2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Gözünaydınn, valla ben de geçen hafta çıkmıştım ama evde de gün geçmiyor sanki
yaa deme öyle bende bi sıkılır mıyım diyorum ama yok ya , kızımla geçer yaaa :)
Ayyy tebrikler şükür artık işe gidip gelme bitti avm'ye falan gidilemiyor mu o haftalarda, ben de avm işlerimi 37. haftaya bırakmıştım
yooo gidiliyor ama avm ile evim arası 30 dk , araç kullanmakta toplu taşımada yorar
o yüzden dedim
yoksa gidilir tabi :)
Hayırlı olsun sonunda çıkıyorsun izne neredeyse işte doğuracaktın avmye git gez dolaş arada bir otur dinlen sıkıntı olmaz bence
bi ara bende hiç bitiremicem sandım şükür alnımın akıyla bitirdim
canım vajinal doğum tabi ki en sağlıklısı ama bebeğin tombiş maşallah
bi sürü riski var. doktorunu dinle. en en en riski az olan nasılsa, sağlıkla kucağına almayı seç
gerisi hiç önemli değil

sabah saatlerinde bence gidebilirsin. ben ağırlaştığım için ve araba kullanmak istemediğim için gidemiyorum
senin mesafen nasıl bilmiyorum ama

merhaba
maşallah bebişin kilosu iyi diye öyle demiştir doktorun. zaten yaptırmışsın aslında
yine normal çıkar muhtemelen

Detaylı ultrason için gittiğimiz perinatolog da iri ölçmüştü. Bir de küçültmek için uğraştı biraz en düşük ihtimalle 4200 şu an
Çok şükür sağlığı yerinde.. çok teşekkür ederim bakalım birkaç gün bekleyeceğim sanırım düşünmek için
Hay maşallah beş kilo da çokmuş be
Sezeryan olup toparlanan çok canım bu bebek belli ki daha da kilo alacak ben 5.5 kg doğmuşum anneme 1.5 gün sancı çektirip Sezeryan almışlar. Sen bilirsin tabii ben de asla normal doğurmam derken normal doğurdum
Hep hayırlısı olsun dedim ama bakalım hayırlısı ne olacak biraz daha az olsa kilosu kesin beklerdim ama cesaret edemiyorum şu an

Ay hâlâ dikiş aldırma mı var yapıştırma yapılmıyo mu

O zaman hiç risk alma derim ben:/ sağlıkla kolaylıkla kucağına al tombiğini maşallah ne tatlıdır o şimdi

Müthiş gaza geldim
Ben dün sabah avmye gittim emzirme yeri bulana kadar benimki dayanamadı ağlıyordu Restaurantta masada emzirdim :) ama yakın benim 12 dk yürüme mesafesinde. Çok ayakta olunca kanama da oluyor yanına ekstra ped al bence rahat edemezsen değiştirirsin gerçi sizde kanama oluyor mu? Benden az az geliyor çok iş yapınca daha çok geliyor

Benimki üçüncü gün bitti hastaneye gittik iki kez gelince olmuştu aynen yürüyuse bağlı

Canım ilk günden beri mi iri yoksa sonradan mi kilo aldı? Açlık şekerin, 3 aylık şekerin falan nasıl gidiyordu? Belki genetik iridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…