Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benim cin takvimine göre ilk cocuk erkek gözükürken kiz oldu 2. Cocuk kiz gözükürken erkek oldu 3. Cocuk erkek gösteriyor ama bakalim ne olacak

Ikiside erken doğdu kızım normal oldu ufaklıkta 32 haftada normal gelmeye kalktı pramatüre doğdu ama sezeryanla oldu ters geldiği için riske giremediler çok zorlu bir süreçti 32 gün kuvezdekaldı minik

Benim cin takvimine göre ilk cocuk erkek gözükürken kiz oldu 2. Cocuk kiz gözükürken erkek oldu 3. Cocuk erkek gösteriyor ama bakalim ne olacak
Tahmin yapanlar oluyor genelde keseden falan ama dek gelirsek atarız resimleri 7. Haftadan itibaren bakıyorlar

Ikiside erken doğdu kızım normal oldu ufaklıkta 32 haftada normal gelmeye kalktı pramatüre doğdu ama sezeryanla oldu ters geldiği için riske giremediler çok zorlu bir süreçti 32 gün kuvezdekaldı minik
Yaa hepsi kendi seçiyorlar nasıl geleceklerini şimdi iyilerse sıkıntı yok maşallah

Oğlumda haşlanmış kızarmış patates istiyordum şimdide aynı
aaa herkeste farklı mı bu ya :)

aaa bu ne kadar güzel bişey tutacak mı acaba benimki kız diyor, ben de kız hissediyorum çok
bende erkek hissediyorum, öyle mi istiyorum yoksa hissediyor muyum bilmiyorum

Benimde tam tersi bir oğlum var bu da kız olsun istiyorum çünkü başka çocuk düşünmüyorum
bende , 2 yeter diyorum :)
Oğlumda kız demişti erkek çıktı gene kız diyo hayırlısı
şimdi baktım da kızımda erkek gösteriyormuş, bak şimdi

+1 eklersem kız oluyor
amannn yalan bunlar
kızlar oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
ben kızımda da hem hamileliğim denk geldi hem emzirme. tutamadım
şimdide tutamam bu şekilde ilerlerse
aç kalınca hemen midem bulanıyor. bide bana yanlış geliyor. ilerde kazaları tutabilirsem tutarım

Hoşgeldinizzz bende 37 yaşındayım 2. Çocuğuma hamileyim şuan ve yaşımız hiçte geç değil öle düşünmeyin sağlıkla,huzurlu güzel bir gebelik geçiricez inş

Hoşgeldinizzz bende 37 yaşındayım 2. Çocuğuma hamileyim şuan ve yaşımız hiçte geç değil öle düşünmeyin sağlıkla,huzurlu güzel bir gebelik geçiricez inş
Amin inşallah birtanesinde bari şöyle keyifli bir gebelik geçirsem azıcık bizde hakettik ikiden sonra

Merhaba hoşgeldiniz :) yokk geç değil 37
erken evlenseydim bende 3. yü yapardım , çok isterdim ama geç evlendik :)
allah bağışlasın, sağlıkla gelsin , diğerleri kaç yaşında , aralarında yaş farkı nasıl diye merak ettm

Kızım 6 ya giriyor oğlum 1,5

Hepsi gayet normal hormonlar eskiye dönüyor kanama da normal :) panik yapma canım beslenmene dikkat et kan yapıcı gıda takviye al bol su iyi dinlen ve stres yapma yaşadıkların herkeste benzer seyrediyor

Kızlar doktorum 2-3 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi devletteki doktorum bu nasıl yapılıyor daha önce yaptıran var mı açıkçası ben pek yaptırma taraftarı değildim ama bilemedim doktor değince

Kızlar başkalarının canının çekeceği şeyler yazmasaniz daha iyi olmaz mı malum bu sayfadaki herkez hamile daha dikkatli olsak iyi olur canınız çekmiştir yazmissinizdr anlıyorumda bir başkası da okuduğu zaman onun da canı çeker bulunacak bişey olur olmaz o anda maddi imkanı elvermez olur ya yazılmasa daha iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…