Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Valla bende ondan hazır ettim acele ettim temizlik için dün benimde baya ağrım vardı evde hiçbir şey söylemedim panik yapmasınlar diye devam etseydi soylicektim
Her şeyi hazırladım sadece hediyelikleri yapmadım boş kolonya şişesi aldım. O kadar çikolatayı da eşim alacak. Güzel bir hediyelik düşünüyorum ama aklıma gelen yok guvenilir bir site falan

Her şeyi hazırladım sadece hediyelikleri yapmadım boş kolonya şişesi aldım. O kadar çikolatayı da eşim alacak. Güzel bir hediyelik düşünüyorum ama aklıma gelen yok guvenilir bir site falan
Güzel hediye siteleri hep karşıma çıkıyordu ama çok yüksek fiyatlar ben gerek görmedim kendimiz olucaz benimde kimsem yok

Kızlar selam benim belimde 6 platin olduğu için planlı doğum yapacağım doktorum en erken 38.haftada yani 1 eylülde alacağım diyor. Kilosu azsa 8 eylülü bekleyelim diyor. Dün bi kısım bebiş kıyafetlerini yıkadım akşam ütülücem hazırlık aşaması çok heyecanlı artık iyice sabırsızlanmaya başlıyor insan

Selamm baya az kalmış 21 gün. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba bende de 3 gündür kaşıntı başladı çok aşırı olmamakla beraber 1 gece hiç uyutmadı soğuk suyla duş aldım kese yaptım azıcık rahatladım doktoruma söylediğimde crp bakalım dedi test verdm kolestaz yok dedi sizde de mi crp testiyle kolestaz teşhis edildi acaba

Kızlar topuk kanını hem sağlık ocağına hem de doğum yaptığımız hastanede mi vereceğiz sağlık ocağı bana öyle dedi. İki kere mi veriliyor
Evet ilk doğduğu zaman alıyorlar bir kez. Sonra sağlık ocağında da veriyorsun. Gebe okulunda verilen kağıtların resimlerini atıyorum okumak isteyen olursa

Eklentiler

• IMG_1024.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_1025.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_1026.webp
    87,3 KB · Görüntüleme: 13
Bende dünden beri okuyorum beni de bi heyecan sardı hemen bugün bebişin kıyafetlerinin etiketlerini kestim ayıkladım yarın da ütülerim inşallah umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini julettae

Hayır alt ast değerlerime bakıldı sonra da saframa ultrason yapıldı, kolestazda bildiğim kadarıyla bu karaciğer enzimlerine bakılması gerekiyor ama yine de kaşıntı devam ederse mutlaka bakılmasını talep edin derim. Özellikle el ayak ayak altı akşam artan kaşıntı dikkat edilmesi gerekiyor

Gerçekten dediğiniz gibi gündüz hafifledi geceye göre Bende gitmedim ama gitsem iyi olacak sanırım
Gidin gidin aklınızda kalmasın belki başka bir şeydir ama en azından içiniz rahatlar, benim kaşıntılarım hafifledi ilaçları kullandıktan sonra çarşamba da kadın doğum doktorumla bakacağız son duruma

O değerlere sağlık ocağından kan verip baktırabiliyor muyuz acaba yoksa kadın doğum doktorunun mu talimatı olması lazım, bende kaşıntı vücudumun her yerinde oluyor ama özellikle el ayak içlerimde değil sorun ne hiç bilemedim

Ama ben size dedim çantalarınızı hazırlayın ne olur ne olmaz dedim. Bakın patır patır doğuruyorsunuz
Bizde ki rahatlık esim evi boyuyor hala bebegin hicbiseyi hazir değil ben 2 cocuk kv kalıyorum oglan felaket evi talan etti oğullarının hemen boyayi bitirmesini bekliyorlar artik dayanamıyorlar

Sağlık ocağı da bakıyor önce kadın doğumcum baktı değerlere 4 gün sonra sağlık ocağından izlem için çağrıldım durumu anlattım orada bir daha baktı doktor düşüş var mı vs diye, doktora kaşıntıdan bahsederseniz bakar bence zaten izlemlerde bakıyorlar değerlere, benim de bacaklarım sırtım kollarım göbeğim her tarafım kaşınıyordu ama el ayak içlerim ayak bileklerim ayağımın altı oralarda da yoğun vardı kaşıntıyı duyunca hemen karaciğer dedi zaten doktor inşallah sizinki öyle bir şey değildir alerjik bir durum falan da olabilir

Bahsettim sadece crp istedi sonuçları da mesajları gönderdm kolestaz var mı dedm yok dedi ama içim rahat etmedi alt ast değerlerine bakıldığını internettede de görmüştüm olmazsa yarın sabah aç karnına sağlık ocağına gidip alt ast testi vereyim ben ya içim rahat etsin, size de çok geçmiş olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 37.haftada sezaryen mi olacaksınız kaşıntı olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…