Genelde sınırda düşük oluyor evet b12 falanda öyle hep düşükBende öyle oluyorum ya tansiyon kontrolü yapıyorum benimde normal. Sizde varmı demir eksikliği peki ? Belkide ondandır. Cumartesi doktora gideceğim sorarım bakalım
Ben gidince sormadım unuttum siz bi sorun bakalım nedenmiş ona göre aksiyon alalımBende öyle oluyorum ya tansiyon kontrolü yapıyorum benimde normal. Sizde varmı demir eksikliği peki ? Belkide ondandır. Cumartesi doktora gideceğim sorarım bakalım
Bn 6+3 te gördüm cnmKızlar merhaba 6+0 haftalığım. Yarın Dr gitsem bebek görünürmü. Kan takibi yapmadım. Ama döngünün 27. Günü silik çizgiyle öğrendim. Yani sat'a 1 gün kala sizler kaç haftalikken kalp atışını gördünüz?
Merhaba bende 6+1 de gitmiştim ilk defa. Karından gördük, kalp sesini de dinledik çok şükürKızlar merhaba 6+0 haftalığım. Yarın Dr gitsem bebek görünürmü. Kan takibi yapmadım. Ama döngünün 27. Günü silik çizgiyle öğrendim. Yani sat'a 1 gün kala sizler kaç haftalikken kalp atışını gördünüz?
İlk üç ayın zorluklari inşallah bitecek az kaldı ikinci trimesteraBenimde bazen dizlerime bazen kalçama vuruyor araştırdım biraz normal diyorlar bu gün biraz daha fazla ağrım olunca sorayım dedim başka bel ağrısı yaşayan var mı diye
Ben hiç duymadım öyle bir şeyHint yağının gebelikte kullanılması sakıncalı diye biliyorum ama istersen yeniden araştır canım, onun yerine hindistan cevizi yağı kullanabilirsin ya da badem yağı. Bi de kullandığın kremler içerisinde paraben silikon oksibenzon olmamasına dikkat et.
:)) bu ara ben de öyleyim bazen kaçıyorum baya Trip yedim. 3 aylık olunca geçer çünkü geçen sene ben de yine böyle olmuştu. İkinci üç aylık dönemde tekrar eski duygularım geri gelmişti :))Günaydınnn
kızlar yaaa sizdede eşinize karşı aşırı isteksizlik var mı ya
haftada 1 e çevirdik artık. hem hava soğuk hemde benim canım hiç istemiyor
Ay ne bileyim bende trip yiyorum. ama hiç içimden gelmiyor. hem soğuk hemde yok yani. ilk çocukta bu kadar olmamıştım sanki:)) bu ara ben de öyleyim bazen kaçıyorum baya Trip yedim. 3 aylık olunca geçer çünkü geçen sene ben de yine böyle olmuştu. İkinci üç aylık dönemde tekrar eski duygularım geri gelmişti :))
Bizde düşük riski olduğu için hiçbir şey yok ve sanırım böyle devam edicez ilktede öyleydi sonrada doğumdan sonra lohusalık deyince iyice soğudum zar zor toparladım kendimi asla istemiyordumGünaydınnn
kızlar yaaa sizdede eşinize karşı aşırı isteksizlik var mı ya
haftada 1 e çevirdik artık. hem hava soğuk hemde benim canım hiç istemiyor
Bence yakınlaşın yoksa aranızda soğukluk olur.. ben maksimum 2 hafta arayı açarım sonra kendimi toparlarımBizde düşük riski olduğu için hiçbir şey yok ve sanırım böyle devam edicez ilktede öyleydi sonrada doğumdan sonra lohusalık deyince iyice soğudum zar zor toparladım kendimi asla istemiyordum
Düzelir düzelir sıkma canını ilk başlarda eşe karşı sinirlilik tahammülsüzlük oluyor bu da hamilelik belirtisiymişAy ne bileyim bende trip yiyorum. ama hiç içimden gelmiyor. hem soğuk hemde yok yani. ilk çocukta bu kadar olmamıştım sanki
bakalım inşallah geçer
