Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Güzel hediye siteleri hep karşıma çıkıyordu ama çok yüksek fiyatlar ben gerek görmedim kendimiz olucaz benimde kimsem yok
Benim KV arkadaşları var gelecek zaten gurbetteyim benden taraf kimse yok. Onun da arkadaşları gelecek sevdiğim kadınlar yani onlar için 25 tane kadar yapacağım kalanı da eşimin arkadaşları geldiğinde onlara vereceğim. Akraba azlığı çok güzel bir şey
Evet ilk doğduğu zaman alıyorlar bir kez. Sonra sağlık ocağında da veriyorsun. Gebe okulunda verilen kağıtların resimlerini atıyorum okumak isteyen olursa
Attığın bilgi çok iyi geldi. Çok teşekkür ederim kaç gündür neden iki kere alınıyor diye düşünüyordum iyi ki yazdım, iyi ki gördün de yanıtladın

Yeni bir olay değilmiş demek ki
Sağlık için vereceğiz onların iyiliği için
Sma bakıyoruz eğer çıkarsa direkt sağlık bakanlığı size ulaşıyor 10gün içinde demişlerdi. O 10günü zor geçirmiştik inşallah aramazlar diye onu hatırlıyorum sağlıklı olsunlar yeter ki tabi

Çok çok teşekkür ederim ❤ değerler düşmezse böyle bir ihtimal var ama çarşamba günü daha net konuşacağız muhtemelen, şuanda 35+4teyim bakalım ne diyecek :)

Çok çok teşekkür ederim ❤ değerler düşmezse böyle bir ihtimal var ama çarşamba günü daha net konuşacağız muhtemelen, şuanda 35+4teyim bakalım ne diyecek :)
Anladım en doğru zamanda gelsin miniğiniz ikinizin de hakkında hayırlısı olsun :)❤

Kızlar bugün çok yoruldum ama işler bitmiyor. Halıları yıkamaya göndermek üzere topladık duvarları kapıları sildim mutfağa çok detaylı girmedim ablama sözüm var o gelince yapacak. Ne kadar yıkanacak örtü var toplayıp kimisini makinaya attım kimisini yıkadım ve hayla iş bitmiyor. Daha bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım kendim için pijama takımı bakmam lazım son 3 haftam kaldı ama işler bitmiyor

Kendini fazla yorma olduğu kadar yap gene maşallah benim hiç birşeyi gözüm kesmiyor İnan evi supurmek bile zulm gibi geliyor 15gun kala komsularimla beraber yapacağım bende temizlik. Ama biran önce valizini hazirla nolur nolmaz

Kendini yorma. Senin gününde belli. Önce bebeğin ve senin eşyalarına öncelik ver. Yıkanacakları sen doğursanda yıkarlar. Bide kapı filan silme. Annem in lafı vardır bebeğin emziği düşer bi yere uzanma diye. Ne demekse artık

Kızlar bugün inanılmaz yoruldum halıları yıkadım kanepeleri falan yıkadım karnım yumusadı sabah semsertti korkmamı gerektiren bir durum var mı

Hayır sadece antibiyotik veriyor ciğer için bir şey demedi hiç şu an 36+1 im. Sanırım ciğerleri gelişmiş oluyor bu haftalarda değil mi tam bilmiyorum ama
Benim ablam doktor ve preklemsiyle 900 gr doğum yaptı seneler önce, benim de şimdi erken doğum riskim var, dün bana "Ben hep 34'ü beklemiştim o haftaya ulaşırsa korkma ondan sonrasından" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…