Oğlum kocamın bebekleri nasıl sevip ilgilendiğini bakıp izliyor kocama da her dk oğluma da bir şey de ona da sarıl diye darlayamıyorum tabiki sevecek bebekleri ama çocuğum izledikçe kahroluyorumKızımı yatılıya götürecek kızımin hep bebeklik hali geliyor gözümün önüne ve dolayısıyla da o bebekken yaşadıklarım ne sağlam bunyemiz varmış iyi dayanmisiz safligimizdan heralde başımıza cikarmisiz bu erkekleri
Olsun canım buda güzel bisi en azından son numaralar baba sevgisinden mahrum değil biz yeteriz onlaraOğlum kocamın bebekleri nasıl sevip ilgilendiğini bakıp izliyor kocama da her dk oğluma da bir şey de ona da sarıl diye darlayamıyorum tabiki sevecek bebekleri ama çocuğum izledikçe kahroluyorum
Gözün aydın canım sağlıkla büyütKızlar ben de doğum yaptım, saat 9:30 da dünyaya merhaba dedi minik kızım. Kilosunu doktor 3300 demişti ama 2700 doğdu. Sağlıklı olsun yeter kilosu önemli değil. Emiyor ama süt gelmeyince sinirlenip ağlıyor, ve çok aç mama verdi hemşireler sarılık olmasın diye, iyi mi kötü mü bilmiyorum. Tek istediğim onun sağlıklı olması. Agrilarim var ama çok durmuyorum üstünde. Sütüm gelene kadar mama verilmesinde sakınca var mı söyleyin lütfen
O derin nefes ihtiyacı bende yatınca oluyor sanki boğuluyorum bebek hep sola kitliyor kendini sola da yatamıyorum valla ben artık doğurmak istiyorum galiba bir yanım korksa daBen ben
Nefes alışım rahat ama yinede bazen derin nefes alma ihtiyacı çekiyorum. Bende 13-16 arasında olacak diye düşünüyorum. 12 eylül de 39 olucam artık bi zahmet yaaa
İlk doğumumda da doktorum aynıydı. O zaman adam çok hevesliydi hemen doğurtmaya. Çalışma erken doğurursun filan diyordu. Bunda garantiyim ya bekletiyorBen doğuma gideceğim gün bile temizlik yapmisstimseni bir hafta içinde alırlar sezeryana resmen doktor bir türlü tarih vermedi hani öncesi sezeryan olmasa hocam ben evde doğurup gelem siz göbeğini zahmet olmazsa hastanede kesersiniz derdin
Günümüzde aynı evetBizim haftamız aynıbende de ne sancı varrr ne nişann bakalım hangimizden haber gelecek önce
Gözünüz aydınKızlar ben de doğum yaptım, saat 9:30 da dünyaya merhaba dedi minik kızım. Kilosunu doktor 3300 demişti ama 2700 doğdu. Sağlıklı olsun yeter kilosu önemli değil. Emiyor ama süt gelmeyince sinirlenip ağlıyor, ve çok aç mama verdi hemşireler sarılık olmasın diye, iyi mi kötü mü bilmiyorum. Tek istediğim onun sağlıklı olması. Agrilarim var ama çok durmuyorum üstünde. Sütüm gelene kadar mama verilmesinde sakınca var mı söyleyin lütfen
Şeyi niye anlamıyorlar her çocuğun kısmeti farklıdır.çocuğun Anneden emdiği süt bile nasiptir. Ya bide kadın bunuda yapan. Kadın kadına bunu yapıyor. Biz böyle kv lerden olmayız inşallah yaAman benim kv yine kendi modunda kendisi eşimi 5 yaşına kadar emzirmiş ve eşim çok çok zayıf bir çocuktu resimlerinde gördüm normalde hiç bize gelmez eşim nerdeyse yalvarıyor artık o da bıraktı demeye istek yok gelmiyor geçen gün gelmiş yine bu anne sütü konusunu açtı yani kendisi bilmiyor ilaç kullanıyorum doktor izin vermiyor diye emzirmeme ama eşim dedi hem mama hem anne sütü veriyor o da kısıtlı sesiyle eşime diyorki bilmiyorum bir komşusu varmış Ece isminde kız yeni doğum yapmış bir tek anne sütü veriyor sandıki duymucam o an tepki vermedim eşimde sinirlendi yine annesine ya ben keyfimdenmi vermiyorum nerdeyse 1 hafta taş gibiydi göğsüm kesilsin diye ilaç kullandım hep üstüm ıslak oluyordu ve en kolayı meme vermek bütün geçeni mamayla uğraşıyorum soğuk sıcak su termos ve maddi tarafıda var tabi sadece şunu söyledim dedim anne 5 yaşına kadar verdin niye yemek vermedin yemiyordu diyordu dedim sen torununu görüyorsun iştahsız bebek ama çaba gösteriyorum farklı tarifler yapıyorum yeterki yesin diye bende dedim bıraka bilirim 5 yaşına kadar of valla bıktım gitmiş evde ağlamış ben bunu dedim diye ne alaka yani sen bana söyleye biliyorsun ama
Emzik için evet bende bir tek uyurken veriyorum eğer mızmızlanmıyorsa hiç vermiyorum yok eğer ağlıyorsa veriyorum İn şa Allah benimkide alışmaz
Ocak silemiyorum, tuvalet zaten zor. Eğilmek kalkmak. Az kaldı az dayanO derin nefes ihtiyacı bende yatınca oluyor sanki boğuluyorum bebek hep sola kitliyor kendini sola da yatamıyorum valla ben artık doğurmak istiyorum galiba bir yanım korksa daaşırı zorlanıyorum yahu karnım kocaman oldu yemek bile yapmak zor lavobaya yetişemiyorum göbekten
