Kızlar doktorum 2-3 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi devletteki doktorum bu nasıl yapılıyor daha önce yaptıran var mı açıkçası ben pek yaptırma taraftarı değildim ama bilemedim doktor değince
Ben 9sene önce yaptırmıştım çok hatırlamiyorum ama kan testi bide ultrasonda burun kemiği ense kalınlığına vs bakılıyor diye hatırlıyorum. Rabbim esirgesin herhangi bir engel durumunun tespiti için yapılıyor. Engel durumunda aldirmam her halükarda doğururum diyorsanz yaptırmayın karar sizin.
Kızlar başkalarının canının çekeceği şeyler yazmasaniz daha iyi olmaz mı malum bu sayfadaki herkez hamile daha dikkatli olsak iyi olur canınız çekmiştir yazmissinizdr anlıyorumda bir başkası da okuduğu zaman onun da canı çeker bulunacak bişey olur olmaz o anda maddi imkanı elvermez olur ya yazılmasa daha iyi olur sanki
Öyle tabi ama anneler hissediyor bence ben ilk hamile kaldığımda kizim olacak gibi hissetmiştim ama çevremdeki faktörlerden dolayı hep erkek dedikleri için erkeğe dönmüştüm kizim oldu 2. Direkt erkek dogdu içime erkek oldu valla bunda da direkt kiz diye dogdu ama gorcez bakalim biraz da kv güveniyorum ne hissettiyse tersi cikti bunu erkek düşünüyor
Eşimle içimize hep kız doğuyordu eskiden ama hamile kaldıktan sonra erkek olucak gibi gelmeye başladı. Hangisi beni daha az yorucaksa ondan istiyorum jwjsnskxmls
Eşimle içimize hep kız doğuyordu eskiden ama hamile kaldıktan sonra erkek olucak gibi gelmeye başladı. Hangisi beni daha az yorucaksa ondan istiyorum jwjsnskxmls
Hakkında hayırlısı olsun canim erkek çocuk biraz zor tescilli ama onun tadı da baska kızında ikisini de tatmali insan ama en önemlisi sağlıklı ve hayirli evlat olması gerisi boş inan ki
Hakkında hayırlısı olsun canim erkek çocuk biraz zor tescilli ama onun tadı da baska kızında ikisini de tatmali insan ama en önemlisi sağlıklı ve hayirli evlat olması gerisi boş inan ki