Sezeryan olacagi icin kuzu 41 leri göremem ama 2 cocugumda biri 36 diğeri 35 haftada gelince bunun gec gelmesini istiyorum o yuzden takıntı haline geldi birazAy geç de deme 41 42 giden var en iyisi 38 39 artık insan ne uyuyabiliyor ne yürüyebilir zor oluyormuş son haftalar
Sen doktor kontrolüne git benceYanlıştır diye İki koluda ölçtüm aynı, bir iki saat sonra tekrar ölçtüm bir tık daha yüksek çıktı.
Bizden daha hastanede olduğumuzda ben kucağıma aldım öyle aldılar topuk kanını sonra sağlık ocağı alıcak.Ne güzel sağolsun yardım etti benim annem yanımda o da gidicek eşimde izinde ama beni bu dikişler çok zorluyor ayaklarım uyuşuyor büyük oğlum ilgi istiyor ondan zorlanıyorumTopuktan kan aliyorlar canım bizde bugün verdik şükür kurtulduk. artık kızımla evde mis gibi kendi halimizde takilirix kv bir haftadir bizdeydi bana baktı Allah' razı olsun
bugün gitti yarın da eşim ise baslayacak bakalım günler nasıl geçecek
Amin canım çok sağolİnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursun canım benim bekle bakalım
Ya işte bende öyle düşünüyordum mesela tek bırakırım küçük oğlumu ama bir kaç defa hastanede uyurken kusmuş şimdi ondan zorlanıyorum tek bırakamıyorum daha bu gün ilk gün birde ağrılarım var istediğim gibi yetemiyorum ama bir düzen oluşturmalıyım belki anne kucağına diyorum koyarım zamanla gözümün önünde olsun diye..şimdi bizim evde annem eşim her kes bir şey söylüyor ondan böyle daha zor toparlanınca tek daha iyi bana göre anladımki fazla kişi evde olunca düzen olmuyor..Onu emzirdiğimi görünce kendi emmek istiyor artık eskisinden çok fazla emiyoronun dışında iyi gidiyor başına koluna dokunuyor aaaaayyyy aaaayyy diye sesler çıkıyor ince ince ama asla tek bırakmıyorum ne yapacağı belli olmaz bebeğin yanına gittiği an ben de gidiyorum o severken gösteriyorum elimle nasıl yapacağını ay çok tatlı yapıyor ya zaten kızımın yanında oturamayacaksam yatak odasındaki beşiğe bırakıyorum odayı kapatıyorum girmesin oğlum diye şimdilik böyle idare ediyorum. Büyük oğlum iyice oyuna sardı kafayı onu engellemeye çalışıyorum yanımda tutuyorum sohbet vs ya da iş yaparken yardım ettiriyorum maksat beraber vakit geçirelim diye işte o zorluyor beni durmak istemiyor benimle ama uzaklaşmasını istemiyorum bir yandan küçük oğlum emzirmeme izin vermiyor valla geceye kadar evde kaos var diyebilirim .
Senin nasıl gidiyor oğlunun tepkisi nasıl oldu kavrayabildi mi?
OlabilirHmm ben kimse sorsam serumla sancı aldık diyorlar bir de burda bana ebeler dediki bu o kadınların aldığı anlattığı suni sancılardan değil çok hafif bu vs dediler sanırım beni rahatlamaya çalışıyorlardı
Evet tek olmakta iyi ama bir yandan kötü yetişilmiyor bunalıyor insan. Bugün mesela hepsini hazırlayıp markete alışverişe gittim eve geldim hepsinin gönlünü yap emzir altını al sonra yemek yap temizle derken mafoldjm. Odaya tek bırakıyorum dediğim derin uyuduğunda beşiğe koyıyorum evet ama uzun zaman durmuyor kız korkarım boğazına kaçar vs sürekli bakıyorum gidip gelip yemek temizlik yaparken vs anca o kadar. Zamanla alışacağız ne yapalım sen ne zaman tek kalırsın çok kalacaklar mı seninle?Ya işte bende öyle düşünüyordum mesela tek bırakırım küçük oğlumu ama bir kaç defa hastanede uyurken kusmuş şimdi ondan zorlanıyorum tek bırakamıyorum daha bu gün ilk gün birde ağrılarım var istediğim gibi yetemiyorum ama bir düzen oluşturmalıyım belki anne kucağına diyorum koyarım zamanla gözümün önünde olsun diye..şimdi bizim evde annem eşim her kes bir şey söylüyor ondan böyle daha zor toparlanınca tek daha iyi bana göre anladımki fazla kişi evde olunca düzen olmuyor..
