Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar doktorum 2-3 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi devletteki doktorum bu nasıl yapılıyor daha önce yaptıran var mı açıkçası ben pek yaptırma taraftarı değildim ama bilemedim doktor değince
Ben 9sene önce yaptırmıştım çok hatırlamiyorum ama kan testi bide ultrasonda burun kemiği ense kalınlığına vs bakılıyor diye hatırlıyorum. Rabbim esirgesin herhangi bir engel durumunun tespiti için yapılıyor. Engel durumunda aldirmam her halükarda doğururum diyorsanz yaptırmayın karar sizin.

Çok doğru söyledin bende yazmak istedim

Merhabalar Bunu neden yazıyoruz tam olarak anlamadım ama bende yazıcam hahshsjnx

Yaşım 24
İlk gebeliğim
Tahmini doğum tarihi: 26 Eylül
Şuan tam 7 hafta 5 günlük
Boş keseyi 25 Ocakta gördük
Kalp sesini 4 Şubatta duyduk

Eklentiler

• 1000011533.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 35
Aynen oğlumda keseyi kız dediler erkek çıktı ama eğlence olsun bizede
Öyle tabi ama anneler hissediyor bence ben ilk hamile kaldığımda kizim olacak gibi hissetmiştim ama çevremdeki faktörlerden dolayı hep erkek dedikleri için erkeğe dönmüştüm kizim oldu 2. Direkt erkek dogdu içime erkek oldu valla bunda da direkt kiz diye dogdu ama gorcez bakalim biraz da kv güveniyorum ne hissettiyse tersi cikti bunu erkek düşünüyor

Valla direkt kızın olacak gibi dogdu içime ama bilemedim

Eşimle içimize hep kız doğuyordu eskiden ama hamile kaldıktan sonra erkek olucak gibi gelmeye başladı. Hangisi beni daha az yorucaksa ondan istiyorum jwjsnskxmls
Hakkında hayırlısı olsun canim erkek çocuk biraz zor tescilli ama onun tadı da baska kızında ikisini de tatmali insan ama en önemlisi sağlıklı ve hayirli evlat olması gerisi boş inan ki

Hakkında hayırlısı olsun canim erkek çocuk biraz zor tescilli ama onun tadı da baska kızında ikisini de tatmali insan ama en önemlisi sağlıklı ve hayirli evlat olması gerisi boş inan ki
Doğru söylüyorsunuz sağlıklı olması her şeyden mühim. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…