Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Bende öyle oluyorum ya tansiyon kontrolü yapıyorum benimde normal. Sizde varmı demir eksikliği peki ? Belkide ondandır. Cumartesi doktora gideceğim sorarım bakalım
Genelde sınırda düşük oluyor evet b12 falanda öyle hep düşük
Ben kan tahlili vereceğim rutin pazartesi günü

Merhaba bende 6+1 de gitmiştim ilk defa. Karından gördük, kalp sesini de dinledik çok şükür

Ben hiç duymadım öyle bir şey bakarım, teşekkür ederim

Günaydınnn
kızlar yaaa sizdede eşinize karşı aşırı isteksizlik var mı ya
haftada 1 e çevirdik artık. hem hava soğuk hemde benim canım hiç istemiyor

Kızlar merhaba hafif kaşıntı ve ilişki sonrası ağrı yaşıyorum sanırım bende mantar var randevu aldım haftaya ama bebeğe bir zararı olur mu korkuyorum

Günaydınnn
:)) bu ara ben de öyleyim bazen kaçıyorum baya Trip yedim. 3 aylık olunca geçer çünkü geçen sene ben de yine böyle olmuştu. İkinci üç aylık dönemde tekrar eski duygularım geri gelmişti :))

:)) bu ara ben de öyleyim bazen kaçıyorum baya Trip yedim. 3 aylık olunca geçer çünkü geçen sene ben de yine böyle olmuştu. İkinci üç aylık dönemde tekrar eski duygularım geri gelmişti :))
Ay ne bileyim bende trip yiyorum. ama hiç içimden gelmiyor. hem soğuk hemde yok yani. ilk çocukta bu kadar olmamıştım sanki
bakalım inşallah geçer

Günaydınnn
Bizde düşük riski olduğu için hiçbir şey yok ve sanırım böyle devam edicez ilktede öyleydi sonrada doğumdan sonra lohusalık deyince iyice soğudum zar zor toparladım kendimi asla istemiyordum

Bizde düşük riski olduğu için hiçbir şey yok ve sanırım böyle devam edicez ilktede öyleydi sonrada doğumdan sonra lohusalık deyince iyice soğudum zar zor toparladım kendimi asla istemiyordum
Bence yakınlaşın yoksa aranızda soğukluk olur.. ben maksimum 2 hafta arayı açarım sonra kendimi toparlarım

Ay ne bileyim bende trip yiyorum. ama hiç içimden gelmiyor. hem soğuk hemde yok yani. ilk çocukta bu kadar olmamıştım sanki
bakalım inşallah geçer
Düzelir düzelir sıkma canını ilk başlarda eşe karşı sinirlilik tahammülsüzlük oluyor bu da hamilelik belirtisiymiş

düşük riski olunca tabi yapmamak lazım. lohusalıktan sonra bende öyle olmuştum. zamanla düzelmişti ama görev gibiydi

Düzelir düzelir sıkma canını ilk başlarda eşe karşı sinirlilik tahammülsüzlük oluyor bu da hamilelik belirtisiymiş
aa oda vardı

Merhabalar ben de 8+3 geleyim, daha önce 3 gebelik kaybım var malesef. Hepinizden daha çok tedirginim malesef. Sormak istediğim soru şu ki, 8 haftalık olduğumdan beri geceleri rahat uyuyamıyorum, karnımın üzerinde yatamıyorum, hatta iki gecedir belime bacak arama yastık koyuyorum ve günlük kullandığım pijamaların lastikleri bile sıkıyor sizce normal mi

Bence yakınlaşın yoksa aranızda soğukluk olur.. ben maksimum 2 hafta arayı açarım sonra kendimi toparlarım
İlkte bebeğin kalbi durdu sonrakı gebeliktede doktor dedi 24 haftaya kadar olmasın ondan sonrada biz korktuk şimdi yinede diyoruz kucağımıza alak çünkü iğnem fitilim var demekki doktor boşuna yazmamış İn şa Allah doğumdan sonra toparlanırız eskisi gibi

düşük riski olunca tabi yapmamak lazım. lohusalıktan sonra bende öyle olmuştum. zamanla düzelmişti ama görev gibiydi

aa oda vardı
:)) yaa görev gibi olduğu benim de çok oldu hormonlar işte arada tatile gitmek yer değişikliği vs iyi geliyor. Ben lohusayken italyaya gittik kendimi eskisi gibi hissetmemi sağlamıştı

İnşallah çok geçmiş olsun. Peki bu hamileliğini doktor riskli görüyor mu onu merak ettim şikayetin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…