evet bazı şirketler fiyat verebiliyor ama bana çok yüksek gelmişti. bulunduğum ilçedeki özel hastane 40.000 filan diyordu doğuma, hamilelik kapsayan sigorta 80-90 bin teklif vermişti (kasım-2024 ayında)
evet bazı şirketler fiyat verebiliyor ama bana çok yüksek gelmişti. bulunduğum ilçedeki özel hastane 40.000 filan diyordu doğuma, hamilelik kapsayan sigorta 80-90 bin teklif vermişti (kasım-2024 ayında)
Bende o telaş içindeyim yarın kese randevusunu gitmek istediğim doktordan aldım uzun zaman takip ettiğim. Ataşehir acıbademde. Yarın her şeyi detaylı öğrenip bende buraya yazarım nasıl oluyormuş
Mesela öğrenebildinizmi onlar gebelik takibi yapıyormuymuş, yoksa sadece doğum paketi var mı. Ben ben hem gebelik takibi paketi hem doğum bir arada istemiştim, duyduğuma göre acıbadem gebelik takibi paketi yok sadece doğum varmış
Mesela öğrenebildinizmi onlar gebelik takibi yapıyormuymuş, yoksa sadece doğum paketi var mı. Ben ben hem gebelik takibi paketi hem doğum bir arada istemiştim, duyduğuma göre acıbadem gebelik takibi paketi yok sadece doğum varmış
Bizim tarihlerimiz çok yakın bakalım kim hızlı çıkacak ( Allah in izniyle)
Kese görünür ama o kadar
Ben de bugün keseyi 6mm gördüm haftaya da kesenin büyütmesine bakalım dedi.
Evet canım bu gebelik takibi oluyor mesela örnek veriyorum doğuma kadar 10 kere ultrason hakkın var diyor yada kan tahlilleri hepsi bu fiyatın içinde dahil oluyor tarama testleri dahil
Bizim tarihlerimiz çok yakın bakalım kim hızlı çıkacak ( Allah in izniyle)
Kese görünür ama o kadar
Ben de bugün keseyi 6mm gördüm haftaya da kesenin büyütmesine bakalım dedi.