Devamlı mı ağrıyor yoksa ara ara gelen giden bir ağrı mı buradan anlayabilirsin farkıAkıntı artması doğum yaklaştıkca normal diye okudum ama. Benim kasık ağrısı şuan bel ağrısına döndü kuyruk sokumum belim ağrıyor doğurcam galibakeşke bu kadar kolay olsa
İnşallah canım git çok iyi gelirBaya olmus senınde gıdelı..bende 8 yıldır burdayım alıştım sukur tabı gurbet zor gelıyor bu senede gıdemedım hamılelıkten dolayı ınsallh aralıkta gıtmeyı dusunuyoruz bebegım 2 aylık oldugunda falan
Devamlı ağrıyor bide ayağa kalktığımda aşağıda çok baskı hissediyorum zor yürüyorum. Ayaktayken karnım sertleşiyorDevamlı mı ağrıyor yoksa ara ara gelen giden bir ağrı mı buradan anlayabilirsin farkı
Kızz sen doğuracaksın gibi geldi banaDevamlı ağrıyor bide ayağa kalktığımda aşağıda çok baskı hissediyorum zor yürüyorum. Ayaktayken karnım sertleşiyor
Sancı değil o zaman bu /( çok mu yoruldun acabaDevamlı ağrıyor bide ayağa kalktığımda aşağıda çok baskı hissediyorum zor yürüyorum. Ayaktayken karnım sertleşiyor
Ay daha doğurmayayım erken ya 36+3Kızz sen doğuracaksın gibi geldi banakaçıncı haftadasınnn
Hiç bişeyde yapmadım aslında yatıyorum bebişde hareketli bilemedim birazdanda eve bi tanıdığımız gelecek yapılcak ufak tefek tadilat işi var onu yapacaklar. İşler halledilinceye kadar bi bekliyimde dayanamazsam doktorada yazarım. Acaba diyorum kanala falan mı girdi böyle vajina kemiklerimdede ağrı var gibiSancı değil o zaman bu /( çok mu yoruldun acabadoktora bir görün bence baksınlar ne oldu çok geçmiş olsun
Nişan gelmedi dimi seninAkıntı artması doğum yaklaştıkca normal diye okudum ama. Benim kasık ağrısı şuan bel ağrısına döndü kuyruk sokumum belim ağrıyor doğurcam galibakeşke bu kadar kolay olsa
Heh aynen açık sarı ve baya geliyor. Normal muhtemelen ama sıkıcı olmaya başladıBen akıntıyı doktoruma sormuştum benim sarı ve baya çok miktarda geliyor gayet normal dedi hatta iç çamaşımara bi ara o kadar çok gelmiş ki nişan falan sandım ama sonra hep gelmeye devam etti
Ay gelmedi herhalde gelmemiştir görmedim öyle bişeyNişan gelmedi dimi senin
Banada doğuracaksın gibi geldi. Şimdi değilse bile hazırlanıyor olabilir
Heh aynen açık sarı ve baya geliyor. Normal muhtemelen ama sıkıcı olmaya başladı
Evet olabilir doğumun yakınlaşmış olabilir altta hissediyorsan son zamanlar zaten hep altta durur artık biraz daha zor zamanlara girdin :/ sancıyı şöyle düşün biraz ağrı gelir kesilir bir süre sonra tekrar gelir. Senin ağrın kesik kesik değil geçmezse doktora göster neden böyle ağrıların var sorHiç bişeyde yapmadım aslında yatıyorum bebişde hareketli bilemedim birazdanda eve bi tanıdığımız gelecek yapılcak ufak tefek tadilat işi var onu yapacaklar. İşler halledilinceye kadar bi bekliyimde dayanamazsam doktorada yazarım. Acaba diyorum kanala falan mı girdi böyle vajina kemiklerimdede ağrı var gibi
Ay korktum bi ya kalbim küt küt atıyor valla birazcık daha bekliyimde doktora yazayım en iyisi teşekkür ederimEvet olabilir doğumun yakınlaşmış olabilir altta hissediyorsan son zamanlar zaten hep altta durur artık biraz daha zor zamanlara girdin :/ sancıyı şöyle düşün biraz ağrı gelir kesilir bir süre sonra tekrar gelir. Senin ağrın kesik kesik değil geçmezse doktora göster neden böyle ağrıların var sorsen çok iş yapıp yorma kendini
3tane evlada sen bakıyorsun mis gibi evlatlar vermişsin gencecik yaşında kendini ailene adamıssın ne yaparsa yapsın senin hakkını asla ödeyemez ayrica senin gibi bir eşe sahip olduğu için çok şanslı enişte bunu unutma çok değerli çok güzel ve cokda güçlü bir kadınsın ben buradan konustuklarimizdan bile bunu anlayabiliyorum kendi değerinin farkında ol canımkimseye kendini borçlu hissetmeaynen ne gerek var değerimiz çiçekle hediyeyle mi ölçülecek dedikçe gözden çıkarılıyoruz iyi yapmışsın
