hiç korkma. allah ın izniyle güzel geçer alırsın kucağına. kendi gelmiş dediğin gibi vardır bi hayrı. boşuna değildirEvet canım 3 gün biraz korku var ilk haftalarda doktor beni korkutmuştu imza bile aldı benden riskli diye sonra ben başka doktora göründüm bana dedi risk hep var aldırmaya gerek yok..bende devam ettirdim gebeliğimi sonuçta dedim ben tüp bebek bile denedim olmadı ama bu bebek 1 ilişkiyle oldu vardır dedik Allah'ın bir bildiği şimdi aklıma o ilk günler geliyor ama çok şükür dikişlerim iyi sadece amaliyat güzel geçsin sağlıkla kavuşayım oğluma
kaçıncı haftan şimdi canımKızlar doktordan çıktım yine sancım yokkkbenim oğlanın gelesi yok kafası 41 haftalık olmuş.. doğuramazsan sezaryen yaparız yapacak bir şey yok diyor doktor ama ben hiçç sezaryen istemiyorumm o kadar perde astım cam sildim yer sildim hiç kanala girmemiş paşam djdjdk doğurmak istiyorum beennnn
Valla şimdiden rahatladım işe gelmek çok zormuş bırakabiliyosanız bırakın kızlar bi hafta çok da farkettirmez 36 ya kadar çalışmış oldum ben çok şüküriyi ettin yaaa, bende sabah keşke bu hafta son olsaydı dedim.
Düzensizmı kulanıyrosun oda yapar ben düzene soktum hep aynı saate bide gebe okulunda limon sıkıp içersen daha fayda edermiş depolarım okadar dolmuşki doktor içemene bile gerek yok dedi hep sabah 6 da içiyorum kahve çay öncesi kahvaltıdan 2 saat önce bide aç karnına keçiboynuzu pekmezi yiyorum bide bunlara dikkat et düzelir belkiKızlar geçen hafta kan verdim demirim 14 çıktı 12 olsa demir depoları boş anlamına gelirmiş demir ilacı da kullanıyorum ben üstelik ya böyle bir durumu olan var mı doğuma da az kaldı gerçi de
Aslında evet düzensiz kullanıyordum ama sabahları almaya başladım son 1 haftadır düzenli olarak ben de alayım pekmezi ama market pekmezi işe yarar mı acaba bi de demir ilacına mı limon sıkacağım içmeden önceDüzensizmı kulanıyrosun oda yapar ben düzene soktum hep aynı saate bide gebe okulunda limon sıkıp içersen daha fayda edermiş depolarım okadar dolmuşki doktor içemene bile gerek yok dedi hep sabah 6 da içiyorum kahve çay öncesi kahvaltıdan 2 saat önce bide aç karnına keçiboynuzu pekmezi yiyorum bide bunlara dikkat et düzelir belki
Evet ya portakal suyuyla için dediler veyada ilacın üzerine limon sıkıp için derse üzerine çok düştüler yanı ilacın düzensiz kullanım hiçbir fayda etmez dedi sabah unutuyorsanız gece yatarken için tabi aç olmaya yakın çak kahve arası tam 2 saat olmalı dedi yoksa fayda etmezAslında evet düzensiz kullanıyordum ama sabahları almaya başladım son 1 haftadır düzenli olarak ben de alayım pekmezi ama market pekmezi işe yarar mı acaba bi de demir ilacına mı limon sıkacağım içmeden önce
Bizde eylülün başında doğuralım bari hayırlıcaayy çok şükür atlatmışsınız, sağlıkla büyütün inşallah :)
bende eylül e kalıcam merak etme
fıt fıt doğuruyorlar maşallah :)
Benim 32. Haftada 5 e düşmüştü damardan ilaç verdiler 12 ye çıkmış doktor iyi ama ilaç kullanman gerek dedi fero sanol istiğfar yaptığı için şurup olarak verdi onu kullanıyorum sorun olarak görmediKızlar geçen hafta kan verdim demirim 14 çıktı 12 olsa demir depoları boş anlamına gelirmiş demir ilacı da kullanıyorum ben üstelik ya böyle bir durumu olan var mı doğuma da az kaldı gerçi de
