Yani boşuna üzülme işten çıkınca ben de çok kötü oldum çünkü alışmıştım paramı harcamaya kocamla aram kötüydü boşanma kararından dönmüştüm hamileyim o kadar kötüydü ki şimdi çatır çatır harcıyorum hiç çekinmiyorum ama borcumuz vs yok allahtan 1 sene önce işten çıksam aç kalırdık çünkü onun maaşı olduğu gibi borcumuza gidiyordu. Kim ne derse desin asla anne baba yükü bir olmuyor bi erkek kadın kadar evde iş yapmıyor kız akademide bile tartışma konusu karşılıksız/görünmeyen emek diye. Hani parasal olarak kötü durumda olursunuz sen bilerek çalışmazsın kaynanan size parasal destek olur o o zaman okey laf etsin. Ama nasıl çalışcaz bebek var önceden çalışıyordum şak diye işten çıkardılar bu saatten sonra bebeğimle iş bulamam yani. Kadınız doğuruyoruz bu molaları alıyoruz. Mesleğin yoksa da adama evlenince çalışırım demediysen laf edemezParti kur oy verelim Gisla, sen konuş biz alkışlayalım
Benimki senden sonra 12 Eylül de benimBenim 10 eylül ❤ama her gün rüyamda doğuruyorum
Canım benim oğlum kolik bebekti çok çektik gaz sancısından bende rezene ve kimyonu kaynatıp içiyordum belki sütümden ona da fayda eder diye bazen günde bir kere de olsa 1 çay kaşığı oğluma veriyordum. Ama kimseye tavsiye etmem sen iç ama ne olur ne olmaz bebise verme. Bende sütte çoğalma da yapmıştıAy bebeğe bir şey verebiliyor muyuz bana kesinlikle su bile verme dediler hep. Azıcık dediğin gibi içirsem mi çok korkuyorum tekim ya evde
Sana kayısı suyu dedim kendim hala içmedim anne sütü demiştim bana yasak vermek ondan göğüslerim çok ağrıyor bu gün biraz sağdım ama yok yani hala taş gibi.Oy canım bilmem mi o ağrıları karnımın köşesinden bir kıvırmali sancı gelip yirmi saniye sürüyordu bunu daha önceki gebelikler imde yaşamadim yada unuttum bilmiyorum yeni yeni toparladım bol bol kayısı suyu içtim sıcak sıcak süt içtim ki inanılmaz süt yapıyor geçecek merak etme daha çok yenisin
Uyuyor bende o an diyorum yine evin işini yapayım..ben süt vermiyorum sık sık mama veriyorum ki büyüsün abisinin giyimleri hepsi büyük iyiki çok bir şey almadım yarın kontrol var bakalım almışmıİnşallah canım haklısın sarılık olmasın.. büyük oğlum gündüzleri uyuyor mu? O uyurken belki dinlenebilirsin.. ben sürekli emzirmeye çalışıyorum büyüsün diye. Benimkide çok minik ve gazı var hiç kilo almış gibi de durmuyor çok üzülüyorum 2400 çok küçük:///
Bu gün evde resimler çekildi ilke yapmıştım dedim bunada yapılsın güzel evi süslediler yedim içtik aradan çıktı rahatladım ama ayaklarım balon gibiNiqu nasıl biraz daha iyimisin bugün
Yaa belli oldu muBenimki senden sonra 12 Eylül de benim
Gözünaydınn, valla ben de geçen hafta çıkmıştım ama evde de gün geçmiyor sankiGünaydınnn
kızlar bugün son iş günüm, şükür bitiyor. sanki karnım burnumda değilmişçesine pazartesi avm ye mi gitsem diyorumsonra saçmalama diyorum
bugün tam 37 olduk. 36 dan sonrasını ilk defa görüyorum :)
Tamam canım dediğin gibi yapacağım rezene almaya gitmem lazım bugün enerjim olursa bakalımCanım benim oğlum kolik bebekti çok çektik gaz sancısından bende rezene ve kimyonu kaynatıp içiyordum belki sütümden ona da fayda eder diye bazen günde bir kere de olsa 1 çay kaşığı oğluma veriyordum. Ama kimseye tavsiye etmem sen iç ama ne olur ne olmaz bebise verme. Bende sütte çoğalma da yapmıştı
Zaten pek bir şey yiyemiyorum bu ay hiç kilo almamışım bebiş de minyon kalıyor bu yüzdenEn zor zamanlar hem de hala çalışıyorsunmide yanması berbat bir şey ben tatlı yiyince yanıyordu yemezsem rahattım bir dene istersen etki ediyor mu
Canım sende nasıl olmuştu? suyun gelmeden önce ya da geldiği sıralarda bebeği altta hissetmeye başlamış mıydın?Evet olabilir doğumun yakınlaşmış olabilir altta hissediyorsan son zamanlar zaten hep altta durur artık biraz daha zor zamanlara girdin :/ sancıyı şöyle düşün biraz ağrı gelir kesilir bir süre sonra tekrar gelir. Senin ağrın kesik kesik değil geçmezse doktora göster neden böyle ağrıların var sorsen çok iş yapıp yorma kendini
Ayyy tebrikler şükür artık işe gidip gelme bittiGünaydınnn
kızlar bugün son iş günüm, şükür bitiyor. sanki karnım burnumda değilmişçesine pazartesi avm ye mi gitsem diyorumsonra saçmalama diyorum
aşağıda olduğunu hissediyordum ama öyle doğum yapacak kadar değildi göbeğim hala yukarıdaydıCanım sende nasıl olmuştu? suyun gelmeden önce ya da geldiği sıralarda bebeği altta hissetmeye başlamış mıydın?
Küçük bebek bakmak zor bence kendini zorla iyi beslenZaten pek bir şey yiyemiyorum bu ay hiç kilo almamışım bebiş de minyon kalıyor bu yüzden
Hayırlı olsun sonunda çıkıyorsun izneGünaydınnn
İyi yapmışsın baya zamandır uğraştın yıprattın kendini. Canını sıkmaArtık emzirmeye çalışmayı bıraktım ve biberonu verdim olmuyo kızlar oturup onunla ağlıyorum
Sağıp veriyorum zaten sütüm var o konuda sıkıntı yokİyi yapmışsın baya zamandır uğraştın yıprattın kendini. Canını sıkma
Biberona mama mı koyuyorsun sütünü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?