2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kizlar meme reddi yaşadım dun hiçbirinde yaşamadığımı bunda yaşıyorum uyku problemi de var dun dedim yok benden bu kadar gündüz toplam 1 saat uyudu kafayı yicektim aglamasından dolayi mama verdim baya emdi açlıktan almadi benim memeyi

Kızlar bu gün bı yazı okudum sizinle de paylaşmak istedim bu donemdeki bebekler yaklaşık 75 90 dakika uyanık kalmaliymis bu saati fazla geciren bebekler uyku penceresi diye tabir edilen verimli uyku dalgasını kaçırıp yorgun olup uykuya rahat geçemiyorlarmis. Saat 8bucuk 9 gibi uyandırip karnını tam doyurup 10 10bucuk gibi gece uykusuna yatirmaliymisz. Oda çok sıcak olmamaliymis bebek asla terlememeliymis yarım kundak ve beyaz gürültü eşliğinde beyaz gürültünün sesi çok acilmamaliymis ve oda karanlık olmalıymis ve bebek uyumadan yatağa konulmaliymis uyuduktan sonra deyil

Kızlar denedim hiç sallamadan kendisi uykuya daldı ama burda önemli olan bebeğin karninin tok gazının çıkmış ve altinn temiz olarak yatağa konulması

Yardim ediyor desem niye böyleyim bilmiyorum ama etmiyor desem de yalan olur ben bu yaşıma kadar böyle adet olmadım kan kaybindan bittim resmen
Bebekle yardım ediyormu sana?genelde erkekler öyle bende 2 sene doğum yaptım diye vitaminsiz kaldım ağrımayan yerim yok bitmiş durumdayım ama o beni güçlü hesap ediyor

Kızlar denedim hiç sallamadan kendisi uykuya daldı ama burda önemli olan bebeğin karninin tok gazının çıkmış ve altinn temiz olarak yatağa konulması
Normalde sallayarak mı uyutuyordun? Bizimki memede uyuyor sadece. Yazıyı paylaşabilir misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…