin ben bazı günler sanki o kadar mutsuz oluyorum ki bazı günler de çok mutlu kalkıyorum bunlar kesinlikle hormonel bence
Ben de dün güzel bir haber aldım. Doğum iznim 11 aralıkta bitiyor. Kara kara düşünüyordum ne yapacağım diye. Ekonomik nedenlerden bir de ben de evde bunalıyorum çalışmaya çok alışmışım. Dün yöneticimle konuştum. Bana 2-3 ay evden çalışma vereceklermiş. Nasıl sevindim anlatamam.

Back
X