2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kizlar gunaydin valla bi öksürük var bende gecer inşallah doğuma kadar vücudum sarsılıyor resmen cok zorlanirim gibime geliyor canm skldi
Ayy canım öksürük çok sıkıntı yapıyor ıhlamur vs iç yat dinlen iyileş gününe kadar

40+4 oldu evet ilk doğumum olacak inşallah ama yarın içmeye başlamam gerekiyormuş Salı da yatıracak doğmazsa kendi sancımın geleceğini sanmıyorum artık umudum kalmadı
İç canım bence. Ahududu çayı da içseydin doğum başlatan hareketleri uygula son kez dene onları salıya kadar yine sancın gelmezse yapacak bir şey yok suni sancı aldım iki kez normal sancı gibi korkma fark yok sadece yavaş yavaş değil birden başlıyor . Ondan olabilir insan daha şiddetli demesi. Ben kendimi hazırlıyordum sancıyı alınca bir iki saat biraz yürüyorum ve derin nefesler alıyorum vs biliyorum gelecek kafam daha rahat oluyor sen de öyle kendini hazırlayabilirsin

Hurmalar ananaslar çaylar hepsini denedim ama olmadı pazartesi nişanım geldi heveslendim yine sancı başlamadı dediğin gibi galiba bir anda başladığı için insanlar öyle diyor ama keşke doğum yapacak kişiye bu kadar olumsuzluk yüklemeseler zaten stresli bir dönem moral vereceklerine olan moralimi de bozuyorlar

Çok haklısın sen salıya kadar günlerini güzel geçer boşver. Ben mesela sancı alacağım için öyle stres oldum öyle çok ağladım ki doğumu bilmeme rağmen . Doğum yaptığım gün dedim ki ben neden öyle stres yapıp ağladım günlerimi kötü geçirdim ki. O yüzden sen tadını çıkar sancı verilir bebeğini kucağına alırsın tabiki ağrı olacak canımız yanacak ama öyle korkuttukları kadar bir şey yok epidural de isteyebilirsin ilk doğum çünkü genelde daha uzun sürebiliyor bazıları gerçi çok kısa yapıyor senin de öyle olur inşallah

Hadi hayırlısı olsun canim sağlıkla al kucağına inşallah az kaldı artik gunu belli olunca mutlu oluyor insan ona göre ayarliyor kendini mesela hala eksiğim var 16 eylülde dogum olacagi icin bi rahatlık geldi
Valla rahatladım ben 15 eylül bekliyordum çarşamba alalım deyince içimden sevindim
Maşallah çok iyi kilosu hadi son 4 gün tadını çıkar son hamile günlerin kendinle vedalaş iyice
Kız 4 gün gerçekten çikolatam gelmedi ya tek eksipim o

İnşallah çok teşekkür ederim bir tek burada kadınlar birbirine destek veriyor gerçekten özellikle orta yaşlı kadınlar deccal gibi

10 eylüle kadar gelmezse galiba tek ben kalıyorum doğuramayan
Bende varım maalesef ya. Artık doğurmak istiyorum. Çok sıkıldım. Yatsam olmuyor kalksam olmuyor. Temizlik yapmaktan yemek yapmaktan yoruldum. Doğurup yatmak istiyorum bebeği uyutup uyutup. Cahillikten böyle düşünüyorum belki de. İlk çocuğum ya ,fazla iyimserim galiba.

Canım doğurdun mu çok tebrik ederim. Saglikla büyüsün minnoş Kız. Kaç kg doğdu benimde haftaya dogumum var inşallah
Teşekkür ederim canım. Ben acil doğuma alındım gelişimi geriden geliyordu 2 kilo 100 gram doğdu canım. Sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bende 38 im hala çıkmadı sinir hastası oldum başımda bide 2.5 yaşında hiperaktif küçük fare var karnıma kafa atıyor

Ayy canım öksürük çok sıkıntı yapıyor ıhlamur vs iç yat dinlen iyileş gününe kadar
İnşallah kuzum yaa valla sezeryan olcam mahveder beni valla
Valla rahatladım ben 15 eylül bekliyordum çarşamba alalım deyince içimden sevindim

Kız 4 gün gerçekten çikolatam gelmedi ya tek eksipim o
Tabi artik gunu geldi canim hayırlısı ile gelsin

Kızlarrrr kontrolden çıktım. 3100 gr olmuş 38+1 oldum. 10 eylül çarşamba doğuruyorum sonunda
Oyyy maşallahhh su gibi geçsin doğumun bende daha tık yok doktor evde yapman için hareket falan önerdi mi ya da hurma gibi şeyler ye falan dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…