2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Aynı gündük sanki değil mi ben de uyumakta zorlanıyorum son zamanlarda. Sabah tam uykumun keyifli yerinde de oğlum uyandırıyor tüm gün uykusuz sersem gibi dolaşıyorum

K Kiiraz nasılsın iyileşebildin mi bebeğin nasıl? Doğumunu da merak ediyorum nasıldı şartlar iyi miydi merak ediyorum iyi olduğunda anlatırsın belki

Çok şükür darısı bizlere olsun Lavabo ve yatak odam üst katta. Mutfak ve oturma odasına uğramayıp üst katta takılsam bi süre olur o zaman in çık yapmaktansa
Ben mecbur kalkıp iniyordum oğlum var küçük çok zorlandım hele geceler yataktan kalkamıyordum ama çok şükür hepsi geçti şimdide lohusalık depresyon hallerim geldi İn şa Allah kolay atlatırım ama sen öyle yapa bilirsin ama şu gerçek bence yatsaydım daha geç iyileşirdi dikişler

Ya kızlar kasığıma sabahtan beri tek taraflı ağrı giriyor tek taraflı diye aldırış etmiyorum da korkmalı mıyım

Ya kuzum çok şükür sağlıklıyım nöbet bile olmuyorum çok çok şükür sadece ilaçları hep kullanmalıyım kv haberi yok istemedik kimse bilsin bu durumu eşimde diyor haberi yok olsa böyle konuşmaz birde bunlar sadece boş laflar asla torun umrunda diğil onun ne yedi ne içti hep dediği şu ben anlamam sen benden iyi bakarsın yeterki yardım etmesin hepsi

Teşekkür ederim canım ben de izledim haftalık bebek gelişimlerini filan
Sondayı soracaktım uyuduktan sonra takılsa olmuyo mu ya da çok acılı mı durup durup bi yerlere takılıyorum
Kız ben sana dedim ya hiss etmiyorsunben alttan muayineden kaçan biriyim o sondayı hiss etseydim onun bir yerine sokardım sondayıondan için rahat olsun narkoz olduktan sonra işlemler başlıyor

Kız ben sana dedim ya hiss etmiyorsunben alttan muayineden kaçan biriyim o sondayı hiss etseydim onun bir yerine sokardım sondayıondan için rahat olsun narkoz olduktan sonra işlemler başlıyor
Ama seninki spinaldi dimi canım belden uyuşturma ,benimki genel olacak

Bilse evet konuşmayabilir söyle istersen boş yere aranızda sorun olmasın.. zaten umrunda değil çoğu insanın yine de karışmayı seviyorlar

Son haftadayım kızlar her gece acaba uyurken sancım başlar mı diye yatıyorum ama ben de doğuma dair herhangi bir belirti yok dün doktor baktı daha 5cm rahim ağzın kapalı kanala girme yok dedi. Son haftasında olupta böyle bekleyen var mı ben gibi normal doğumda ne zamana kadar bekliyorlar acaba bebek de aksi bir durum olmazsa?

Ben ilk doğumumda son güne kadar bekledim son gün sancılandım her şey olabilir belirti olmuyor sancı başlayana kadar çok stres yapma kendimi. Sancın gelince kanala girer doğum zamanı her şey bir anda oluyor canım

Sondayı önce mi takacaklar uyuduktan sonra mı acaba bilginiz var mı
Bu konuda hassas bir arkadaş vardı. Siz miydiniz? Birkaç gün önce konuşulmuştu. Ben daha önce ameliyat oldum sonda önce mi takıldı spnra mı hatırlamıyorum ama sondanın canımı acıttığını da hatırlamıyorum. Net bilgim yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…