Yani boşuna üzülme işten çıkınca ben de çok kötü oldum çünkü alışmıştım paramı harcamaya kocamla aram kötüydü boşanma kararından dönmüştüm hamileyim o kadar kötüydü ki şimdi çatır çatır harcıyorum hiç çekinmiyorum ama borcumuz vs yok allahtan 1 sene önce işten çıksam aç kalırdık çünkü onun maaşı olduğu gibi borcumuza gidiyordu. Kim ne derse desin asla anne baba yükü bir olmuyor bi erkek kadın kadar evde iş yapmıyor kız akademide bile tartışma konusu karşılıksız/görünmeyen emek diye. Hani parasal olarak kötü durumda olursunuz sen bilerek çalışmazsın kaynanan size parasal destek olur o o zaman okey laf etsin. Ama nasıl çalışcaz bebek var önceden çalışıyordum şak diye işten çıkardılar bu saatten sonra bebeğimle iş bulamam yani. Kadınız doğuruyoruz bu molaları alıyoruz. Mesleğin yoksa da adama evlenince çalışırım demediysen laf edemez
Canım benim oğlum kolik bebekti çok çektik gaz sancısından bende rezene ve kimyonu kaynatıp içiyordum belki sütümden ona da fayda eder diye bazen günde bir kere de olsa 1 çay kaşığı oğluma veriyordum. Ama kimseye tavsiye etmem sen iç ama ne olur ne olmaz bebise verme. Bende sütte çoğalma da yapmıştı
Oy canım bilmem mi o ağrıları karnımın köşesinden bir kıvırmali sancı gelip yirmi saniye sürüyordu bunu daha önceki gebelikler imde yaşamadim yada unuttum bilmiyorum yeni yeni toparladım bol bol kayısı suyu içtim sıcak sıcak süt içtim ki inanılmaz süt yapıyor geçecek merak etme daha çok yenisin
Sana kayısı suyu dedim kendim hala içmedim anne sütü demiştim bana yasak vermek ondan göğüslerim çok ağrıyor bu gün biraz sağdım ama yok yani hala taş gibi.
İnşallah canım haklısın sarılık olmasın.. büyük oğlum gündüzleri uyuyor mu? O uyurken belki dinlenebilirsin.. ben sürekli emzirmeye çalışıyorum büyüsün diye. Benimkide çok minik ve gazı var hiç kilo almış gibi de durmuyor çok üzülüyorum 2400 çok küçük:///
Uyuyor bende o an diyorum yine evin işini yapayım..ben süt vermiyorum sık sık mama veriyorum ki büyüsün abisinin giyimleri hepsi büyük iyiki çok bir şey almadım yarın kontrol var bakalım almışmı
Bu gün evde resimler çekildi ilke yapmıştım dedim bunada yapılsın güzel evi süslediler yedim içtik aradan çıktı rahatladım ama ayaklarım balon gibizor yurüyürom ama mecburum hiç uzanmıyorum evi süslemeye gelen kızlar kendim doğum yapmışım sanmışlar sezeryan olunca şaşırdılar biz diyor hiç yataktan kalkamadık valla diyorum zor olsa bile yapıyorum