Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar galiba forumu okumak bana iyi gelmiyor sürekli düşükler vs hep okudukça etkileniyorum kaygı bozukluğu yaşıyorum. Rabbim hepimize sağlıklıca doğum yaptığımız günleri göstersin. Girmek okumak sizlerden haber almak istiyorum ama baya etkileniyorum. Biz bugün kalp atışını duyduk. Annelik daha karnına düşünce başlıyormuş iyi mi nasıl diye düşünüp duruyorum. Kalp atışını alabildiği içinde bir ay sonra gel dedi bugün 6+3. Baya minik olduğu için saniyelik dinletti sadece.

Ne güzel maşallah fetal dna düşünüyo musun araştırmalara başladın mı?
Düşünmüyorum canım. Yani allah yaptırmK zorunda bırakmasın tabi ama düşünmüyorum. Kızımda da detaylı yaptırmamıştım mesela. Kendimi o bekleyişe sokmak istemiyorum.

Merhaba 7+1 bende katılayım yerimi alayım tahmini doğum Eylül 17 Aralık hayırlısıyla inslalah

Saçmalama yazacaksın tabiki mutluluk paylaştıkça çoğalır, üzüntü paylaştıkça azalır. Sadece kötü ihtimaller daha çok aklımıza geldi , ben zaten doktora gidemiyorum diye acaba bir şey olmuş mudur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı her şeyin

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. benimde 15 gün önce kalp durması sebebiyle gebeliğim sonlandırıldı ama sonrasında bulantı falan yaşamadım büyük ihtimal gebelik hormonuyla ilgilidir. Arka arkaya kötü haberler gelmiş inşallah hepimiz bu haberlerin arkasına sevincimizi paylaşacağımız haberler veririz tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun sabırlar diliyorum

Düşünmüyorum canım. Yani allah yaptırmK zorunda bırakmasın tabi ama düşünmüyorum. Kızımda da detaylı yaptırmamıştım mesela. Kendimi o bekleyişe sokmak istemiyorum.
Çevremde herkes risk filan olup olmadan 10. Hafta sonrasında direkt yaptırıyolar taramaları yaptırmıyolar artık. Çok detay bilmiyorum ama araştırmayı düşünüyorum ben de. hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin de o zamanlara anca bakılır zaten.

valla o kadar araştırmadım. duydum ama yaptıradabilirim belli olmaz :) araştırayım bende

Günaydın inanılmaz cilt kuruluğu yaşıyorum hem de deli gibi su icmeme rağmen. Böyle olan var mı

Evet benim de ast ve alt değerim biraz yüksekti diyetisyene gitmemi ve karbonhidratlı şeylere sınır koymamı istedi doktorum. Size neler söyledi?
Merhaba bana bir suru ek tetkik yapiyolar kan aldilar yeniden karaciger ve safra kesesi ultrasonuna girecegim bugun fakat beslenme ile ilgili kimse bisey soylemedi, sonuclarim cikinca haberdar ederim yeniden

Merhaba bana bir suru ek tetkik yapiyolar kan aldilar yeniden karaciger ve safra kesesi ultrasonuna girecegim bugun fakat beslenme ile ilgili kimse bisey soylemedi, sonuclarim cikinca haberdar ederim yeniden
Benim de alt ast değerim biraz yüksek çıktı. Henüz doktor görmedi. Umarım sıkıntılı bir durum değildir.

Arkadaşlar sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaştığımız bilgilerimizi aktardigimiz bi platform burası maalesef kötü haberlerde alicaz ama lütfen bu kadar evham etmeyin sonuçta sağlıklı bi bebekse kalbi atacak büyüyecek ve doğacak stres yapmak size ve bebeğe zarar verir yapmayın benim 3. Gebeligim ilk gebelikte bende hep kalbi atıyor mu acaba diye çok stres yapmıştım ama sonuçta rutin kontrollerimiz var bebegin gelişimini her ay göreceğiz hepimiz sağlıkla alalım temellim bu bebeklerini kaybeden annelere de sabir diliyorum inşallah daha sonraki hamilelikleri güzel geçer ve bebeklerini kucqklarına alırlar bizler içinde hamileliğin tadını cikarma vakti

Günaydın inanılmaz cilt kuruluğu yaşıyorum hem de deli gibi su icmeme rağmen. Böyle olan var mı
Ben hint yağı aldım ellerim ve saçlarım için hem ilerde saç dökülmesi minunum olur diye düşündüm şimdiden kullanıyorum. Vücudum için marka adı yasak mı bilmiyorum ama eczane markasının nemlendirici spreyini sıkıyorum. Çok su içiyorum ama dediğin gibi kuruluk oluyor ben de

Merhaba devlet memuru iseniz özelden heyet raporu alabilirsiniz ücretli bildiğim kadarıyla; bu süreçte maaşinizi da alabiliyorsunuz. tabi o doğum öncesi ve doğum sonrası 8 hafta ücretli izinlisiniz.Maaşiniz tam yatar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…