- 12 Haziran 2024
- 1.381
- 1.169
- 53
Senin kanaman geldi mi ?Merhaba hanımlar size bir sorum olacak yardımcı olan olursa çok sevinirim devlet hastaneleri spiral takıyor mu adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor ? Takılıyorsa Adet değilken takılıyor mu ?
Benimde daha gelmedi geçen gün saglik ocağında sordum normal dediSenin kanaman geldi mi ?
Ben daha adet olmadim.kor kursuna giderim diye de çok korkuyorumkorunuyoruz ama neler neler okuyoruz burada.
Adetliyken takılıyor evetMerhaba hanımlar size bir sorum olacak yardımcı olan olursa çok sevinirim devlet hastaneleri spiral takıyor mu adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor ? Takılıyorsa Adet değilken takılıyor mu ?
2 saatte 1 emzirmeyi ben bayadır bıraktım. Zaten kendi acıkmadan emmiyor. Sürekli emzirmek iyi değil aslında gaz problemi yaşamıyor musunuz? Acıkınca ağlıyorsa emzirmeden olmazKızlar siz ne sıklıkla emziriyorsunuz? Ben hala 2 saatte bir emziriyorum bazen 1.5 saatte bir emiyor. 2 aylık muayenesinde 6 kg çıktı ben çok mu yediriyorum ki acaba ya. Ama acıkıyor ağlıyor nasıl sakinleştireceğim ki başka türlü
Valla yenidoğandan hallice bazen 1 saat bazen 1.5 gece max 3-4 saat gazı yoksa kendini uyandırmıyosa en fazla 5 saati gördümKızlar siz ne sıklıkla emziriyorsunuz? Ben hala 2 saatte bir emziriyorum bazen 1.5 saatte bir emiyor. 2 aylık muayenesinde 6 kg çıktı ben çok mu yediriyorum ki acaba ya. Ama acıkıyor ağlıyor nasıl sakinleştireceğim ki başka türlü
Benim kızım da öyle oluyor geceleri genellikle uykuya dalamadığı için düşünüyorum kucağımda evde yürüyorum sarılarak beline pış pış yaparak öyle uykuya dalıyor. Uyumak için heyecanla emmeye gelip ememiyor çünkü karnı tok ben öyle düşünüyorum. Onu kucağıma alıp evde yürürsem rahatlıyor oturursam başlıyor yine cıyaklamayaSon birkaç gündür memeyi alıp alıp bırakıyor emmek istiyor memeye heyecanlı heyecanlı geliyor sonra yine aynı bırak al bırak al devamlı bacaklarını hareket ettiriyor kucağı aldım dik pozisyonda gazını çıkartayım diyorum kafa atıyor. Emzirme pozisyonuna alıyorum yumruk yapmış vuruyor. Gazdan mı oluyor tüm bunlar kafayı yicem. Zaten devamlı kendini uyandırıyor. Uyutmak pışpışlamak için kucağıma alıyorum yüzünü bana gömüyor kafasını bir sağa bir sola çeviriyor huzursuz devamlı. Neden olur ki
Kızlar napıyorsunuz baya olmuş gelmeyeli. Alıştık be hala zor tabi
Ben de regl olmadım daha ilginçtir bu sefer saç dökülmesi de yaşamıyorumSenin kanaman geldi mi ?
Ben daha adet olmadim.kor kursuna giderim diye de çok korkuyorumkorunuyoruz ama neler neler okuyoruz burada.
