alla alla oda zordur inanırım. allah kolaylık versin valla zor. doğurunca rahatlıcaz amaEvet canım su çok önemli ben bide emziriyorum öncesinde 4 lt ye kadar içerdim şimdi çok zorlanıyorum ama mecburuz benim bulantıdan ziyade tiksinmem var inanırmısın evimden bile tiksiniyorum kokulara çok fazla hasasiyetim var oğlumda da olmuştu 3. 4. Ayda geçmişti Allah yardımcımız olsun yine şükür
Valla bak eşimin kokusunu bile yabancılamıştım o derecealla alla oda zordur inanırım. allah kolaylık versin valla zor. doğurunca rahatlıcaz ama
eş konusunda bende aynıyım , arkadaş gibiyizValla bak eşimin kokusunu bile yabancılamıştım o dereceNasıl bişeyse bende anlamadım ama genel olarak ilk gebeliğimde ne yaşıyorsam şuan aynı gidiyor
ben kızımda tam 13 haftalık olduğumda bitmişti. yine öyle olur inşallahAy kızlar bakıyorum size bir umut, çünkü yakında bulantı tiksinti bitsin umuyorum
Hoş bir çok arkadaşa göre daha rahatım da ben 12-13 ten sonra biter diye düşünmüştüm.oğlumda ne zaman rahatladım hiç hatırlamıyorum.
He işte öyle bişeyeş konusunda bende aynıyım , arkadaş gibiyizböyle bi yabancılık , bi gıcıklık iticilik
Biliyorum azsa öneriyorlar işte bende dedim hiç içemiyorum su madem havuç içeyim sahada kötü ettim sana helal olsun asla su içemiyorum su her zaman önemli ama yapamıyorum yani hep böyleydimHavuç suyunu bebeğin suyu azsa öneriyorlar diye biliyorum canım şişemi yanımda taşıyorum içeyim diye ilk aylarda su çok önemli bide benim tükürükte artış var onu bastırmak içinde içesim geliyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi kusunca karnım çok geriliyor korkuyorum
Büyümüş evet çok şükür yani kıza benziyor dedi doktor şaşırdım ilkte rüyamda erkek görmüştüm öylede oldu şimdide erkek gördüm ondan
Hatırlıyorum canım korkmuştun o zamanlar şükür geride kaldı o günlerBiliyorum azsa öneriyorlar işte bende dedim hiç içemiyorum su madem havuç içeyim sahada kötü ettim sana helal olsun asla su içemiyorum su her zaman önemli ama yapamıyorum yani hep böyleydim
Evet ya çok şükürHatırlıyorum canım korkmuştun o zamanlar şükür geride kaldı o günler
Ayyy çok güzel sağlıkla gelsin inşallahBüyümüş evet çok şükür yani kıza benziyor dedi doktor şaşırdım ilkte rüyamda erkek görmüştüm öylede oldu şimdide erkek gördüm ondanama kesin tabi asla demedi bende kıza odakladım kendimi artık öyle deyince
Amin canımAyyy çok güzel sağlıkla gelsin inşallahBende kız hissediyorum rüyamda pembiş bir hırka görmüştüm öğrenmeden önce Önceliğim herzaman sağlıklı olması tabi
Amin amin inşallah canım tabiki en önemlisi oAmin canımhepimizin ki ne olursa olsun sağlıkla gelsinler cinsiyet hiç önemli diğil hayırlı evlat olsunlar utandırmasınlar bizi bakalım rüyamız gerçek olucakmı
Yaaa bende bu defa karışık durumlar belirtiler çok farklı ilkte ilk haftalar çok ufak bulantım vardı şimdi ama ufakta diğil ve hala bitmemişAmin amin inşallah canım tabiki en önemlisi oBen ilkinde hep kız gördüm kendimi biraz alıştırmıştım öğrenmeye yakın erkek gördüm öylede oldu hayırlısı bakalım
Kizin da hareketlenmeleri ilk hangi hafta hissettin? Erkeklerde erken oluyor diyorlar. Ben eşimle geçen gece hissettik gibi ama tabii ki emin değiliz. Annelik hali ilk kız olsun istiyor insan ama sağlıkla hangisi olursa olsunBenimde ilk hamilelikte epey öğrenemedik taa 16. Haftada öğrendik beklemek çok zor oluyo gerçkten erkekler daha çabuk belli ediyo kendini sanırım
Yaaa benim gönlüm de erkek den yana ama hayırlısı olsun inşallahBen erkeğe benzettim
Canım sana prilam’ın dozunu arttırdığında bile fayda etmedi mi hiç? Kıyamam ya.Zaten su içmek çok önemli ama içemiyoruz ki
ben folik asiti bile içemiyorum , içim almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?