2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Ne güzel merak ettim resimleri canım ya dinlen yinede bu günler gelmez dinlenmez sen acısı sora çıkar

Müthiş zor sıcak günlerden geçtin üç kat tebrik ederim sen bu AVM yi hakettin çıkabiliyorsan gez vallahi hayırlı olsun çok güzel günler seni bekliyor

Pazartesi biz on günlük oluyoruz AVM demisken benim büyük kızın yatılı alışverişi duruyor nevresim eşofman falan filan bir gunluk isim var eşime alışveriş yapmam lazım diyorum on günlük çocukla AVM ye gitmeyecen demi diyor ayy napacami şaşırdım internetten alsam yetismez

Arkadaşlar merhaba 35+4 gebeyim bebegim 3.500 kilo doktor tekrar şeker testi yaptırmamı istedi. İlk yaptırdığımda normaldi ve şeker yüklemesi bile yapılmadı bana. Hiç böyle bir durum yaşayanınız var mı?

aaa anladım yani öyle çok da bebeği aşağıda hissetmeyle alakalı değil doğum şey, baş aşağıdaysa doğum yine de başlayabiliyor

Maşallah canım iyi toparladin el ayak şişmesi de geçiyor
Ben eğilp bişi alınca çok şaşırıyorum midem eksimiyo mesela hele sık sık lavaboya gitmiyorum darısı diger kızlara olsun

Kızlar ben doktordan geldim. bugün 38+5 ve benim oğlan 4.200 gr olmuş nstde de hiç sancım çıkmadı, bebek kanala da girmemiş.. doktorum son güne kadar beklerim istersen suni sancı veririm ama riskleri var senin bebeğin başından beri iri gidiyor dedi. Kafası 110 milim mi ne olmuş bu da yırtıklara epizyotomiye sebep olur, bebek çıkarken kolu çıkmayabilir bu sefer fizik tedaviyle uğraşabilirsin falan dedi. Normal doğurmayı çok istiyorum ama hiç hareket yok bu kiloda bebeği de normal doğurabilir miyim cesaretim de kalmadı açıkçası.. kanala girip orda kalabilir de.. 40 a kadar beklesem 4 buçuk kesin olur heralde. Kafam çok karışık

Tam bir hafta önce 3 buçuk kiloydu. Bir haftada nasıl 700 gram aldı ben anlamıyorum

O kadar sancıyı çekip üstüne sezaryen olursan çok yorulursun bence doktoru dinlen bebeğinin kilosu baya var maşallah ilk doğumundu sanırım değil mi?
Bence doktorun sezaryen diyorsa senin için onu tercih et

Bebekle avmye git bir şey olmaz da sen yürğyebilecek misin o kadar?

İlk doğumum olacak evet. Korkmaya başladım gerçekten
İyice düşün eşinle doktorunla konuş.. benim bebeğin kafası 34 cm di. Doğurduğun en büyük çocukta 3300 dü. Bilemiyorum o yüzden risk almaya değer mi zaten doğum çok zor bir şey.. doktorunla görüş tekrar acaba başka doktora da mı görünsen yanlış ölçmüş olabilir mi cihaz

İlk doğumum olacak evet. Korkmaya başladım gerçekten
Canım İnan ki doktorunu dinle illa hepimiz normal doğuracak değiliz bi arkadaşım aşırı ısrar ettiği için normal doğum yaptı doğumdan sonra hala uğraşıp duruyor estetik operasyonlar makata kadar dikişi vardı başka ameliyatlarda geçirdi bende normal bekliyorum ama doktorum bana bunları deseydi gerçekten cesaret edemezdim hiç sıkma canını sizin için böylesi hayırlıymış

Benim yeğenim beş kilo normal doğdu çok kesi de olmadı gelinimizin boyu uzun tamamen çatı ile alakalı olsa gerek bakarsin çatı genişler bir avazda dogurursun bakarlarki açılma yok sezeryana alırlar dert etme cnaim benim akışına bırak maşallah tosuncuk ne tatlı kilo almış doğduğunda sevilmelik olacak

Git ben gittim 15 yün olunca kontrollü var hastane daha kötü

Sezeryan olup toparlanan çok canım bu bebek belli ki daha da kilo alacak ben 5.5 kg doğmuşum anneme 1.5 gün sancı çektirip Sezeryan almışlar. Sen bilirsin tabii ben de asla normal doğurmam derken normal doğurdum

Git ben gittim 15 yün olunca kontrollü var hastane daha kötü
Kuzum bizimde dikişlerimi aldırma günümuz esasen aynı günde birde hastane işi var
Az evvel Bebek görmeye yeni kırkı çıkmış birisi geldi de dikiş aldırmaya gitmmeis dikişi kırkıncı gün kendisi kenardan kesip çekmiş artık oynuyor bollastiydi diyor ayy ben cesaret edemem

Zaten bebeği arabaya koyarsın 2 dk alır çıkarsın ben 6 günde evet çıkıp kahve içmeye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…