yaa deme öyleGözünaydınn, valla ben de geçen hafta çıkmıştım ama evde de gün geçmiyor sanki
yooo gidiliyor ama avm ile evim arası 30 dk , araç kullanmakta toplu taşımada yorarAyyy tebrikler şükür artık işe gidip gelme bittiavm'ye falan gidilemiyor mu o haftalarda, ben de avm işlerimi 37. haftaya bırakmıştım
bi ara bende hiç bitiremicem sandımHayırlı olsun sonunda çıkıyorsun izneneredeyse işte doğuracaktın avmye git gez dolaş arada bir otur dinlen sıkıntı olmaz bence
canım vajinal doğum tabi ki en sağlıklısı ama bebeğin tombiş maşallahKızlar ben doktordan geldim. bugün 38+5 ve benim oğlan 4.200 gr olmuşnstde de hiç sancım çıkmadı, bebek kanala da girmemiş.. doktorum son güne kadar beklerim istersen suni sancı veririm ama riskleri var senin bebeğin başından beri iri gidiyor dedi. Kafası 110 milim mi ne olmuş bu da yırtıklara epizyotomiye sebep olur, bebek çıkarken kolu çıkmayabilir bu sefer fizik tedaviyle uğraşabilirsin falan dedi. Normal doğurmayı çok istiyorum ama hiç hareket yok bu kiloda bebeği de normal doğurabilir miyim cesaretim de kalmadı açıkçası.. kanala girip orda kalabilir de.. 40 a kadar beklesem 4 buçuk kesin olur heralde. Kafam çok karışık
Tam bir hafta önce 3 buçuk kiloydu. Bir haftada nasıl 700 gram aldı ben anlamıyorum
sabah saatlerinde bence gidebilirsin. ben ağırlaştığım için ve araba kullanmak istemediğim için gidemiyorumPazartesi biz on günlük oluyoruz AVM demisken benim büyük kızın yatılı alışverişi duruyor nevresim eşofman falan filan bir gunluk isim var eşime alışveriş yapmam lazım diyorum on günlük çocukla AVM ye gitmeyecen demi diyor ayy napacami şaşırdım internetten alsam yetismez
merhabaArkadaşlar merhaba 35+4 gebeyim bebegim 3.500 kilo doktor tekrar şeker testi yaptırmamı istedi. İlk yaptırdığımda normaldi ve şeker yüklemesi bile yapılmadı bana. Hiç böyle bir durum yaşayanınız var mı?m
En az kırk dakika uzak daha araba kullanammsabah saatlerinde bence gidebilirsin. ben ağırlaştığım için ve araba kullanmak istemediğim için gidemiyorum
senin mesafen nasıl bilmiyorum ama
Detaylı ultrason için gittiğimiz perinatolog da iri ölçmüştü. Bir de küçültmek için uğraştı biraz en düşük ihtimalle 4200 şu anİyice düşün eşinle doktorunla konuş.. benim bebeğin kafası 34 cm di. Doğurduğun en büyük çocukta 3300 dü. Bilemiyorum o yüzden risk almaya değer mi zaten doğum çok zor bir şey.. doktorunla görüş tekrar acaba başka doktora da mı görünsen yanlış ölçmüş olabilir mi cihaz
Çok şükür sağlığı yerinde.. çok teşekkür ederim bakalım birkaç gün bekleyeceğim sanırım düşünmek içinCanım İnan ki doktorunu dinle illa hepimiz normal doğuracak değiliz bi arkadaşım aşırı ısrar ettiği için normal doğum yaptı doğumdan sonra hala uğraşıp duruyor estetik operasyonlar makata kadar dikişi vardı başka ameliyatlarda geçirdi bende normal bekliyorum ama doktorum bana bunları deseydi gerçekten cesaret edemezdim hiç sıkma canını sizin için böylesi hayırlıymış
Hay maşallah beş kilo da çokmuş beBenim yeğenim beş kilo normal doğdu çok kesi de olmadı gelinimizin boyu uzun tamamen çatı ile alakalı olsa gerek bakarsin çatı genişler bir avazda dogurursun bakarlarki açılma yok sezeryana alırlar dert etme cnaim benim akışına bırak maşallah tosuncuk ne tatlı kilo almışdoğduğunda sevilmelik olacak