Aynısı gündüz 4 uyku yaptırmaya çalışıyorum son iksisi 20 dk sürdüBenim kızım da öyle oluyor geceleri genellikle uykuya dalamadığı için düşünüyorum kucağımda evde yürüyorum sarılarak beline pış pış yaparak öyle uykuya dalıyor. Uyumak için heyecanla emmeye gelip ememiyor çünkü karnı tok ben öyle düşünüyorum. Onu kucağıma alıp evde yürürsem rahatlıyor oturursam başlıyor yine cıyaklamaya
Gündüz uykusu azalması normal önemli olan geceyi uzun süre uyumaları :/ gündüz uykusu gelince o dayanamaz zaten sen geceleri uykuya daldırmaya çalış.. ağla rahatlat kendin çok sıkma biraz akışa bırak zamanla daha iyi olacak her şeyAynısı gündüz 4 uyku yaptırmaya çalışıyorum son iksisi 20 dk sürdüuyuyamadıkça daha çok delleniyor ben zaten tımarhane modumu açmış bulunmaktayım karşılıklı ağlaşıyoruz
Meme reddini yenmek için napıyosunuz, aynı şeyleri yaşıyoruz bu ara ben de sürekli ağlıyorum, sağsam versem hiç emmeyecekKızlar ya psikolojinizi nasıl sağlam tutuyorsunuz hem meme reddini yenmek için uğraşıyorum hem de süt artırmak için 2 saate bir sağım yapmaya çalışıyorum ama çok yorgunum hem çocukla ilgilenmek hem uykusuzluk hem de mental çöküş beni çok yordu sanki hayatım bir daha hiç normale dönmeyecek hissi çöktü oturdu içime gizli gizli ağlıyorum artık
Şu an bir emzirme danışmanıyla çalışıyorum biz en başından beri memeyi istemiyoruz Eds ile besliyordum onda da bu sefer kataterle koşullu emmeye başladı. Şu an enjektörle parmakla besleme yapıyorum zorlanarak iyice damaklamaya geri dönmesi için. Bir de sütüm hala 10-20cc geliyor bir yandan o artsın diye uğraşıyoruz. Çok yorucu ama bir hafta böyle devam edecek Meme reddini yenmek için napıyosunuz, aynı şeyleri yaşıyoruz bu ara ben de sürekli ağlıyorum, sağsam versem hiç emmeyecek
Bugün çok zor bir gündü benim için. Uysal bir bebeğim var derken bugün kolik olduğunu kabul etmem gerekecek kadar zordu. Durmayan ağlama uykuya dalamama çok kısa uykular devamlı bir hareket hali.Kızlar ya psikolojinizi nasıl sağlam tutuyorsunuz hem meme reddini yenmek için uğraşıyorum hem de süt artırmak için 2 saate bir sağım yapmaya çalışıyorum ama çok yorgunum hem çocukla ilgilenmek hem uykusuzluk hem de mental çöküş beni çok yordu sanki hayatım bir daha hiç normale dönmeyecek hissi çöktü oturdu içime gizli gizli ağlıyorum artık
Hiç sağlam tutamıyorum. Ön sütü ayırıyorum sonra emzirmeye çalışıyorum. %90 meme ile kavga ediyor. Tam tamam artık olduğu kadar diyorum sonra eşref saatine denk geliyor bir güzel emiyor bana da gaz geliyor yine çabalıyorum. Sonra bu sefer de sütüm azalıyor. Kısır bir döngüdeyim. Bazen emmemesine hiç takılmıyorum bazen de bebeğim beni sevmiyor gibi hissedip alınıyorum. Bir günde 50 tane farklı duygu ve ruh haline giriyorum. Çok karışık durumlarKızlar ya psikolojinizi nasıl sağlam tutuyorsunuz hem meme reddini yenmek için uğraşıyorum hem de süt artırmak için 2 saate bir sağım yapmaya çalışıyorum ama çok yorgunum hem çocukla ilgilenmek hem uykusuzluk hem de mental çöküş beni çok yordu sanki hayatım bir daha hiç normale dönmeyecek hissi çöktü oturdu içime gizli gizli ağlıyorum artık
20 günlükken bi başladık 2.5 aylık olduk hala böyleyiz kafa yemelik deli gibi uykusu var ne memede uyuyor ne emzikte onuda atıyor zaten kucakta ayaktada da öle hep sallıyoruz oda olmuyor deli gibi geziyorum evde gaz mı bu ne bende bilmiyorum ama altınada yapıyor gazda çıkıyorSon birkaç gündür memeyi alıp alıp bırakıyor emmek istiyor memeye heyecanlı heyecanlı geliyor sonra yine aynı bırak al bırak al devamlı bacaklarını hareket ettiriyor kucağı aldım dik pozisyonda gazını çıkartayım diyorum kafa atıyor. Emzirme pozisyonuna alıyorum yumruk yapmış vuruyor. Gazdan mı oluyor tüm bunlar kafayı yicem. Zaten devamlı kendini uyandırıyor. Uyutmak pışpışlamak için kucağıma alıyorum yüzünü bana gömüyor kafasını bir sağa bir sola çeviriyor huzursuz devamlı. Neden olur ki
Ikınma gibi zorlanıyorsa ve bacaklarını kasıp ittiriyorsa gaz. Benim yavrum bunlara ek olarak dilini ısırıp kızarıp morarıyordu ama büyüdükçe gazı olsa da daha az zorlanıyor. Kasları geliştikçe daha rahat alttan gaz çıkarabiliyorlar. Bu sefer de gaz çıkarmaktan uyuyamıyor gazlı ise20 günlükken bi başladık 2.5 aylık olduk hala böyleyiz kafa yemelik deli gibi uykusu var ne memede ne emzikte uyumuyor kucakta ayaktada öle hep sallıyoruz oda olmuyor deli gibi geziyorum evde gaz mı bu ne bende bilmiyorum ama altınada yapıyor gazda çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?