- 7 Aralık 2024
- 325
- 100
- 18
- 35
Düşünmüyorum canım. Yani allah yaptırmK zorunda bırakmasın tabi ama düşünmüyorum. Kızımda da detaylı yaptırmamıştım mesela. Kendimi o bekleyişe sokmak istemiyorum.Ne güzel maşallahfetal dna düşünüyo musun araştırmalara başladın mı?
Merhaba 7+1 bende katılayım yerimi alayım tahmini doğum Eylül 17 Aralık hayırlısıyla inslalah@Editor 2 tane aynı konudan açmışsınız bilginize
Merhaba 7+1 bende katılayım yerimi alayım tahmini doğum Eylül 17 Aralık hayırlısıyla inslalahGönüllü grup yöneticisi aranıyor
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ CİNSİYET @bittimbeceylan 24 1 28/08/25 @gixmooo10 32 3 03/09/25 @topraktonlari 27 1 03/09/25 @seklla 31 1 01/09/25 PhoebeBuffay00 26 1 05/09/25 julettae 29 3 F ftkz 36 1 06/09/25 @cetty 23 1 14/09/25 @karadag06 26 1 04/09/25 @Niqu 36 2 17/09/25 @Aylaqq 1 15/09/25 @saedgr 26 2 14/09/25 @fatmaa_ 26 1 06/09/25 @gozdehanim2335 17/09/25
Saçmalama yazacaksın tabiki mutluluk paylaştıkça çoğalır, üzüntü paylaştıkça azalır. Sadece kötü ihtimaller daha çok aklımıza geldi , ben zaten doktora gidemiyorum diye acaba bir şey olmuş mudur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı her şeyinMoralinizi bozmak için yazmadım kusura bakmayın. Öyle kanama olmadan da sorun yaşanabiliyor dikkatli olmakta fayda var diye yazdım. Ve daha önce gebelik yaşarken mide bulantısı falan yaşayan biri varsa gebelik sona erdikten ne kadar sonra bulantılar geçiyor bunu öğrenmek istedim
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. benimde 15 gün önce kalp durması sebebiyle gebeliğim sonlandırıldı ama sonrasında bulantı falan yaşamadım büyük ihtimal gebelik hormonuyla ilgilidir. Arka arkaya kötü haberler gelmiş inşallah hepimiz bu haberlerin arkasına sevincimizi paylaşacağımız haberler veririz tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun sabırlar diliyorumMerhaba hanımlar bugün 8+3 günlük hamileydim.
Dün az bir kanamam oldu durup dururken, doktora gittik ve kalp atışı vardı iğne fitil tedavisi verildi. Gece hafif kasık ağrısı yaşadım ama bidaha kanama olmadı. Bugün içim rahat etmedi gittim tekrardan ve kalbi durmuş.
Kan testlerim yapıldı ve kürtaja alındım.
Malesef gebeliğim bugün 15:00 gibi sonlandı.
Mide bulantılarım devam ediyor bu normal mi? Ne zaman geçer acaba çünkü bu sefer kendimi daha kötü hissediyorum hala hamile gibi
Çevremde herkes risk filan olup olmadan 10. Hafta sonrasında direkt yaptırıyolar taramaları yaptırmıyolar artık. Çok detay bilmiyorum ama araştırmayı düşünüyorum ben de. hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin de o zamanlara anca bakılır zaten.Düşünmüyorum canım. Yani allah yaptırmK zorunda bırakmasın tabi ama düşünmüyorum. Kızımda da detaylı yaptırmamıştım mesela. Kendimi o bekleyişe sokmak istemiyorum.
valla o kadar araştırmadım. duydum ama yaptıradabilirim belli olmaz :) araştırayım bendeÇevremde herkes risk filan olup olmadan 10. Hafta sonrasında direkt yaptırıyolar taramaları yaptırmıyolar artık. Çok detay bilmiyorum ama araştırmayı düşünüyorum ben de. hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin de o zamanlara anca bakılır zaten.
benim 5. haftada başlamıştı ama öyle sürekli değil 2 kere bi şey canım çekti o kadarKızlar aşerme ne zman başlıyor
Merhaba bana bir suru ek tetkik yapiyolar kan aldilar yeniden karaciger ve safra kesesi ultrasonuna girecegim bugun fakat beslenme ile ilgili kimse bisey soylemedi, sonuclarim cikinca haberdar ederim yenidenEvet benim de ast ve alt değerim biraz yüksekti diyetisyene gitmemi ve karbonhidratlı şeylere sınır koymamı istedi doktorum. Size neler söyledi?
Benim de alt ast değerim biraz yüksek çıktı. Henüz doktor görmedi. Umarım sıkıntılı bir durum değildir.Merhaba bana bir suru ek tetkik yapiyolar kan aldilar yeniden karaciger ve safra kesesi ultrasonuna girecegim bugun fakat beslenme ile ilgili kimse bisey soylemedi, sonuclarim cikinca haberdar ederim yeniden
Ben hint yağı aldım ellerim ve saçlarım için hem ilerde saç dökülmesi minunum olur diye düşündüm şimdiden kullanıyorum. Vücudum için marka adı yasak mı bilmiyorum ama eczane markasının nemlendirici spreyini sıkıyorum. Çok su içiyorum ama dediğin gibi kuruluk oluyor ben deGünaydın inanılmaz cilt kuruluğu yaşıyorum hem de deli gibi su icmeme rağmen. Böyle olan var mı
Gebelikte biraz yüksekleri normal endişe etmeBenim de alt ast değerim biraz yüksek çıktı. Henüz doktor görmedi. Umarım sıkıntılı bir durum değildir.
9+4 oldum imi gündür belim ağrıyor benim bir de kalcamda da ağrı vuruyorKızlar bel ağrısı yaşayan var mı ?
Benimde bazen dizlerime bazen kalçama vuruyor araştırdım biraz normal diyorlar bu gün biraz daha fazla ağrım olunca sorayım dedim başka bel ağrısı yaşayan var mı diye9+4 oldum imi gündür belim ağrıyor benim bir de kalcamda da ağrı vuruyor
Merhaba devlet memuru iseniz özelden heyet raporu alabilirsiniz ücretli bildiğim kadarıyla; bu süreçte maaşinizi da alabiliyorsunuz. tabi o doğum öncesi ve doğum sonrası 8 hafta ücretli izinlisiniz.Maaşiniz tam yatar.iş ile ilgili benim de sorularım var. ben ağır iş yapmıyorum, beyaz yakayım. 32 haftalığa kadar çalışıp sonrasında 8hafta+8hafta izin alınıyor sanırım. ben bu izinlerden sonra işten ayrılmayı planlıyorum. 32 haftadan önce izin alma hakkım var mı? bir de çalışmadığım 4 ay aynı maaşım devam mı ediyor bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilirse sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?