Solda hiçbirşey yok ne ağrı ne şişlik ama sağ şişirilmiş eldiven gibi oldu çok huzursuz ediyorBenim o ne zamandır var. Sağ ayağım üstüne basınca acıyor, sol bileğim şişiyor. Hiç doktora sormadım. Ağırlıktan muhtemelen
Sorumluklar korkutuyor çünkü bende öyleyim hem çok bunaldjm hemde hemen doğurmak istemiyorumHaftaya da benim tarihim belli olacak cok heyecanlıyım 39.haftadan 1 gun verecekler oda 16 17 18 eylülden biri olacak gibi insallah gününü bekler kızlar ben erken doğurmak istemiyorum ne kadar geç benim için o kadar iyi herkes gelsin diye bekliyor ben gec gelsin istiyorum
Banada aynı haftayı verecek sanırım değerlerim sabit giderse. 38+ lara denk geliyorWoodys bende kızımı 36 haftalık doğurmuştum. Şimdi hem gelsin istiyorum hemde gelmesin muhtemelen banada 12-19 eylül arasında bi tarih verecek. Sağlıkla gelsinler
Biraz toparlandım canım bir hafta oldu sancılarım vardı gecti spinal genel mi oluyor anlamadımToparlandin mi canım dik yürüye biliyormusun peki. Sanki spinal anestezi de daha çabuk toparlanılıyor
Spinal belden uyuşturma genelde komple uyuyosunBiraz toparlandım canım bir hafta oldu sancılarım vardı gecti spinal genel mi oluyor anlamadım
Ay cok heyecanlı valla kuzu şöyle buyuk olsunlar azcik minciralim kizim cok küçüktü oglum daha da küçüktü boyu bile 45cmdi senin ne zmn belli olacak tarihWoodys bende kızımı 36 haftalık doğurmuştum. Şimdi hem gelsin istiyorum hemde gelmesin muhtemelen banada 12-19 eylül arasında bi tarih verecek. Sağlıkla gelsinler
Valla bende bunaldım ama inan ki çocuklardan dolayı gözüm korkuyor kizim anne ne zmn gelecek diye sabirsizlaniyor o cok istekli ama oğlum beni o dusunduruyorSorumluklar korkutuyor çünkü bende öyleyim hem çok bunaldjm hemde hemen doğurmak istemiyorum
Bende Eylül 15 Şafak 19Doğurmayan kaç kişi kaldık kızlar sayımızı bilelim
Kızlar sizin de bacak aranızda ağrı var mı ? Yürürken, ayağa kalkınca ya da ayakları uzatıp otururken o bacağı hareket ettirirken Allahım zulüm ya. Hani doğum yakın mı testi yaparken ayağı diğer ayağın üstüne atmaya çalışıyorlarya, heh o hareket aşırı zor mesela. 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum. Tam neresi anlamıyorum kasık, pelvis, pubis, pubik neyse artık ismi. Vajina girişi gibi de biraz. Hayat kalitemi inanılmaz düşürüyor var mı bi yolu ??
bahsettiğiniz ağrının aynısı 3-4 gündür bende de var sma benim daha 14 hafta bugün dr konttolüm vardı dr normal olduğunu bebek büyüdüğü için kaslar geriliyomuş dedi ama çok can yakıcı bişey bu sizin doğumlarınız yakın ama benim daha erken nasıl olcak bilmiyorumBende var canım sol bacağımda tek taraflı. Dediğin hareketi soldan atarken çok ağrıyla yapıyorum sağda sorun yok. Gece uyurken de soldan destek alıp dönmek çok zorAkşama doğru çoğalıyo bu ağrı. Sol tarafa yatarken zorlanıyorum ağrısından ama sağa yatınca da oğluşum çok tekmeliyor yatamıyorum
İnşallah geçer diyim ne diyim şimdiden zor çünkübahsettiğiniz ağrının aynısı 3-4 gündür bende de var sma benim daha 14 hafta bugün dr konttolüm vardı dr normal olduğunu bebek büyüdüğü için kaslar geriliyomuş dedi ama çok can yakıcı bişey bu sizin doğumlarınız yakın ama benim daha erken nasıl olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?