Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Günaydın kızlar. Sabah klimanın önünde yatmışım kalkarken bi ağrı girdi. Ayyy dedim yakın mı acaba , çokta sıcak allah ım yarabbim sabır ya

doğru gerçekten buradakilerde son dkya kadar işte direniyorlar hangisi iyi bilemiyorum bu durumda damardan su veriyor o öyle suyun geliyor diye hemen bitecek bir şey değil diyorlar yani ilk defa damardan su alıyorum vücudum ılık ılık oluyor haha çok garip serinlik geliyor

Aile hekiminde düzenli kontrolde bakıyorlar bu değerlere. En son gittiğinde baktılar mı acaba. Bence de bir görün doktora. Bazen normal olarak da kaşıntı olabiliyormuş ama kolestazsa teşhis koyulsun
Bilmiyorum ki kuzum salı günü gidicektim ilaç yazdrmaya o zaman doktora bı sorayım sağlık ocagindaki

Evet işte hangisi iyi bilmiyoruz. Damardan su vermeyi de bilmiyordum ben mesela. Suyun azaldı mı hemen sezeryan yaparlar. Hep öyle duydum. Bakalım nasıl olacak seninki

Gerçekten dediğiniz gibi gündüz hafifledi geceye göre Bende gitmedim ama gitsem iyi olacak sanırım

Kızlar topuk kanını hem sağlık ocağına hem de doğum yaptığımız hastanede mi vereceğiz sağlık ocağı bana öyle dedi. İki kere mi veriliyor
3 yıl önce hastanede almışlardı. Sağlık ocağı bi daha almamıştı. Değişti mi bilmiyorum

Pilates topu var odada onunla egzersizler yapıyordum da sancı yok ki sadece su daha hızlı akıyor o yüzden bıraktım

Bana dedi ki ebe onlar ama bakıyor biz başka bir şeye bakıyoruz dedi. Anlamadım ? Yani çocuğa iki kere Ayni acıyı çektirmeye gerek var mı ? Bilemedim.
En nefret ettiğim şey oo topuk kanı yaa keşke biraz toparlayınca alınsa bari bir kere alsınlar neye bakıyorlarsa baksınlar canı gidiyor insanın çocuğun ayağı mosmor olmuştu

Kızlar topuk kanını hem sağlık ocağına hem de doğum yaptığımız hastanede mi vereceğiz sağlık ocağı bana öyle dedi. İki kere mi veriliyor
Bir kere doğunca alıyorlar hastane bakıyor zaten bir şey var mı yok mu söylüyorlar öyle çıkıyoruz hastaneden. Sağlık ocağı belki başka bir şey kastetmiştir şaşırdım

Kızlar daha önce sezaryen olanlar ya da olacak olanlar kaçıncı haftada oluyor?

Pilates topu var odada onunla egzersizler yapıyordum da sancı yok ki sadece su daha hızlı akıyor o yüzden bıraktım
Beli öne arkaya atıp pelvik hareketi acaba çocuğu aşağı indirir mi bu hafta pilateste yapmıştım belki sana da iyi gelir. Ama su gelmesi durumu ne olur bilmiyorum

Bir kere doğunca alıyorlar hastane bakıyor zaten bir şey var mı yok mu söylüyorlar öyle çıkıyoruz hastaneden. Sağlık ocağı belki başka bir şey kastetmiştir şaşırdım
4. Gün gel biz de topuk kanı alacağız dedi. Anlamadım doktora sorarım bu hafta hastane alacak mı diye. Hastanede verildiğini biliyordum ama sağlık ocağının da aldığını ebeden öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…