Tamamdır çok teşekkür ederim ben de bunları deneyeyimEvet ya portakal suyuyla için dediler veyada ilacın üzerine limon sıkıp için derse üzerine çok düştüler yanı ilacın düzensiz kullanım hiçbir fayda etmez dedi sabah unutuyorsanız gece yatarken için tabi aç olmaya yakın çak kahve arası tam 2 saat olmalı dedi yoksa fayda etmez
Çok düşmüş sizin de belki bana da takviye yapar pazartesi bi gidicem kontroleBenim 32. Haftada 5 e düşmüştü damardan ilaç verdiler 12 ye çıkmış doktor iyi ama ilaç kullanman gerek dedi fero sanol istiğfar yaptığı için şurup olarak verdi onu kullanıyorum sorun olarak görmedi
Demir çok önemli doğumdan sonrada hemn bırakmayın 6 ay daha devam edin sonra saçlarımız dökülmeye başlıyor diyor tüm lohuslar dediTamamdır çok teşekkür ederim ben de bunları deneyeyim
Evet ya öyle olurmuş devam edeceğim ben de bu arada doğumlarımıza aynı zaman kadar kalmış uygulamaya göreDemir çok önemli doğumdan sonrada hemn bırakmayın 6 ay daha devam edin sonra saçlarımız dökülmeye başlıyor diyor tüm lohuslar dedi
benim ilk defa mayıs ayındaki tahlillerimde demir im normal çıkmıştı. aile hekimi o zaman "buna çok takılma, düşer yükselir" dediKızlar geçen hafta kan verdim demirim 14 çıktı 12 olsa demir depoları boş anlamına gelirmiş demir ilacı da kullanıyorum ben üstelik ya böyle bir durumu olan var mı doğuma da az kaldı gerçi de
ağda dediğin sir miDoğumları gerçekleşen tüm anneleri tebrik ediyorum bebişlerine sağlıkla kavuşmuşlar ne güzeldoğum haberi erken gelenleri de görünce ben de bi heyecanlanıyorum acaba erken doğurur muyum diye bir de size şey sorucam doğum öncesi epilasyon tercihi olarak ağda yaptıran var mı? Zararı olur mu sizce
O zamana kadar hep düşük mü çıkmıştı?ben de şimdi onları araştırıyordum öyleymiş ya ben normalde yoğurdu fazla tüketirim hiç de öyle etin yanında olmaması gerektiğini bilmiyordum yeni öğrendim artık dikkat edicem dün verdiysen sonuçlar e nabıza düşmüş olabilir bugün baktın mıbenim ilk defa mayıs ayındaki tahlillerimde demir im normal çıkmıştı. aile hekimi o zaman "buna çok takılma, düşer yükselir" dedi
hele ki hamilelik döneminde çok normalmiş. doğumdan sonra mesela baya çakılacak
yoğurt ve süt tüketimine dikkat ediyor musun ? et yemeklerine mesela limon sıkmak gerekiyormuş
dün kan verdim bakalım benim demir kaç çıkacak
aman aman maşallah , doğumdan sonra ne kadar aktarabilirsek karValla şimdiden rahatladım işe gelmek çok zormuş bırakabiliyosanız bırakın kızlar bi hafta çok da farkettirmez 36 ya kadar çalışmış oldum ben çok şükür
baktım baktım bi kısmı çıkmış ama onlar daha çıkmamışO zamana kadar hep düşük mü çıkmıştı?ben de şimdi onları araştırıyordum öyleymiş ya ben normalde yoğurdu fazla tüketirim hiç de öyle etin yanında olmaması gerektiğini bilmiyordum yeni öğrendim artık dikkat edicem dün verdiysen sonuçlar e nabıza düşmüş olabilir bugün baktın mı
Kesinlikle öyle ben de 37.ye kadar direndim pazartesi 37 oluyor rapor alıp iş yerine göndericem artıkaman aman maşallah , doğumdan sonra ne kadar aktarabilirsek kar
tabi yapabildiğimiz kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?