BEnimki sezeryan normal dogursam yanımda olsun istemezdim sonuçta Candan can çıkıyor ve ıkınma esnasında neler olur kimse bilemez bunu eşimin görmesini istemzdimEşim zaten sağlık çalışanı yani normalde de sezaryen doğumlara giriyo. Ben vajinal doğum istiyorum instagramda bi soru görmüştüm bu cinselliği etkiler mi diye. Ondan sonra aklıma takıldı yani bu durum özel hayatımızı etkiler mi
Anlamak zor gerçekten, sık sık kontrol edeceğiz. Sakın endişelenme erken haftada değiliz, küveze gireceğini düşünmüyorumPed takıyorum şu an pede su akarken bile anlıyorum artık . Hani havuzdan denizden çıkınca vajinadan su akar biraz ya öyle bir şey.. çişle karışmasının sebebi zaten sürekli çişimiz geliyor ve böyle kendimi sıktığımda tutabiliyordumama yine de tekrar akıyordu durmuyordu.
Aynenn bence çok güzel bir an, bu şekilde tembihleyelim öyle girelim doğumaYaa evet mantıklı böyle tembihlemek hiç aklıma gelmemiştibende istiyorum yanımda olsun destek olsun o anı beraber yaşayalım
Sağ Salim kucağına alırsın inşallahYaaa yerim onu nasıl iyi gözüküyor içim rahatladı çok teşekkür ederim
Kadınlar olarak çok güçlü varlıklarızBoyle biri ise bir gün bile baksa ben baktım diye genelleyecek demekki herkesin yanında bırak bakmasın.Biz kadınlar her şeyin ustesinden geliriz. Ona da ihtiyacın yok tavrı sınır bozucu ama bunu sadece sana değil aslında oğluna da yapıyor
Canim sağlıkla gelsin hiç üzülme 37. Hafta da erken değil sadece acele etmiş güzel yavrun. Gözün aydın olsun inşallah
Çok sevindim burada biz kendi gündemimizde oluyoruz ama aklımız sizde tabii. Hastanede misiniz ne zaman cikarsiniz
Çok şükür. Bu dönemin de en güçlü hamileleriyiz. Bilgi elimizin altında. Üstüne bak Türkiye'den yurt dışından kaç kişi burada sohbet ediyoruz destek oluyoruz birbirimize. Çok şanslıyızKadınlar olarak çok güçlü varlıklarız
Dimi sıkılmadan gün geçiyor kimseye soramadiklarimizi anlatamadıklarımizi buraya yazıyoruz hakikaten çok şanslıyız canım benimÇok şükür. Bu dönemin de en güçlü hamileleriyiz. Bilgi elimizin altında. Üstüne bak Türkiye'den yurt dışından kaç kişi burada sohbet ediyoruz destek oluyoruz birbirimize. Çok şanslıyız
Öyle gerçekten burdaki herkes ablam kardeşim arkadaşımmış yıllardır da sanki kahve eşliğinde sohbet ediyormuşuz gibi geliyor hepÇok şükür. Bu dönemin de en güçlü hamileleriyiz. Bilgi elimizin altında. Üstüne bak Türkiye'den yurt dışından kaç kişi burada sohbet ediyoruz destek oluyoruz birbirimize. Çok şanslıyız
Canım yeni yazabildim sana hayırlı olsun bebeğin nasıl iyi misiniz?Kızlar benim 34+2 de sancım geldi 3 cm açılmam oldu bi anda bebek ters dihe sezaryenle doğuma alındım. Eylül annesi olmayı beklerken ağustos annesi oldum. Dualarınızı bekliyorum
Vajinal istiyorsan bazı erkekleri etkiliyor diyorlar. Gözünden o görüntü gitmiyormuş. Sezeryanda da kan tutanlar oluyormuşEşim zaten sağlık çalışanı yani normalde de sezaryen doğumlara giriyo. Ben vajinal doğum istiyorum instagramda bi soru görmüştüm bu cinselliği etkiler mi diye. Ondan sonra aklıma takıldı yani bu durum özel hayatımızı etkiler mi
Sezaryen da erkekleri almak mantıklı değil sonuçta kesilmeyi biz bile göremeyiz dayanamayız öyle izlemeyeVajinal istiyorsan bazı erkekleri etkiliyor diyorlar. Gözünden o görüntü gitmiyormuş. Sezeryanda da kan tutanlar oluyormuş
Kız evet şaka gibi daha dün iş telaşesindeydin ben normalsin taa kırk haftayı bulur diye düşünüyordum ilke kendimi ikinciyeSezaryen da erkekleri almak mantıklı değil sonuçta kesilmeyi biz bile göremeyiz dayanamayız öyle izlemeye( vajinalde de baktırmamak mantıklı benimki bebeği alırken mutlaka bakar yine ama
Ay ben doğuracağım hala inanamıyorum burada size cevap veriyorum yorum yapıyorum gerçek gelmiyor hiçbir şey
Bende tarihten dolayıKız evet şaka gibi daha dün iş telaşesindeydin ben normalsin taa kırk haftayı bulur diye düşünüyordum ilke kendimi ikinciyeNiqu u bırakmıştım açık ara öne geçtin
Bilemiyorum tekrar düşüneceğim sadece yanımda olsun bakmasın başka yereVajinal istiyorsan bazı erkekleri etkiliyor diyorlar. Gözünden o görüntü gitmiyormuş. Sezeryanda da kan tutanlar oluyormuş
İnşallah canım inşallah seninde gün azalmış otuzdan düşünce zaten günler su gibi geçecekBende tarihten dolayıjulettae ilk doguranlardan olur diyorum ama ilk olacağını bilemedim tabii ama önemli olan hepimizin şuan normal haftalara gelmiş olması. Bir sıkıntı olmadığı sürece hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız
CAnım organik bir boya mıSaçımı boyatmak için daha var diyordum şimdi korktum aldım hemen boyatıcambirde gerçekten sancılar giriyor tekmeler sertleşmiş
Yaa saçımızı boyatabiliyo muyuz ben çok emin olamadım. Doğum sonrası motivasyon olur o zaman boyatırım diyodum. Ama şuan da yapsam fena olmaz sankiSaçımı boyatmak için daha var diyordum şimdi korktum aldım hemen boyatıcambirde gerçekten sancılar giriyor tekmeler sertleşmiş
CAnım organik bir boya mı
Kızlar boya yazdım yalnışlıkla ben normalde bile abdestten dolayı boya yapmıyorum kına yapıcam saçlarım çok beyazlamışYaa saçımızı boyatabiliyo muyuz ben çok emin olamadım. Doğum sonrası motivasyon olur o zaman boyatırım diyodum. Ama şuan da yapsam fena olmaz sankiorganik boya mı almalıyız
Kız hele öyle deKızlar boya yazdım yalnışlıkla ben normalde bile abdestten dolayı boya yapmıyorum kına yapıcam saçlarım çok beyazlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?