2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sus sus soylemeeee, masallah ne güzel uyusun. Benim bebegim de böyleydi, bir kaç defa söyledim şimdi uyutmak için kaç takla atıyorum bilsen

Merhaba kizlar ense kalinligi sinirda bobreklerde genislik ve bagirsaklarda parlaklik var denildi bebegime boyle bi durumla karsilasan varmi bana down sendrum riski var dedi moralim bozuk
Merhaba bebeğinizin sağlığı nasıl acaba bana da bağırsakta parlaklık dediker

Sus sus soylemeeee, masallah ne güzel uyusun. Benim bebegim de böyleydi, bir kaç defa söyledim şimdi uyutmak için kaç takla atıyorum bilsen
Herkes öyle diyor ama uyumasıda beni korkutuyor bi sorun mu var acaba diye. Ama bende babasıda uyumayı severiz bize çekmiş herhalde

Gaz problemi olabilir mi oğlumda 2.5 ayda şiddetli gaz sebebiyle bu durumu yaşamıştık, kakasını düzenli yapıp gazını düzenli çıkartmaya başladığımızda düzeldi. Biberonun akışı az ise biberon değiştirmenizi tavsiye ederim çok akışlı biberonla yavaş yavaş düzene girdi, tabi ki sürekli masaj, düzenli gaz damlası, düzenli probiyotikle karnını rahatlattım aynı zamanda

Herkes öyle diyor ama uyumasıda beni korkutuyor bi sorun mu var acaba diye. Ama bende babasıda uyumayı severiz bize çekmiş herhalde
Çok uyuyor diye korkup doktora götürdüm ben düşün, doktor bana allahtan belani mi istiyorsun dedi şimdi anlıyorum artık. Bence sen de endişelenmeyi bırakıp bu durumun keyfini çıkar, bebeğin sağlıklı ve huzurlu ki güzelce uyuyor. Masallah diyelim

Kızlar gündüzleri bebeleri nasıl uyutuyorsunuz ya ;( benim ki uyumamak için çok direniyor sonra uykusuzluktan ağlama krizine giriyor. Kucağımda zor uyutuyorum
Uyanıklık süresine dikkat et canım mX 1.5 saat sonra nasıl uyutuyorsan sallama meme pişpiş yap

Gece?

5 saat kesintisiz gündüz uykusu üzerine 3 saat daha kesintisiz uyku çok fazla bence. Gece uykuları çok mu bölünüyor? Kilo alımı çişli bezi vs nasıl

Kızlar gündüzleri bebeleri nasıl uyutuyorsunuz ya ;( benim ki uyumamak için çok direniyor sonra uykusuzluktan ağlama krizine giriyor. Kucağımda zor uyutuyorum
Benimki de gazdan böyle yüzüstü yatınca biraz daha rahat uykuya daldı. Ama önermiyorum riskli ben başında nöbet tutuyorum. Yeri geliyor tuvalete gitmiyorum

Ne zaman geçti

Arkadaslar bez numarasini degistirmeye nasil karar veriyorsunuz. Bebegim suan 5 kg civarinda, 1 numarali bez kullaniyoruz. 1 numara icin kilo sinirini 6 demisler. Ama bezin lastikleri bacaklarindaki bogum kismina denk geliyor, o yuzden kizartiyor iz yapiyor. Oralara pisik kremi suruyorum acimasin gecsin diye. 2 numaranin bu sefer yuzeyi cok buyuk kalacak, napsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…