2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Canim senin kızın tek meme mi emiyor iki meme mi ? Benim ki bu ara iki memede anca doyuyor sure uzadı. Benim oğlan bı memeyi 5 dk da emip bırakıyordu şimdi 10 dk lari geçtik
Tek emiyor ben birine emziriyorum sonra acıkınca diğerini veriyorum maşallah ne güzel emiyor uzun uzun benimki sürekli kısa kısa emiyor sadece ya gece bir kez ya da sabah uyanınca bir kez uzun emiyor uzun dediğim 5,6 dk
Benim kızım sürekli beni izliyor yanından uzaklaşınca çığlık atıyor çok fena oldu eşim göz teması kurmaya çalışıyor ama kız sürekli beni arıyor kafasını sağ sol atıyor beni bulabilmek için çoook hoşuma gidiyor ya oğlum böyle değildi

Aa evet benim araştırdığım doktorda kendisi muhtemelen ona gideceğim

Aşk bunlar boncuk gözler benimkide bana hayranlıkla bakıyor kanguru ya bindirdim bana dönük evde dolaştık bir mutlu nasıl yiyecektim tek sıkıntı zaman hızlı geçiyor doyamıyorum hiç çabuk buyuyorlar
İSe baslamama da az kaldı içerdeki son iznime kadar kullanacam anneme dedim iyi hoşta gelsen baksan dedim babamı bahane etti dedim yollasa yine gelmezsin aynen öyle demezmi sinir oldum neden bazılarınin annesi daha tutkun bizimkiler numunelik anlamıyorum

Ayniii ayniiiii benim ki de önce 5 dk emip bırakıyordu şimdi keşif yapar gibi izliyor beni arkasına dönüyor sese bakiyor ama o kadar komik ki çok eğlendiriyor onun meraklı hali. Canları sağ olsun. Geceleri önceden emip uyuyordu simdi biraz mizmizlaniyor. İnşallah huy etmez bakalım

Kızlar sağımda sütü 5-10ml çıkarken sonra 100-120ml lere çıkan var mı? Düzenli sağım yapsam da hala olduğum yerde sayıyorum max çıksa çıksa 15ml çıkıyor. Artık kendime olan inancım kırılıyor

Canım doğru flanş büyüklüğü diyecbir şey var mış

İnşallah canım benimki gece uyumuyor ümidi kestim bu kız böyle

Evet canım çok hızlı geçiyor zaman beni de üzüyor bu durum iyiki varlar çok tatlılar doyulmuyorrr
anne babadan bir şey beklemeyeceksin bu hayatta maalesef o kadar şanslı olamadık sadece biz böyle bir anne olmayacağız bunu biliyorum

Anne oğul ikimizinde saçımız dökülmeye başlamış

Kızlar aranızda doğum sonrasında iş göremezlik raporu alan var mı

Takviye kullanıyor musun benimde epey azalmıştı kızım nerdeyse her öğün mamaya dönmek üzereydi ki bir arkadaşım solgarın takviyesini önerdi bestlak damla ile birlikte kullanıyorum çok faydasını gördüm iki gündür mama yemiyor kızım bir dene istersen.

Ah hepsini denedim solgarı kullandığım ilk gece göğüslerim doldu gibi hissettim ama bir daha olmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…