Suyun gelmesiyse ağrın da yoksa 3 cmle haftalar bekleyeni duydumKızlar 36+3 üm dün gece hastanedeydim ağrılsrım vardı 2 gündür 3 cm açılma varmış fakat sancı yok
15 eylül-1 ekim arası bekliyorduk doktora göre
1 hafta önce 2,5 kg 48 cm di
Sizce ihtimaller ne şuan
Bugün tekrar gidicem doktora
İlk doğumun sanırım istersen bir de devlette muayene ol canım belki içine sinen doktor bulursunKızlar canım çok sıkkın bugüne kadar takibimi yapan doktor hastaneden ayrılmış doğuma bu kadar az kalmışken şok etkisi oldu çok küçük bir yerde yaşıyorum bu doktor için başka ile gidiyordum bugün yaşadığım yerde özel demeye bin şahit bir hastaneye gittim mecbur çatı muayenesi yapıldı dar denildi sezeryan öneriyorum dedi ama muayeneden önce de sezeryan önermişti 36+6 ve bebek de 2500 gr kilosu da az gibi geldi doktor iyi dedi
Bence birde baska doktora gidin cunku ozeller para icin sezaryana daha meyilli oluyorlarKızlar canım çok sıkkın bugüne kadar takibimi yapan doktor hastaneden ayrılmış doğuma bu kadar az kalmışken şok etkisi oldu çok küçük bir yerde yaşıyorum bu doktor için başka ile gidiyordum bugün yaşadığım yerde özel demeye bin şahit bir hastaneye gittim mecbur çatı muayenesi yapıldı dar denildi sezeryan öneriyorum dedi ama muayeneden önce de sezeryan önermişti 36+6 ve bebek de 2500 gr kilosu da az gibi geldi doktor iyi dedi
Sancıların mı geldi canım hadi sağlıkla gidiş bebişi kucağına al inşallah kaç haftalıksınKızlar ben doguma gidiyprum galiba
Kızlar canım çok sıkkın bugüne kadar takibimi yapan doktor hastaneden ayrılmış doğuma bu kadar az kalmışken şok etkisi oldu çok küçük bir yerde yaşıyorum bu doktor için başka ile gidiyordum bugün yaşadığım yerde özel demeye bin şahit bir hastaneye gittim mecbur çatı muayenesi yapıldı dar denildi sezeryan öneriyorum dedi ama muayeneden önce de sezeryan önermişti 36+6 ve bebek de 2500 gr kilosu da az gibi geldi doktor iyi dedi
Hayır sancım yok bebek hareketleri çok azaldı, Nst çekilirken de yoktu hemşire karnımı salladı falan anca o zaman başladı hareketlerSancıların mı geldi canım hadi sağlıkla gidiş bebişi kucağına al inşallah kaç haftalıksın
Bence riske atmayın görüşün doktorunuzlaAyni durumu bende yasiyorum geceden beri cok azaldi hareketleri galiba rahat hareket edemiyorlar yada cok uyuyorlar..
Devlet hastanesinde doktor yok bir tane var ara sıra geliyor sanırım randevu bulmak imkansız zaten doğuma da girmiyor ebeler sadece giriyormuşSezeryandan para alacak tabi devlet yokmu canım görünsen daha açılma olmadan çatıyı ne biliyorlar anlamadım açılma oldukça kendiliğinden açılan bir durum
Ya bundan kırk elli yıl önce sezeryan mi vardı doğum fizyolojik bir olay her canlı bir şekilde doğuruyor kendi başlarina bizi iyice kestiler bictiler sinir bozucu
Maalesef yaşadığım yerde doktor yok başkaBence birde baska doktora gidin cunku ozeller para icin sezaryana daha meyilli oluyorlar
Evet ilk doğum devlette doktor yok ki sadece bir tane ve ona randevu bulmak imkansız 36+6 oldum bir kez bile randevu bulamadım sürekli hastanede de durmuyor doktor doğuma falan da girmiyorİlk doğumun sanırım istersen bir de devlette muayene ol canım belki içine sinen doktor bulursun
Su gelmesi falan yok henüz nst çekildim birşey yok ordadaSuyun gelmesiyse ağrın da yoksa 3 cmle haftalar bekleyeni duydum
Ay haber et neler oluyorKızlar ben doguma gidiyprum galiba
Bugun randevum var zaten gidicemBence riske atmayın görüşün doktorunuzla
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahNts ye tansiyon aletine bağlıyım canım ve serumda var kolda bebek sıvısı baya azalmış ondan kaldırmıyorlarokurum canım Allah Razi olsun
Bende sirke sürüp bıraktırmıstm meme hasta oldu oglum bak çok kötü kokuyor dedim bı kokladı sonra emmeye yeltenince eeh eeeh deyip kaçtı bidaha da yanasmamistıBenim annem biraz sirke sürmüştü kardeşim iyy deyip bırakmıştı acaba öyle bir şey ise yarar mı oğlun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?