Bu takvime göre erkek eşim ve ablamda erkek hissediyorbende tatlıdan soğudum. çikolata filan hiç mutlu etmiyor
çin takvimine baktın mı ?
çin takvimine göre erkek benim
annenin gebe kaldığı andaki yaşı ve gebe kaldığı ay
Eki Görüntüle 3543544
Benim minik obur olcak herlde simdiden bsyler istiyor caniBen de 6’ya girdim bugün ama hiç öyle aşerme gibi bi durumum olmadınası bi duygu bilmiyorum.
ilk dimi senin , ikisinden de yok sağlıklı olsundaBu takvime göre erkek eşim ve ablamda erkek hissediyorhayirlisi saglikli olsunda tek ama benimm gonlum kizdan yana
Evet benim ilkilk dimi senin , ikisinden de yok sağlıklı olsunda
kızıda bir erkeği de
bizde bi tane kız var , insan erkek istiyor ama kız olursa da çok şükür :)
Benim iki hamileliğimde erkekti hiç bulantı belirti yaşamamıştım :/ bu Sefer yaşıyorum ben de o yüzden kız mı acaba diyorum da herkeste farklı sanırım yaacaba kız - erkek hamileliği de farklı olur mu ? benim ilki kız dı bu kadar bulantım olmamıştı sanki .şimdi acaba erkek mi diye düşünüyorum
Bu takvime göre kızbende tatlıdan soğudum. çikolata filan hiç mutlu etmiyor
Eki Görüntüle 3543544
7. Günüm hala kanama var cok fazla değil ama varHayır panik yapmayın normal benim de 2 3 gün sonra şiddetlenmişti rahim kalan pıhtıları atarak temizliyor kendini bugün 9. Günüm kontrolden geldim temiz sıkıntı yok dedi bugün dahi lekelenme vardı yani korkmayın
Aşerme değilde şöyle birşey oldu,ben kuru fasulye hiç sevmem yememde geçen gün görümcem eşim seviyor diye göndermişti ilk defa ben yedimKizlar ben 6+1 haftadayim canim erik çekti 6.haftalarda aşeren oldumu hic biryerde de görmedim sabah bi kalktim söyle sulu sulu bi erik olsada yesem dedim resmen
Oğlumda haşlanmış kızarmış patates istiyordum şimdide aynıya evet kaynamış patates çekmişti canım, hatta annemde bana hamileyken canım kaynamış patates çekmiş
ben bunu söylediğimde söylemişti. kız mı acaba diye
aaa bu ne kadar güzel bişeybende tatlıdan soğudum. çikolata filan hiç mutlu etmiyor
Eki Görüntüle 3543544
Benimde tam tersi bir oğlum var bu da kız olsun istiyorum çünkü başka çocuk düşünmüyorumilk dimi senin , ikisinden de yok sağlıklı olsunda
kızıda bir erkeği de
bizde bi tane kız var , insan erkek istiyor ama kız olursa da çok şükür :)
Aa ilginc afiyet olsun canim yarasin miniğeAşerme değilde şöyle birşey oldu,ben kuru fasulye hiç sevmem yememde geçen gün görümcem eşim seviyor diye göndermişti ilk defa ben yedim
Oğlumda kız demişti erkek çıktı gene kız diyo hayırlısıaaa bu ne kadar güzel bişeytutacak mı acaba benimki kız diyor, ben de kız hissediyorum çok
İstanbul üzerinden 4 saatlik yolculuk Ankara üzerinden de 3,5 saat falan. Sorun olacağını sanmıyorum yolculukların ama danışırım tabi yineArabistan uzun bir yolculuk diye hatırlıyorum doktora bunu sorabilirsin. Ben de acıkıyorum yiyorum sonra baş dönmesi mide bulantısı oluyor
bu arada bu çin takvimini hesaplarken herkesin şu an mevcuttaki yaşının üzerine +1 yaş eklemesi gerekiyor kızlar haberiniz olsunbende tatlıdan soğudum. çikolata filan hiç mutlu etmiyor
Eki Görüntüle 3543544
çok klişe olacak ama sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil. ben doğuma kadar öğrenmesem bile olur kafsındayımOğlumda kız demişti erkek çıktı gene kız diyo hayırlısı
Hoşgeldiniz çok geçmiş olsun. Umarım kolay geçiririz yaşınız da öyle çok geç değil olumsuz düşünüp kendinizi üzmeyin. Ne güzel hamile kalabilmişsniz gerisi de güzel geçecektir. Benim de 3. Gebeliğim ve ilk çocuğum 2 hafta erkek ikincisi iki hafta geç suni sancı ile doğduMerhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim sat 8 Aralık muhtemel doğum 13 Eylül ama bugüne kadar şu tahmini doğum tarihini hiç yakalayamadık üçüncü hamileliğim bir kız bir oğlum var 37 yaşındayım baya geç yaşım inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer derken geçen hafta kurdeşen oldum hastanede yattımgerisi için sorunsuz geçmesini umud ediyorum
Bende 8+4 üm bugün farkettim ağrı sızı var ama ilk günki gibi değil normal mi acaba canımBenim de öyle, 9+2 oldum 8. Haftanın ortalarından beri bayağı hafifledi göğüsler. Normaldir insallah, içinizi ferah tutun. Vücud alışıyor demek ki artık
Hoş geldin.Benimde yaş 36 ve oğlum daha çok küçük hiçte geç diğilMerhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim sat 8 Aralık muhtemel doğum 13 Eylül ama bugüne kadar şu tahmini doğum tarihini hiç yakalayamadık üçüncü hamileliğim bir kız bir oğlum var 37 yaşındayım baya geç yaşım inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer derken geçen hafta kurdeşen oldum hastanede yattımgerisi için sorunsuz geçmesini umud ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?