İkinci doğumda son gün sancım gelmedi. İki ya da üç günB bekleyip suni sancı verdiler.. çok beklemezler heralde umarım sancın gelirSon haftadayım kızlar her gece acaba uyurken sancım başlar mı diye yatıyorum ama ben de doğuma dair herhangi bir belirti yok dün doktor baktı daha 5cm rahim ağzın kapalı kanala girme yok dedi. Son haftasında olupta böyle bekleyen var mı ben gibinormal doğumda ne zamana kadar bekliyorlar acaba bebek de aksi bir durum olmazsa?
Eşimde annesi tanıdığı için gerek yok bilmesi diyor çünkü durmaz dili biliyor..onun biricik gelini var eltim kendisine diyorum o senin diyorum biricik gelinin öyle güzel anlaşıyorlarki bütün sülaleyi çekip çekiştiriyorlar birde 22 yaşında düşün ben 30 sonrasını onu düşünemiyorum bileBilse evet konuşmayabilir söyle istersen boş yere aranızda sorun olmasın.. zaten umrunda değil çoğu insanın yine de karışmayı seviyorlar
Ağlamak rahatlatır iyi yaptın ama boşver diyeceğini demişsin içinde kalmamış en azındanKız oturdum ağladım şimdi öyle bir ağladımki rahatladım resmen
CAnım sen yine de dikkat et benim ondördüncü günüm bugün biraz evin icinde fazla dolaştım yemek yaptım misafir agirladim dikiş yerlerim sızlıyor uyukluyorumBenimde ev dubleks çok zorlandım 8 gününde iyiydim artık bu gün 10 günüm hiçbir şeyim yok nerdeyse çok şükür
Eşimede patladım benimle ilgilenmiyorsun dedim iyice saçmaladım o da anladı hepsi yorğunluktan bir söz demediAğlamak rahatlatır iyi yaptın ama boşver diyeceğini demişsin içinde kalmamış en azından
Karnıma bastırmasınlar diyende sen miydin kız durup durup kendine dert buluyorsunSondayı önce mi takacaklar uyuduktan sonra mı acaba bilginiz var mı
O sızlamalar bazen bendede oluyor canım genel ağrılar geçti ya onlar zorluyordu beni ben birde büyük oğlumu kucağıma alıyorum aşırı ilgi istiyor bendenCAnım sen yine de dikkat et benim ondördüncü günüm bugün biraz evin icinde fazla dolaştım yemek yaptım misafir agirladim dikiş yerlerim sızlıyor uyukluyorum
39 oldum bugün bende de hiçbir belirti yok salı günü 1 parmak açıklık var dedi doktorum. Haftaya bugün tam 40 dolacakSon haftadayım kızlar her gece acaba uyurken sancım başlar mı diye yatıyorum ama ben de doğuma dair herhangi bir belirti yok dün doktor baktı daha 5cm rahim ağzın kapalı kanala girme yok dedi. Son haftasında olupta böyle bekleyen var mı ben gibinormal doğumda ne zamana kadar bekliyorlar acaba bebek de aksi bir durum olmazsa?
Hıı doğru dikiş iyileşmesini hiç düşünmedimBen mecbur kalkıp iniyordum oğlum var küçük çok zorlandım hele geceler yataktan kalkamıyordum ama çok şükür hepsi geçti şimdide lohusalık depresyon hallerim geldi İn şa Allah kolay atlatırım ama sen öyle yapa bilirsin ama şu gerçek bence yatsaydım daha geç iyileşirdi dikişler
İlkinde özlemedim şimdi de özleyeceğimi sanmıyorumDoğunca da hamileliği özler miyiz
Hadi sağlıkla gelsin inşallah
Hahah evet bendim doğursam da hep birlikte kurtulsakKarnıma bastırmasınlar diyende sen miydin kız durup durup kendine dert buluyorsuno kadar farketmeyeceğin şeyler ki bunlar son günlerin bebeğinin tadını çıkarsana
Spinalde hissedersem diye korkuyorum canımSen neden genel istedinki daha zor atlatıyorsun duymuştum hem bebeği çıkarken görürdün sondaya kaldıkta genelde zaten asla hiss etmezsin bence
Bendim maalesef, size sonra takmışlardır pazartesi tekrar sorayımBu konuda hassas bir arkadaş vardı. Siz miydiniz? Birkaç gün önce konuşulmuştu. Ben daha önce ameliyat oldum sonda önce mi takıldı spnra mı hatırlamıyorum ama sondanın canımı acıttığını da hatırlamıyorum. Net bilgim yok maalesef
Chate sordum spinal içinde genel anestezi içinde aynı şeyi söylediBendim maalesef, size sonra takmışlardır pazartesi tekrar sorayım
Teşekkür ederim canımChate sordum spinal içinde genel anestezi içinde aynı şeyi söyledi
Eslerde bazen hakediyor iyi yapmışın boşver çeksinler kahrimizi ben bazen kıyamıyorum uyandirmaya işe gidecek sabah diye sora bakıyorum halim kalmiyor uyandiriyorumEşimede patladım benimle ilgilenmiyorsun dedim iyice saçmaladım o da anladı hepsi yorğunluktan bir söz demedi
Çok şükür düzeldik ağır kaldırmamak lazimO sızlamalar bazen bendede oluyor canım genel ağrılar geçti ya onlar zorluyordu beni ben birde büyük oğlumu kucağıma alıyorum aşırı ilgi istiyor benden
O yirmi iki yaş dediginden eşimin yegeninde de var sanırsın önceden sanki evlilik okulunda okumuş o kadar gözü açıkEşimde annesi tanıdığı için gerek yok bilmesi diyor çünkü durmaz dili biliyor..onun biricik gelini var eltim kendisine diyorum o senin diyorum biricik gelinin öyle güzel anlaşıyorlarki bütün sülaleyi çekip çekiştiriyorlar birde 22 yaşında düşün ben 30 sonrasını onu düşünemiyorum bile
Ben hiç bi şey hissedeceğini sanmıyorum. Çok düşünme ,hiç bilmeden gitmek bazen daha kolay oluyorTeşekkür ederim canımbenim doktor da anesteziden önce tüm hazırlıkları yapıyoruz bebek etkilenir diye dedi ama çok korkarsan uyuyunca takarız dedi bu sefer de kızım etkilenir mi diye vicdan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?