- 12 Haziran 2024
- 1.071
- 809
- 43
Her şeyi hazırladım sadece hediyelikleri yapmadım boş kolonya şişesi aldım. O kadar çikolatayı da eşim alacak. Güzel bir hediyelik düşünüyorum ama aklıma gelen yok guvenilir bir site falanValla bende ondan hazır ettim acele ettim temizlik için dün benimde baya ağrım vardı evde hiçbir şey söylemedim panik yapmasınlar diye devam etseydi soylicektim
Ben onu ayrıntılı ebeye sorarım bugün görünceBeli öne arkaya atıp pelvik hareketi acaba çocuğu aşağı indirir mi bu hafta pilateste yapmıştım belki sana da iyi gelir. Ama su gelmesi durumu ne olur bilmiyorum
Sağlık ocağı aldı 1 defaKızlar topuk kanını hem sağlık ocağına hem de doğum yaptığımız hastanede mi vereceğiz sağlık ocağı bana öyle dedi. İki kere mi veriliyor
Güzel hediye siteleri hep karşıma çıkıyordu ama çok yüksek fiyatlar ben gerek görmedim kendimiz olucaz benimde kimsem yokHer şeyi hazırladım sadece hediyelikleri yapmadım boş kolonya şişesi aldım. O kadar çikolatayı da eşim alacak. Güzel bir hediyelik düşünüyorum ama aklıma gelen yok guvenilir bir site falan
:/ onu doktora sor boşuna gitme ilk defa duydum ben4. Gün gel biz de topuk kanı alacağız dedi. Anlamadım doktora sorarım bu hafta hastane alacak mı diye. Hastanede verildiğini biliyordum ama sağlık ocağının da aldığını ebeden öğrendim
Aman heee sen doğurma. Sende erken doğurmaya kalkarsan panik atak geçiririrzValla bende ondan hazır ettim acele ettim temizlik için dün benimde baya ağrım vardı evde hiçbir şey söylemedim panik yapmasınlar diye devam etseydi soylicektim
Ben 37. Haftada olacam sezeryan ama bazı sebeplerden dolayı genelde 38. Yada 39. Haftalarda alıyorlarKızlar daha önce sezaryen olanlar ya da olacak olanlar kaçıncı haftada oluyor?
Ben hepinizi yanıma çağırırımAman heee sen doğurma. Sende erken doğurmaya kalkarsan panik atak geçiririrz
Selamm baya az kalmışKızlar selam benim belimde 6 platin olduğu için planlı doğum yapacağım doktorum en erken 38.haftada yani 1 eylülde alacağım diyor. Kilosu azsa 8 eylülü bekleyelim diyor. Dün bi kısım bebiş kıyafetlerini yıkadım akşam ütülücem hazırlık aşaması çok heyecanlı artık iyice sabırsızlanmaya başlıyor insan
Çok teşekkür ederim size de az kalmış sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallahSelamm baya az kalmış21 gün. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Merhaba bende de 3 gündür kaşıntı başladı çok aşırı olmamakla beraber 1 gece hiç uyutmadı soğuk suyla duş aldım kese yaptım azıcık rahatladım doktoruma söylediğimde crp bakalım dedi test verdm kolestaz yok dedi sizde de mi crp testiyle kolestaz teşhis edildi acabaAynı şeyi geçen hafta ben yaşadım hemen doktora görünün karaciğer enzimleriniz yükselmiş olabilir. Benim karaciğer enzimlerim çok yükselmiş bununla ilgili ilaç başladık duruma göre doğum da planlanabiliyor gebelik kolestazı olarak geçiyor bu tanı. Doktorunuza hemen sorun ve test yaptırın derim, çok geçmiş olsun, kaşıntı akşamları artıyor özellikle gündüz rahatlarsanız yanılgıya düşmeyin kontrol ettin mutlaka .