Ben anlamıyorum insan biraz kafasını çalıştırır görüyorki her şeyin en iyisini yapıyorum oğlum için anne sütü neden vermek istemeyimki zaten kilolu biri diğilim kilolu olsam diyecek ondan vermiyor.İn şa Allah biz öyle olmayız kadın kadını anlamadıysa kim anlar biziŞeyi niye anlamıyorlar her çocuğun kısmeti farklıdır.çocuğun Anneden emdiği süt bile nasiptir. Ya bide kadın bunuda yapan. Kadın kadına bunu yapıyor. Biz böyle kv lerden olmayız inşallah ya
Bi şey dedi mi babasına çekmiş de çekil ne yapacaksın anlamıyorlar
Doğum yapan yada haftası benden ileri olan arkadaşlar biz şuan 37+3 üz karnınız inmiş miydi benimki hala top gibi yukarda duruyor ne zaman iner acaba gerçekten çok yoruldum
Aynen bendede aynısı oldu, emziğe alıştırdım ve rahatım birazda olsaCanım bende ağız yapısı bozulur diye korkuyordum hiç eve almamıştım bile . Ama bebeğe baktım zarar verecem sürekli emiyor kusuyor midesine yazık dördüncü günü verdik ne rahat ettik
Sorasinda da bırakır nasılsa
Kilosu azmiş doğduğunda küveze girmişmiydi37+0da doğdu benim ki 2400 ben diğerlerini normalde 41te doğurmuştum bu sefer suyum geldi 36 haftalıkken
Benim pazartesi inşallahDoğurmayan kaç kişi kaldık kızlaryarın kontrolüm var benimde muhtemelen 15 i başlayan haftaya gün verecek. Karnım aşağı indi benim galiba ayakları hep midemdeydi bugün baya rahat nefes alıyorum
Kız oturdum ağladım şimdi öyle bir ağladımki rahatladım resmenKadın lohusaligi sana kaptırmadı helal olsun
Benimde ev dubleks çok zorlandım 8 gününde iyiydim artık bu gün 10 günüm hiçbir şeyim yok nerdeyse çok şükürCanım anneler sezaryen doğum sonrası toparlanma süreciniz kaç gün sürdü. Evim dubleks ve banyo tuvalet üst katta. Merdiven çıkmak inmek çok zorlar mı
Çok şükür darısı bizlere olsunBenimde ev dubleks çok zorlandım 8 gününde iyiydim artık bu gün 10 günüm hiçbir şeyim yok nerdeyse çok şükür
Bu nasıl bir kadın ya var ya sağlıklı olsan bile emzirmek istemeyebilirsin doğru bulmam ama kimseyi eleştirme hakkım yok senin vücudun . Ki sen hastasın doktor emzirme diyor. Bu hala nasıl böyle konuşur senin hakkındaAman benim kv yine kendi modunda kendisi eşimi 5 yaşına kadar emzirmiş ve eşim çok çok zayıf bir çocuktu resimlerinde gördüm normalde hiç bize gelmez eşim nerdeyse yalvarıyor artık o da bıraktı demeye istek yok gelmiyor geçen gün gelmiş yine bu anne sütü konusunu açtı yani kendisi bilmiyor ilaç kullanıyorum doktor izin vermiyor diye emzirmeme ama eşim dedi hem mama hem anne sütü veriyor o da kısıtlı sesiyle eşime diyorki bilmiyorum bir komşusu varmış Ece isminde kız yeni doğum yapmış bir tek anne sütü veriyor sandıki duymucam o an tepki vermedim eşimde sinirlendi yine annesine ya ben keyfimdenmi vermiyorum nerdeyse 1 hafta taş gibiydi göğsüm kesilsin diye ilaç kullandım hep üstüm ıslak oluyordu ve en kolayı meme vermek bütün geçeni mamayla uğraşıyorum soğuk sıcak su termos ve maddi tarafıda var tabi sadece şunu söyledim dedim anne 5 yaşına kadar verdin niye yemek vermedin yemiyordu diyordu dedim sen torununu görüyorsun iştahsız bebek ama çaba gösteriyorum farklı tarifler yapıyorum yeterki yesin diye bende dedim bıraka bilirim 5 yaşına kadar of valla bıktım gitmiş evde ağlamış ben bunu dedim diye ne alaka yani sen bana söyleye biliyorsun ama
Emzik için evet bende bir tek uyurken veriyorum eğer mızmızlanmıyorsa hiç vermiyorum yok eğer ağlıyorsa veriyorum İn şa Allah benimkide alışmaz
Yok girmedi çok şükürKilosu azmiş doğduğunda küveze girmişmiydi
Uyku problemını bende yasıyorum uyuyamıyorum dogru duzgun o yuzden gunduzde halsız oluyorum..sızınde az kalmıs sabretmekten baska caremız yok malesefHala doğum yapmayan arkadaşlar nasılsınız? Ben 37. Haftada pert oldum. Gece yine 3te uyandım uyuyamadım bi daha. Uyumaktan vazgeçtim yatıp dinleniyim diyorum yatak batıyor sanki rahat bir pozisyon yok. Az önce de bir anda burnum kanadı. Gerçekten son bir haftada ağırlaştım öncesinde gayet iyiymişim. Son 4 gün diyorum Allahım yardım et diyorum
Maşallah ben anca olan yemeği ısıtabildim bugün enerjim 0Aynı
Sabah ezanıyla uyandım, gezindim. Bugün ama maşallahım var. Temizlik yaptım resmen kırkladım evi. Senin yine 4 gün , benim şafak belirsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?