2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Ah hepsini denedim solgarı kullandığım ilk gece göğüslerim doldu gibi hissettim ama bir daha olmadı hiç
Solgar tek başına pek etkilemiyor kuzum bestlak ile birlikte alıyorum gittiği yere artk zaten nerdeyse 3 aylık oldular ek gıdaya 4.5 aydan sonra başlamayı düşünüyorum ben

Aylinsmh canım eds ile alıyor demiştin. Edsnin hortumunu kırsan hava ve mama yutmasa ama memende olsa nasıl olur? Çemenotunu denedin mi?
Kablodan akışı durdurduğumda fark edip bırakıyor bi de ben kabloyu şimdi enjektöre takıp öyle besliyorum oradan elimle sıkıştırıp durduruyorum onu bile hissediyor çemenotu tarifinin yapılışını anlamadım canım ben

Solgar tek başına pek etkilemiyor kuzum bestlak ile birlikte alıyorum gittiği yere artk zaten nerdeyse 3 aylık oldular ek gıdaya 4.5 aydan sonra başlamayı düşünüyorum ben
Bestlak la beraber deneyeyim bakalım bir de. Ben de en azından ek gıda da rahatlarım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…