Hep hayırlısı olsun dedim ama bakalım hayırlısı ne olacakSezeryan olup toparlanan çok canım bu bebek belli ki daha da kilo alacak ben 5.5 kg doğmuşum anneme 1.5 gün sancı çektirip Sezeryan almışlar. Sen bilirsin tabii ben de asla normal doğurmam derken normal doğurdum
Zaten bebeği arabaya koyarsın 2 dk alır çıkarsın ben 6 günde evet çıkıp kahve içmeye gittim
aa seninde mesafen benimki gibiEn az kırk dakika uzak daha araba kullanamm
Tabii kendini çok yorma sezeryan sonuçta ama hastaneye giden avmye de giderMüthiş gaza geldim
aa seninde mesafen benimki gibi
o zaman bilemicem. bebeğin küçük evet
ya babasına bırakıp kendin gideceksin
Babasını da alırım AVM de işime yararTabii kendini çok yorma sezeryan sonuçta ama hastaneye giden avmye de gider
Ay hâlâ dikiş aldırma mı var yapıştırma yapılmıyo muKuzum bizimde dikişlerimi aldırma günümuz esasen aynı günde birde hastane işi var
Az evvel Bebek görmeye yeni kırkı çıkmış birisi geldi de dikiş aldırmaya gitmmeis dikişi kırkıncı gün kendisi kenardan kesip çekmiş artık oynuyor bollastiydi diyorayy ben cesaret edemem
O zaman git yap alışverişini zaten emzirme odaları oluyor oralarda emzir dinlen ihtiyaçlarını da alırsın için rahat ederCanım mecbur liste yaptık şıp şıp alırım ben yeterki eşim yanımda olmasınayy acele ettirirr
O zaman hiç risk alma derim ben:/ sağlıkla kolaylıkla kucağına al tombiğini maşallah ne tatlıdır o şimdiDetaylı ultrason için gittiğimiz perinatolog da iri ölçmüştü. Bir de küçültmek için uğraştı biraz en düşük ihtimalle 4200 şu an
Çok şükür sağlığı yerinde.. çok teşekkür ederim bakalım birkaç gün bekleyeceğim sanırım düşünmek için
Hay maşallah beş kilo da çokmuş be
Hep hayırlısı olsun dedim ama bakalım hayırlısı ne olacakbiraz daha az olsa kilosu kesin beklerdim ama cesaret edemiyorum şu an
Var tabi naylon iptenAy hâlâ dikiş aldırma mı var yapıştırma yapılmıyo mu
Ben dün sabah avmye gittimMüthiş gaza geldim
Benimki üçüncü gün bitti hastaneye gittik iki kez gelince olmuştu aynen yürüyuse bağlıBen dün sabah avmye gittimemzirme yeri bulana kadar benimki dayanamadı ağlıyordu Restaurantta masada emzirdim :) ama yakın benim 12 dk yürüme mesafesinde. Çok ayakta olunca kanama da oluyor yanına ekstra ped al bence rahat edemezsen değiştirirsin gerçi sizde kanama oluyor mu? Benden az az geliyor çok iş yapınca daha çok geliyor
Canım ilk günden beri mi iri yoksa sonradan mi kilo aldı? Açlık şekerin, 3 aylık şekerin falan nasıl gidiyordu? Belki genetik iridir.Arkadaşlar merhaba 35+4 gebeyim bebegim 3.500 kilo doktor tekrar şeker testi yaptırmamı istedi. İlk yaptırdığımda normaldi ve şeker yüklemesi bile yapılmadı bana. Hiç böyle bir durum yaşayanınız var mı?
Gerçekten mi benim çevremdekilerin hep yapıştırma oldu bi de dikiş aldırma acısı mı çekicezVar tabi naylon ipten
ben reflü yatağı çok kullandım canım. tavsiye ederim. yine kullanıcam ilk doğumdan kalma duruyorKızlar babynest aldınız mı, ben reflü yatağı aldım gerek olur mu acaba
Teşekkür ederim canımben reflü yatağı çok kullandım canım. tavsiye ederim. yine kullanıcam ilk doğumdan kalma duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?