Babaların zaten evlat duygusu yok o nesilin gerçekten azınlık bilinçli bir kesim hariç şimdiki çocuklar daha şanslı bnm gördüğüm umarım öyledir
Kocana aldır zorlamayınca yapmıyorlar da ben hiçbir şey isteyemiyorm zaten bize bakıyor benim ailem de böyle kimsesiz gibiyim vs diye kendimi ekstra borçlu hissediyorum sanki öyle değişik bir psikolojiye sahibim
Ya ne güzel kalplisin ne kadar güzel sözler yazmışsın çok teşekkür ederim3tane evlada sen bakıyorsun mis gibi evlatlar vermişsin gencecik yaşında kendini ailene adamıssın ne yaparsa yapsın senin hakkını asla ödeyemez ayrica senin gibi bir eşe sahip olduğu için çok şanslı enişte bunu unutma çok değerli çok güzel ve cokda güçlü bir kadınsın ben buradan konustuklarimizdan bile bunu anlayabiliyorum kendi değerinin farkında ol canımkimseye kendini borçlu hissetme
Etmiyorlar canımKızlar ya galiba dolgum ağrıyor baş ağrımın sebebi belli oldu bu haftada müdahele etmezler dimi? Diş etlerim zaten çok hassas. Bir bu eksikti hakkaten
Gerçekler bunlar balım o senin kalbinin güzelliğiYa ne güzel kalplisin ne kadar güzel sözler yazmışsın çok teşekkür ederimsizin arkadaşlığınız bana güç veriyor iyiki burayı keşfetmişim diyorum
Bende de var aynı durum. Çocuğuma da bana da bakıyor diye hep mahçup hissediyorum. Benim annem babam hayatta değil, çalışmıyorum da. Allah var eşim bir günden bir güne ne bana karşı ne kızıma karşı böyle bir konuyu açmadı açtırmaz da, sürekli gözümüzün içine bakar birşey istersek söyleyemezsek diye ama kayınvalidemden çok duydum "Oğlumun yükü birken üç oldu" lafını. Ben de doğum hediyesi yüzük isteyecektim, sonra kıyamadım isteyemedim. Çocukla evlenince böyle hissediyor galiba insan.Canım asla böyle düşünme evliyiz onun soyadını taşıyıp ona çocuk verdik borçlu niye hissediyorsun çocuklarını doğurdun. Kızınla ikinize bir bileklik alın anne kız bilekliği büyüyünce de kendi bilekliğini ona verirsin
Kayınvaliden çalışan kadın mıydı ona ne? Hayır ev işine ona buna gelince bu eşitlik olmuyor paraya gelince birden eşitlik oluyor hemen çalışmayan kadına laf ben olsam sana mı yedirsin derdim. Asla böyle düşünme kadın dese ben çocuk bakamam yemek yapamam temizlik yapamam hemen derler evlenmeseydin karısına bakmayacak adam da evlenmesin. Tabii hayat ortak borç vs varsa bilemem ben de çalışıyordum hamileyken işten çıkarıldım ne yapayımBende de var aynı durum. Çocuğuma da bana da bakıyor diye hep mahçup hissediyorum. Benim annem babam hayatta değil, çalışmıyorum da. Allah var eşim bir günden bir güne ne bana karşı ne kızıma karşı böyle bir konuyu açmadı açtırmaz da, sürekli gözümüzün içine bakar birşey istersek söyleyemezsek diye ama kayınvalidemden çok duydum "Oğlumun yükü birken üç oldu" lafını. Ben de doğum hediyesi yüzük isteyecektim, sonra kıyamadım isteyemedim. Çocukla evlenince böyle hissediyor galiba insan.
Parti kur oy verelim Gisla, sen konuş biz alkışlayalımKayınvaliden çalışan kadın mıydı ona ne? Hayır ev işine ona buna gelince bu eşitlik olmuyor paraya gelince birden eşitlik oluyor hemen çalışmayan kadına laf ben olsam sana mı yedirsin derdim. Asla böyle düşünme kadın dese ben çocuk bakamam yemek yapamam temizlik yapamam hemen derler evlenmeseydin karısına bakmayacak adam da evlenmesin. Tabii hayat ortak borç vs varsa bilemem ben de çalışıyordum hamileyken işten çıkarıldım ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?