Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
günaydınn hoşgeldin canım :)
kan verdin mi kaçta gideceksin

Bence stres yapma canım. Hiç anladığım bir konu değil ama ilerleyen ultrasonlarda netlik kazanabilir kendini üzme

Hayırlı olsun hoş geldinnnn kan ver hemenn

Kızlar günaydın size bir sorum var.. Biz ailecek çocuklarla hpv aşısı olduk 2. Dozu 16 ocakta olacağım. Ancak hamileliğimi öğrendim işte. Hamileyken aşı yapılır mı? Ben daha doktora gidemediğim için bu konuyu da soramadım. Aşı olmalı mıyım? Aşı merkezindeki hemşireler bilir mi acaba nasıl öğrenebilirim en yakın randevuyu 20 ocağa bulabildim başka doktor da bulamadım. Telefondan da bilgi vermiyor. Kafam çok karışık..

günaydın , ben olsam olmazdım. sağlıkçı değilim, gebelikte ağrı kesici, bitki çayı içerken bile korktuğum için olmazdım.

Günaydın.Aşılara normalde bile karşı çıkan ben asla olmazdım

Ben de risk almayayım o zaman teşekkür ederim
Aynen yapma ben kovid dönemlerinde çalıştım hastanede kendi kulaklarımla doktorların aşılardan neler konuştuğunu duydum onu duyunca bir tane bile kovid aşısı vurdurmadım o zaman mecbur ettiler insanlara şimdi diyorlar fesatları varmış

allah ın cezaları, çalıştığımız işyerinde en sona kaldık, patronlar artık ters yapıyordu, aşı olmayan gelmesin filan diyorlardı yüzümüze karşı. o kadar mecbur ettiler ki aşıya..
mecbur olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…