Evet ilk doğduğu zaman alıyorlar bir kez. Sonra sağlık ocağında da veriyorsun. Gebe okulunda verilen kağıtların resimlerini atıyorum okumak isteyen olursaKızlar topuk kanını hem sağlık ocağına hem de doğum yaptığımız hastanede mi vereceğiz sağlık ocağı bana öyle dedi. İki kere mi veriliyor
Hayır alt ast değerlerime bakıldı sonra da saframa ultrason yapıldı, kolestazda bildiğim kadarıyla bu karaciğer enzimlerine bakılması gerekiyor ama yine de kaşıntı devam ederse mutlaka bakılmasını talep edin derim. Özellikle el ayak ayak altı akşam artan kaşıntı dikkat edilmesi gerekiyorMerhaba bende de 3 gündür kaşıntı başladı çok aşırı olmamakla beraber 1 gece hiç uyutmadı soğuk suyla duş aldım kese yaptım azıcık rahatladım doktoruma söylediğimde crp bakalım dedi test verdm kolestaz yok dedi sizde de mi crp testiyle kolestaz teşhis edildi acaba
Gidin gidin aklınızda kalmasın belki başka bir şeydir ama en azından içiniz rahatlar, benim kaşıntılarım hafifledi ilaçları kullandıktan sonra çarşamba da kadın doğum doktorumla bakacağız son durumaGerçekten dediğiniz gibi gündüz hafifledi geceye göre Bende gitmedim ama gitsem iyi olacak sanırım
O değerlere sağlık ocağından kan verip baktırabiliyor muyuz acaba yoksa kadın doğum doktorunun mu talimatı olması lazım, bende kaşıntı vücudumun her yerinde oluyor ama özellikle el ayak içlerimde değil sorun ne hiç bilemedimHayır alt ast değerlerime bakıldı sonra da saframa ultrason yapıldı, kolestazda bildiğim kadarıyla bu karaciğer enzimlerine bakılması gerekiyor ama yine de kaşıntı devam ederse mutlaka bakılmasını talep edin derim. Özellikle el ayak ayak altı akşam artan kaşıntı dikkat edilmesi gerekiyor
Bizde ki rahatlık esim evi boyuyor hala bebegin hicbiseyi hazir değilAma ben size dedim çantalarınızı hazırlayın ne olur ne olmaz dedim. Bakın patır patır doğuruyorsunuz
Sağlık ocağı da bakıyor önce kadın doğumcum baktı değerlere 4 gün sonra sağlık ocağından izlem için çağrıldım durumu anlattım orada bir daha baktı doktor düşüş var mı vs diye, doktora kaşıntıdan bahsederseniz bakar bence zaten izlemlerde bakıyorlar değerlere, benim de bacaklarım sırtım kollarım göbeğim her tarafım kaşınıyordu ama el ayak içlerim ayak bileklerim ayağımın altı oralarda da yoğun vardı kaşıntıyı duyunca hemen karaciğer dedi zaten doktor inşallah sizinki öyle bir şey değildir alerjik bir durum falan da olabilirO değerlere sağlık ocağından kan verip baktırabiliyor muyuz acaba yoksa kadın doğum doktorunun mu talimatı olması lazım, bende kaşıntı vücudumun her yerinde oluyor ama özellikle el ayak içlerimde değil sorun ne hiç bilemedim
Bahsettim sadece crp istedi sonuçları da mesajları gönderdm kolestaz var mı dedm yok dedi ama içim rahat etmedi alt ast değerlerine bakıldığını internettede de görmüştüm olmazsa yarın sabah aç karnına sağlık ocağına gidip alt ast testi vereyim ben ya içim rahat etsin, size de çok geçmiş olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallahSağlık ocağı da bakıyor önce kadın doğumcum baktı değerlere 4 gün sonra sağlık ocağından izlem için çağrıldım durumu anlattım orada bir daha baktı doktor düşüş var mı vs diye, doktora kaşıntıdan bahsederseniz bakar bence zaten izlemlerde bakıyorlar değerlere, benim de bacaklarım sırtım kollarım göbeğim her tarafım kaşınıyordu ama el ayak içlerim ayak bileklerim ayağımın altı oralarda da yoğun vardı kaşıntıyı duyunca hemen karaciğer dedi zaten doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?