Ben 9sene önce yaptırmıştım çok hatırlamiyorum ama kan testi bide ultrasonda burun kemiği ense kalınlığına vs bakılıyor diye hatırlıyorum. Rabbim esirgesin herhangi bir engel durumunun tespiti için yapılıyor. Engel durumunda aldirmam her halükarda doğururum diyorsanz yaptırmayın karar sizin.Kızlar doktorum 2-3 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi devletteki doktorum bu nasıl yapılıyor daha önce yaptıran var mı açıkçası ben pek yaptırma taraftarı değildim ama bilemedim doktor değince
Çok doğru söyledin bende yazmak istedimKızlar başkalarının canının çekeceği şeyler yazmasaniz daha iyi olmaz mı malum bu sayfadaki herkez hamile daha dikkatli olsak iyi olur canınız çekmiştir yazmissinizdr anlıyorumda bir başkası da okuduğu zaman onun da canı çeker bulunacak bişey olur olmaz o anda maddi imkanı elvermez olur ya yazılmasa daha iyi olur sanki
Canim ben ramzi teorisi değil de nub teorisine çok güveniyorum benim ikisinde de bilinmisti o şekilde diğerleri faso fisoTahmin yapanlar oluyor genelde keseden falan ama dek gelirsek atarız resimleri 7. Haftadan itibaren bakıyorlar
Çok teşekkür ederim yazdım oraya bakalım ne olacakAnlayanlar var çok anlamam ben az önce bir yere yazdım dur bakayım cevap gelirse size atayım linkieğlencesine tutarım tutar bakarsın
Aynen oğlumda keseyi kız dediler erkek çıktı ama eğlence olsun bizedeCanim ben ramzi teorisi değil de nub teorisine çok güveniyorum benim ikisinde de bilinmisti o şekilde diğerleri faso fiso
Karından vajimal usg farklı bakılıyor ama normal karından galiba seninki ilk ben tahmin edeyim kızÇok teşekkür ederim yazdım oraya bakalım ne olacak
Karından vajimal usg farklı bakılıyor ama normal karından galiba seninki ilk ben tahmin edeyim kızatıyorum ha çok itibar etme bana
Kız mı istiyorsun Rabbim hayırla murad ettiklerimizi bizlere nasip etsin inşallahvajinal baktı oradan çekti de sevindim bak umarım gerçek olur
Öyle tabi ama anneler hissediyor bence ben ilk hamile kaldığımda kizim olacak gibi hissetmiştim ama çevremdeki faktörlerden dolayı hep erkek dedikleri için erkeğe dönmüştüm kizim oldu 2. Direkt erkek dogdu içime erkek oldu valla bunda da direkt kiz diye dogdu ama gorcez bakalimAynen oğlumda keseyi kız dediler erkek çıktı ama eğlence olsun bizede
Valla direkt kızın olacak gibi dogdu içime ama bilemedimMerhabalarBunu neden yazıyoruz tam olarak anlamadım ama bende yazıcam hahshsjnx
Yaşım 24
İlk gebeliğim
Tahmini doğum tarihi: 26 Eylül
Şuan tam 7 hafta 5 günlük
Boş keseyi 25 Ocakta gördük
Kalp sesini 4 Şubatta duyduk
Eşimle içimize hep kız doğuyordu eskiden ama hamile kaldıktan sonra erkek olucak gibi gelmeye başladı. Hangisi beni daha az yorucaksa ondan istiyorum jwjsnskxmlsValla direkt kızın olacak gibi dogdu içime ama bilemedim
Hakkında hayırlısı olsun canim erkek çocuk biraz zor tescilli ama onun tadı da baska kızında ikisini de tatmali insan ama en önemlisi sağlıklı ve hayirli evlat olması gerisi boş inan kiEşimle içimize hep kız doğuyordu eskiden ama hamile kaldıktan sonra erkek olucak gibi gelmeye başladı. Hangisi beni daha az yorucaksa ondan istiyorum jwjsnskxmls
Doğru söylüyorsunuz sağlıklı olması her şeyden mühim. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinHakkında hayırlısı olsun canim erkek çocuk biraz zor tescilli ama onun tadı da baska kızında ikisini de tatmali insan ama en önemlisi sağlıklı ve hayirli evlat olması gerisi boş inan ki
Benim için de tahmin ettt :)))Valla direkt kızın olacak gibi dogdu içime ama bilemedim
2 erkek var bende o yüzdenKız mı istiyorsun Rabbim hayırla murad ettiklerimizi bizlere nasip etsin inşallah
Bana erkek dedi sana yorum yaptı mı iki erkek bendede olacak bu gidişle zormu iki erkek2 erkek var bende o yüzden
Kızlar kim dedi kim bana da söylesiiinBana erkek dedi sana yorum yaptı mı iki erkek bendede olacak bu gidişle zormu iki erkek
Etiket yapayım sende at oraya linkini buraya atamadımKızlar kim dedi kim bana da söylesiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?