Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ay geç de deme 41 42 giden var en iyisi 38 39 artık insan ne uyuyabiliyor ne yürüyebilir zor oluyormuş son haftalar
Sezeryan olacagi icin kuzu 41 leri göremem ama 2 cocugumda biri 36 diğeri 35 haftada gelince bunun gec gelmesini istiyorum o yuzden takıntı haline geldi biraz

Bizden daha hastanede olduğumuzda ben kucağıma aldım öyle aldılar topuk kanını sonra sağlık ocağı alıcak.Ne güzel sağolsun yardım etti benim annem yanımda o da gidicek eşimde izinde ama beni bu dikişler çok zorluyor ayaklarım uyuşuyor büyük oğlum ilgi istiyor ondan zorlanıyorum

Woodys bende kızımı 36 haftalık doğurmuştum. Şimdi hem gelsin istiyorum hemde gelmesin muhtemelen banada 12-19 eylül arasında bi tarih verecek. Sağlıkla gelsinler

Ya işte bende öyle düşünüyordum mesela tek bırakırım küçük oğlumu ama bir kaç defa hastanede uyurken kusmuş şimdi ondan zorlanıyorum tek bırakamıyorum daha bu gün ilk gün birde ağrılarım var istediğim gibi yetemiyorum ama bir düzen oluşturmalıyım belki anne kucağına diyorum koyarım zamanla gözümün önünde olsun diye..şimdi bizim evde annem eşim her kes bir şey söylüyor ondan böyle daha zor toparlanınca tek daha iyi bana göre anladımki fazla kişi evde olunca düzen olmuyor..

Evet tek olmakta iyi ama bir yandan kötü yetişilmiyor bunalıyor insan. Bugün mesela hepsini hazırlayıp markete alışverişe gittim eve geldim hepsinin gönlünü yap emzir altını al sonra yemek yap temizle derken mafoldjm. Odaya tek bırakıyorum dediğim derin uyuduğunda beşiğe koyıyorum evet ama uzun zaman durmuyor kız korkarım boğazına kaçar vs sürekli bakıyorum gidip gelip yemek temizlik yaparken vs anca o kadar. Zamanla alışacağız ne yapalım sen ne zaman tek kalırsın çok kalacaklar mı seninle?
İkiz arabası almayı düşün öyle rahat ettim ki aldığım en iyi şey yaa pusetle kızı koyuyorum oğlum önde oturuyor rahatça alışveriş de yapılıyor yürüyüşe de çıkılıyor

Benim o ne zamandır var. Sağ ayağım üstüne basınca acıyor, sol bileğim şişiyor. Hiç doktora sormadım. Ağırlıktan muhtemelen
Solda hiçbirşey yok ne ağrı ne şişlik ama sağ şişirilmiş eldiven gibi oldu çok huzursuz ediyor

Sorumluklar korkutuyor çünkü bende öyleyim hem çok bunaldjm hemde hemen doğurmak istemiyorum

Herkese merhabaaa 32. Haftadan sonra izne çıkınca evi tadilatı,hazırlıklar derken uzun zamandır gelemiyordum buralara birçok arkadaş bebeklerini almışlar kucaklarına gözlerim dolu dolu okudum Rabbim sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş Benim gibi gebeliği devam eden arkadaslarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim Benimde 2 eylüle gün verdi doktorum Allah nasip ederse 2 eylülde kavuşacağız kızımla

Woodys bende kızımı 36 haftalık doğurmuştum. Şimdi hem gelsin istiyorum hemde gelmesin muhtemelen banada 12-19 eylül arasında bi tarih verecek. Sağlıkla gelsinler
Ay cok heyecanlı valla kuzu şöyle buyuk olsunlar azcik minciralim kizim cok küçüktü oglum daha da küçüktü boyu bile 45cmdi senin ne zmn belli olacak tarih
Sorumluklar korkutuyor çünkü bende öyleyim hem çok bunaldjm hemde hemen doğurmak istemiyorum
Valla bende bunaldım ama inan ki çocuklardan dolayı gözüm korkuyor kizim anne ne zmn gelecek diye sabirsizlaniyor o cok istekli ama oğlum beni o dusunduruyor tarihlerimiz belli olsun denk geliriz belki

Kızlar çantamın bi kısmını hazırladım. Eksik yada fazla fikri olan varsa yazarsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_8338.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 24

bahsettiğiniz ağrının aynısı 3-4 gündür bende de var sma benim daha 14 hafta bugün dr konttolüm vardı dr normal olduğunu bebek büyüdüğü için kaslar geriliyomuş dedi ama çok can yakıcı bişey bu sizin doğumlarınız yakın ama benim daha erken nasıl olcak bilmiyorum

İnşallah geçer diyim ne diyim şimdiden zor çünkü Bu arada iyi haber benim baya hafifledi o ağrım, dönemseldi demek ki. İnşallah senin de öyledir Yolun uzun ama güzel, kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…