Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
bende tatlıdan soğudum. çikolata filan hiç mutlu etmiyor
çin takvimine baktın mı ?
çin takvimine göre erkek benim

annenin gebe kaldığı andaki yaşı ve gebe kaldığı ay
Eki Görüntüle 3543544
Bu takvime göre erkek eşim ve ablamda erkek hissediyor hayirlisi saglikli olsunda tek ama benimm gonlum kizdan yana

Bu takvime göre erkek eşim ve ablamda erkek hissediyor hayirlisi saglikli olsunda tek ama benimm gonlum kizdan yana
ilk dimi senin , ikisinden de yok sağlıklı olsunda
kızıda bir erkeği de
bizde bi tane kız var , insan erkek istiyor ama kız olursa da çok şükür :)

acaba kız - erkek hamileliği de farklı olur mu ? benim ilki kız dı bu kadar bulantım olmamıştı sanki .şimdi acaba erkek mi diye düşünüyorum
Benim iki hamileliğimde erkekti hiç bulantı belirti yaşamamıştım :/ bu Sefer yaşıyorum ben de o yüzden kız mı acaba diyorum da herkeste farklı sanırım ya

7. Günüm hala kanama var cok fazla değil ama var
Ve basım cok ağrıyor elim ayağım ağrıyor valla halim yok tansiyonumda normalde yüksektir 9-5 hep
Yazdığım gece gittim kan tahlili yaptılar normal ultrason ile üstten baktı kanda normal mi ultrason da normal dedi enfeksiyonda yok ama neden böyle halsizlik vücut aprıları bas aprısı var anlamadım

Kizlar ben 6+1 haftadayim canim erik çekti 6.haftalarda aşeren oldumu hic biryerde de görmedim sabah bi kalktim söyle sulu sulu bi erik olsada yesem dedim resmen
Aşerme değilde şöyle birşey oldu,ben kuru fasulye hiç sevmem yememde geçen gün görümcem eşim seviyor diye göndermişti ilk defa ben yedim

ya evet kaynamış patates çekmişti canım, hatta annemde bana hamileyken canım kaynamış patates çekmiş
ben bunu söylediğimde söylemişti. kız mı acaba diye
Oğlumda haşlanmış kızarmış patates istiyordum şimdide aynı

Eki Görüntüle 3543544
aaa bu ne kadar güzel bişey tutacak mı acaba benimki kız diyor, ben de kız hissediyorum çok

ilk dimi senin , ikisinden de yok sağlıklı olsunda
kızıda bir erkeği de
bizde bi tane kız var , insan erkek istiyor ama kız olursa da çok şükür :)
Benimde tam tersi bir oğlum var bu da kız olsun istiyorum çünkü başka çocuk düşünmüyorum

Arabistan uzun bir yolculuk diye hatırlıyorum doktora bunu sorabilirsin. Ben de acıkıyorum yiyorum sonra baş dönmesi mide bulantısı oluyor
İstanbul üzerinden 4 saatlik yolculuk Ankara üzerinden de 3,5 saat falan. Sorun olacağını sanmıyorum yolculukların ama danışırım tabi yine

Eki Görüntüle 3543544
bu arada bu çin takvimini hesaplarken herkesin şu an mevcuttaki yaşının üzerine +1 yaş eklemesi gerekiyor kızlar haberiniz olsun
Benim eklesem de eklemesem de erkek çıkıyo. Hadi bakalım sağlıkla inşallah

Merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim sat 8 Aralık muhtemel doğum 13 Eylül ama bugüne kadar şu tahmini doğum tarihini hiç yakalayamadık üçüncü hamileliğim bir kız bir oğlum var 37 yaşındayım baya geç yaşım inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer derken geçen hafta kurdeşen oldum hastanede yattım gerisi için sorunsuz geçmesini umud ediyorum

Hoşgeldiniz çok geçmiş olsun. Umarım kolay geçiririz yaşınız da öyle çok geç değil olumsuz düşünüp kendinizi üzmeyin. Ne güzel hamile kalabilmişsniz gerisi de güzel geçecektir. Benim de 3. Gebeliğim ve ilk çocuğum 2 hafta erkek ikincisi iki hafta geç suni sancı ile doğdu bu sefer ne olacak ben de bilmiyorum

Benim de öyle, 9+2 oldum 8. Haftanın ortalarından beri bayağı hafifledi göğüsler. Normaldir insallah, içinizi ferah tutun. Vücud alışıyor demek ki artık
Bende 8+4 üm bugün farkettim ağrı sızı var ama ilk günki gibi değil normal mi acaba canım

Hoş geldin.Benimde yaş 36 ve oğlum daha çok küçük hiçte geç diğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…