Sağlıkla gelsin
Sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim, darısı bilmeyenlerin başına. Rabbim hepimize sağsalim kucağımıa almayı nasip etsin. Herdaim dualarımdasınızSağlıkla kucağına al inşallah gözünüz aydın
Hayırla ve sağlıkla gelsin canim kiz mi hissediyordun hep oğlan anası olmak çok güzel senin gözünün içine bakan sana aşık bi hayat gelecek dünyaya
Aminn, evet kız hissediyordum çünki bulantılarım çok fazlaydı. Ve canım tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyor. Tatlıyla aram pek yok. Ultrasondada kıza benziyor yani görenler kız dedi. Bu şekilde olunca hayallere daldım. Hatta herkese beklemeye gerek yok, ben eminim 100% kızım olcak diyordum ve kız eşyaları aldım birkaçtaneYaa hayırlı olsun tam kaç artıdasın bende kız hissediyorum bekirtelirin nelerdi
Bende bulantınyok ama sol kaşığım ağrıdı hep bide yüzüm kötü oldu içimdende kız geçiyor bakalım hayırlısı 2 3 haftaya bende öğrenirim inş 14. Haftada giderimTeşekkür ederim, darısı bilmeyenlerin başına. Rabbim hepimize sağsalim kucağımıa almayı nasip etsin. Herdaim dualarımdasınız
Aminn, evet kız hissediyordum çünki bulantılarım çok fazlaydı. Ve canım tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyor. Tatlıyla aram pek yok. Ultrasondada kıza benziyor yani görenler kız dedi. Bu şekilde olunca hayallere daldım. Hatta herkese beklemeye gerek yok, ben eminim 100% kızım olcak diyordum ve kız eşyaları aldım birkaçtaneSadece hamileliğimi ilk öğrendiğimde rüyamda erkek bebek görmüştüm ama bazen rüyaların tersi çıkar ya. Belkide öyledir diye düşündüm. Büyük şok oldu ama aşırı mutlu oldum, canım oğluşum diyorum şimdiden
Hayırlısı böyleymiş canim keşke herkesin içinden geçen olsa ama ilk cocuksa 2.ye kısmetTeşekkür ederim, darısı bilmeyenlerin başına. Rabbim hepimize sağsalim kucağımıa almayı nasip etsin. Herdaim dualarımdasınız
Aminn, evet kız hissediyordum çünki bulantılarım çok fazlaydı. Ve canım tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyor. Tatlıyla aram pek yok. Ultrasondada kıza benziyor yani görenler kız dedi. Bu şekilde olunca hayallere daldım. Hatta herkese beklemeye gerek yok, ben eminim 100% kızım olcak diyordum ve kız eşyaları aldım birkaçtaneSadece hamileliğimi ilk öğrendiğimde rüyamda erkek bebek görmüştüm ama bazen rüyaların tersi çıkar ya. Belkide öyledir diye düşündüm. Büyük şok oldu ama aşırı mutlu oldum, canım oğluşum diyorum şimdiden
Hayırlısı olsun, insan hertürlü mutlu oluyor. 13 haftalık ultrasonda görmedi doktor karnıma çöktükçe arkasını döndü bizeBende bulantınyok ama sol kaşığım ağrıdı hep bide yüzüm kötü oldu içimdende kız geçiyor bakalım hayırlısı 2 3 haftaya bende öğrenirim inş 14. Haftada giderim
Aynen öyle canım, Rabbim hayırlı olanı versin diye dua ettik hep. Zaten sonucu öğrenince şaşkınlıkla kahkaha attım. 32 dişim görünüyorduHayırlısı böyleymiş canim keşke herkesin içinden geçen olsa ama ilk cocuksa 2.ye kısmetinsan bi cinsiyete odaklanıp tersi çıkınca bocaliyor ilk fokuslandigin icin hep öyle olacakmış gibi geldiği için ama hemen toparlamisin kendini helal olsun erkek anasi
aaaa ben nedense şaşırmadım kızzz , tanımasam hissettim mi nedirGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah Hiç bukadar şaşırmamıştım kız bekliyordum
Tmd2020
KızlarKızlar ikili tarama yaptıranlar oldu mu nasıl yapılıyor acaba 9. Haftamdayım doktor 12 de gel dedi
Bi ara erkek gidecek bi ara kiz hep böyle oluyor ağustos anneleri ve Aralık annelerindeydim o şekilde gitti hep erkek senesi galiba sonra kiz senesi galiba diye ikiye bölünüyordu grup
Yorucu tabi bende yaşta ileri ne kadar bekleyim ki dedim kendime ondan Allah yardım eder diyorum hep..Ben de epilepsi hastasıyım bir tane kızım var nerdeyse 5 yaşına girecek.Simdi 2.yi dusunyorz ama korkuyorm beni en iyi siz anlarsınız o süreç o kadar yorucu geçiyor ki aman nöbet olur mu ya bayilirsam vs.İlk gebeligimde hep küçük nobetlerim oldu çok şükür kızimin sağlığı yerinde ama ya büyük nöbet olursa diye çok korkuyorm cesaret edemiyorum
11 yaptırdım ben sadece kan alınıyor o kadarKızlar ikili tarama yaptıranlar oldu mu nasıl yapılıyor acaba 9. Haftamdayım doktor 12 de gel dedi
Ben de 9+1 oldum 2 gündür midemde elhamdulillah hiçbir sorun yok. Vajinal akıntım evet benim de azaldı. Bugün doktora gittim herşey yolunda çok şükür. Bence vücudumuz alıştı ve normale dönüyor, stres yapmayalımKizlar 9+4 haftalik oldum.mide bulantim,kusmam ve vajinal akintim durdu 2 gundur benim gibi olan var mi?
Ilk gebeligim korkuyorum.
öyle miiiiBi ara erkek gidecek bi ara kiz hep böyle oluyor ağustos anneleri ve Aralık annelerindeydim o şekilde gitti hep erkek senesi galiba sonra kiz senesi galiba diye ikiye bölünüyordu grup
Merhaba canim hayirli olsun oğluşunu sağlicakla kucağina alirsin inşallah koca kari hurefelerinden hic belirtin varmiydi erkege dair bende cok merk ediyorum cinsiyetini henuz 4hfta daha beklemeliyim bunun içinGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah Hiç bukadar şaşırmamıştım kız bekliyordum
Tmd2020
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağınaGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah Hiç bukadar şaşırmamıştım kız bekliyordum
Tmd2020
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah maşallah paşayaGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah Hiç bukadar şaşırmamıştım kız bekliyordum
Tmd2020
İdare ediyor canım 10+3 haftalık olduk ben enfeksiyon kapmışım o nedenle aşırı mide bulantısı ve kusma var yataktan çıkamıyorumMevsimm34 canimmm nasılsın iyimisin nasıl gidiyor hamilelik kaç haftalık oldun.
Geçmiş olsun canım. Ilac falan verdimi Dr. Bende Allah'a şükür iyiyimİdare ediyor canım 10+3 haftalık olduk ben enfeksiyon kapmışım o nedenle aşırı mide bulantısı ve kusma var yataktan çıkamıyorumSen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?