Türkiye de olsa şimdi sezeryanla almışlardı benim suyum gelmişti 36 da öğlene kalmadı sezeryana aldılar julettae
senin suyun şimdi sürekli geliyor susuz kalırsa ne olacak ki ne kadaf bekleyecekler acaba
doğru gerçekten buradakilerde son dkya kadar işte direniyorlar hangisi iyi bilemiyorum bu durumda damardan su veriyor o öyle suyun geliyor diye hemen bitecek bir şey değil diyorlar yani ilk defa damardan su alıyorum vücudum ılık ılık oluyor haha çok garip serinlik geliyor
Aile hekiminde düzenli kontrolde bakıyorlar bu değerlere. En son gittiğinde baktılar mı acaba. Bence de bir görün doktora. Bazen normal olarak da kaşıntı olabiliyormuş ama kolestazsa teşhis koyulsun
doğru gerçekten buradakilerde son dkya kadar işte direniyorlar hangisi iyi bilemiyorum bu durumda damardan su veriyor o öyle suyun geliyor diye hemen bitecek bir şey değil diyorlar yani ilk defa damardan su alıyorum vücudum ılık ılık oluyor haha çok garip serinlik geliyor
Evet işte hangisi iyi bilmiyoruz. Damardan su vermeyi de bilmiyordum ben mesela. Suyun azaldı mı hemen sezeryan yaparlar. Hep öyle duydum. Bakalım nasıl olacak seninki
Aynı şeyi geçen hafta ben yaşadım hemen doktora görünün karaciğer enzimleriniz yükselmiş olabilir. Benim karaciğer enzimlerim çok yükselmiş bununla ilgili ilaç başladık duruma göre doğum da planlanabiliyor gebelik kolestazı olarak geçiyor bu tanı. Doktorunuza hemen sorun ve test yaptırın derim, çok geçmiş olsun, kaşıntı akşamları artıyor özellikle gündüz rahatlarsanız yanılgıya düşmeyin kontrol ettin mutlaka .
Peki pilates hareketleri yaptırıyorlar mi ya da merdiven in çık diyorlar mi ? Bu pelvik hareketi varya öne arkaya döndürme onu falan yapsan iyi gelmez mi acaba ? En azından hastane sürecin azalır sağlıkla kucağına alırsın
En nefret ettiğim şey oo topuk kanı yaa keşke biraz toparlayınca alınsa bari bir kere alsınlar neye bakıyorlarsa baksınlar canı gidiyor insanın çocuğun ayağı mosmor olmuştu
Bir kere doğunca alıyorlar hastane bakıyor zaten bir şey var mı yok mu söylüyorlar öyle çıkıyoruz hastaneden. Sağlık ocağı belki başka bir şey kastetmiştir şaşırdım
Beli öne arkaya atıp pelvik hareketi acaba çocuğu aşağı indirir mi bu hafta pilateste yapmıştım belki sana da iyi gelir. Ama su gelmesi durumu ne olur bilmiyorum
Bir kere doğunca alıyorlar hastane bakıyor zaten bir şey var mı yok mu söylüyorlar öyle çıkıyoruz hastaneden. Sağlık ocağı belki başka bir şey kastetmiştir şaşırdım
4. Gün gel biz de topuk kanı alacağız dedi. Anlamadım doktora sorarım bu hafta hastane alacak mı diye. Hastanede verildiğini biliyordum ama sağlık ocağının da aldığını ebeden öğrendim
Valla bende ondan hazır ettim acele ettim temizlik için dün benimde baya ağrım vardı evde hiçbir şey söylemedim panik yapmasınlar diye devam etseydi soylicektim