Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
BEnimki sezeryan normal dogursam yanımda olsun istemezdim sonuçta Candan can çıkıyor ve ıkınma esnasında neler olur kimse bilemez bunu eşimin görmesini istemzdim

Anlamak zor gerçekten, sık sık kontrol edeceğiz. Sakın endişelenme erken haftada değiliz, küveze gireceğini düşünmüyorum İçini ferah tut
Yaa evet mantıklı böyle tembihlemek hiç aklıma gelmemişti bende istiyorum yanımda olsun destek olsun o anı beraber yaşayalım
Aynenn bence çok güzel bir an, bu şekilde tembihleyelim öyle girelim doğuma

Kadınlar olarak çok güçlü varlıklarız

Çok şükür. Bu dönemin de en güçlü hamileleriyiz. Bilgi elimizin altında. Üstüne bak Türkiye'den yurt dışından kaç kişi burada sohbet ediyoruz destek oluyoruz birbirimize. Çok şanslıyız
Dimi sıkılmadan gün geçiyor kimseye soramadiklarimizi anlatamadıklarımizi buraya yazıyoruz hakikaten çok şanslıyız canım benim

Çok şükür. Bu dönemin de en güçlü hamileleriyiz. Bilgi elimizin altında. Üstüne bak Türkiye'den yurt dışından kaç kişi burada sohbet ediyoruz destek oluyoruz birbirimize. Çok şanslıyız
Öyle gerçekten burdaki herkes ablam kardeşim arkadaşımmış yıllardır da sanki kahve eşliğinde sohbet ediyormuşuz gibi geliyor hep

Kızlar benim 34+2 de sancım geldi 3 cm açılmam oldu bi anda bebek ters dihe sezaryenle doğuma alındım. Eylül annesi olmayı beklerken ağustos annesi oldum. Dualarınızı bekliyorum
Canım yeni yazabildim sana hayırlı olsun bebeğin nasıl iyi misiniz? umarım her şey yolundadır
Sağlıkla yaşayın toparlanın inşallah

Vajinal istiyorsan bazı erkekleri etkiliyor diyorlar. Gözünden o görüntü gitmiyormuş. Sezeryanda da kan tutanlar oluyormuş

Vajinal istiyorsan bazı erkekleri etkiliyor diyorlar. Gözünden o görüntü gitmiyormuş. Sezeryanda da kan tutanlar oluyormuş
Sezaryen da erkekleri almak mantıklı değil sonuçta kesilmeyi biz bile göremeyiz dayanamayız öyle izlemeye ( vajinalde de baktırmamak mantıklı benimki bebeği alırken mutlaka bakar yine ama
Ay ben doğuracağım hala inanamıyorum burada size cevap veriyorum yorum yapıyorum gerçek gelmiyor hiçbir şey

Kız evet şaka gibi daha dün iş telaşesindeydin ben normalsin taa kırk haftayı bulur diye düşünüyordum ilke kendimi ikinciye Niqu u bırakmıştım açık ara öne geçtin

Kız evet şaka gibi daha dün iş telaşesindeydin ben normalsin taa kırk haftayı bulur diye düşünüyordum ilke kendimi ikinciye Niqu u bırakmıştım açık ara öne geçtin
Bende tarihten dolayı julettae ilk doguranlardan olur diyorum ama ilk olacağını bilemedim tabii ama önemli olan hepimizin şuan normal haftalara gelmiş olması. Bir sıkıntı olmadığı sürece hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız

İnşallah canım inşallah seninde gün azalmış otuzdan düşünce zaten günler su gibi geçecek

Saçımı boyatmak için daha var diyordum şimdi korktum aldım hemen boyatıcam birde gerçekten sancılar giriyor tekmeler sertleşmiş
Yaa saçımızı boyatabiliyo muyuz ben çok emin olamadım. Doğum sonrası motivasyon olur o zaman boyatırım diyodum. Ama şuan da yapsam fena olmaz sanki organik boya mı almalıyız

CAnım organik bir boya mı
Yaa saçımızı boyatabiliyo muyuz ben çok emin olamadım. Doğum sonrası motivasyon olur o zaman boyatırım diyodum. Ama şuan da yapsam fena olmaz sanki organik boya mı almalıyız
Kızlar boya yazdım yalnışlıkla ben normalde bile abdestten dolayı boya yapmıyorum kına yapıcam saçlarım çok beyazlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…