düşük riski olunca tabi yapmamak lazım. lohusalıktan sonra bende öyle olmuştum. zamanla düzelmişti ama görev gibiydiBizde düşük riski olduğu için hiçbir şey yok ve sanırım böyle devam edicez ilktede öyleydi sonrada doğumdan sonra lohusalık deyince iyice soğudum zar zor toparladım kendimi asla istemiyordum
aa oda vardıDüzelir düzelir sıkma canını ilk başlarda eşe karşı sinirlilik tahammülsüzlük oluyor bu da hamilelik belirtisiymiş
Konuştum, enzirmeye devam et dedi. Ben vajinal doğum yaptığım için sıkıntı yaşamam doğumda ama seni bilemiyorum?Benim annem de laf söyledi ancak tepkimi belli ettim benim bebeğim ben doğurup büyüteceğim diye. Ama sen onlara muhtaçsan durum başka olur laf söylemeye hak bulurlar doğal olarak. Ama sen kararını ver canını da sıkma bebeklerin beraber büyür daha iyi aralarında çok yaş olmaz. Sen de çocuklar kreşe birlikte başlayınca iş hayatına dönersin istersen eğer çünkü ben o yüzden peşpeşe yaptım ikisini bir büyüteyim bir daha işe ara vermeyeyim diye. Sen eşinle konuş bence o sana destek olur
Merhabalar ben de 8+3 geleyim, daha önce 3 gebelik kaybım var malesef. Hepinizden daha çok tedirginim malesef. Sormak istediğim soru şu ki, 8 haftalık olduğumdan beri geceleri rahat uyuyamıyorum, karnımın üzerinde yatamıyorum, hatta iki gecedir belime bacak arama yastık koyuyorum ve günlük kullandığım pijamaların lastikleri bile sıkıyor sizce normal miKonuştum, enzirmeye devam et dedi. Ben vajinal doğum yaptığım için sıkıntı yaşamam doğumda ama seni bilemiyorum?Benim annem de laf söyledi ancak tepkimi belli ettim benim bebeğim ben doğurup büyüteceğim diye. Ama sen onlara muhtaçsan durum başka olur laf söylemeye hak bulurlar doğal olarak. Ama sen kararını ver canını da sıkma bebeklerin beraber büyür daha iyi aralarında çok yaş olmaz. Sen de çocuklar kreşe birlikte başlayınca iş hayatına dönersin istersen eğer çünkü ben o yüzden peşpeşe yaptım ikisini bir büyüteyim bir daha işe ara vermeyeyim diye. Sen eşinle konuş bence o sana destek olur
İlkte bebeğin kalbi durdu sonrakı gebeliktede doktor dedi 24 haftaya kadar olmasın ondan sonrada biz korktuk şimdi yinede diyoruz kucağımıza alak çünkü iğnem fitilim var demekki doktor boşuna yazmamış İn şa Allah doğumdan sonra toparlanırız eskisi gibiBence yakınlaşın yoksa aranızda soğukluk olur.. ben maksimum 2 hafta arayı açarım sonra kendimi toparlarım
:)) yaa görev gibi olduğu benim de çok oldu hormonlar işte arada tatile gitmek yer değişikliği vs iyi geliyor. Ben lohusayken italyaya gittik kendimi eskisi gibi hissetmemi sağlamıştıdüşük riski olunca tabi yapmamak lazım. lohusalıktan sonra bende öyle olmuştum. zamanla düzelmişti ama görev gibiydi
aa oda vardı
İnşallah çok geçmiş olsun. Peki bu hamileliğini doktor riskli görüyor mu onu merak ettim şikayetin var mıİlkte bebeğin kalbi durdu sonrakı gebeliktede doktor dedi 24 haftaya kadar olmasın ondan sonrada biz korktuk şimdi yinede diyoruz kucağımıza alak çünkü iğnem fitilim var demekki doktor boşuna yazmamış İn şa Allah doğumdan sonra toparlanırız eskisi gibi
Doğumdan sonra iyice isteksizlik oluyor zaman lazımdüşük riski olunca tabi yapmamak lazım. lohusalıktan sonra bende öyle olmuştum. zamanla düzelmişti ama görev gibiydi
aa oda vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?