- 26 Aralık 2020
- 1.593
- 761
- 73
Nişan zaten dogumun yakın oldugunun belırtısı ılk gebelıgımde sabah 7 de nişan geldı aksam 7 de suyum gelmıstı..Kızlar benim nişanım geldi azıcık kanlı bi şekilde birde ishal olmuşum bunların üst üste gelmesi beni aşırı gerdi doğum yakın mı acaba sabah kontrolümüz var
Ay beni bi korku sardı ne yapacağımı bilmiyorum eşimi de kaldırmadım belime ağrılar giriyor hafiften kanlı bi şekilde gelmeye de devam ediyor azar azarNişan zaten dogumun yakın oldugunun belırtısı ılk gebelıgımde sabah 7 de nişan geldı aksam 7 de suyum gelmıstı..
35+4 de 2500 Du
Bende en son 32+6 da gittim. 2100 demişti. Pazartesi gidicem 3 kiloya yakinlamişsa önümüzdeki hafta içi sezeryan olurum36+1 gitmiştik en son 2700 dü
Canım doğurdun mu çok tebrik ederim. Saglikla büyüsün minnoş Kız. Kaç kg doğdu benimde haftaya dogumum var inşallahCanım kızım iyi çok şükür sadece çok küçük. 36. Hafta biter bitmez doğdu çok şükür kuvöze de girmedi. 36. Hafta biter bitmez acil alındım doğuma 37 haftalık olmuştu ama 32. Haftalık gelişimle doğdu 1 ay geriden geliyordu
Canım günaydın doktora git kanlı akıntıdan korkarım ben kontrol ettirAy beni bi korku sardı ne yapacağımı bilmiyorum eşimi de kaldırmadım belime ağrılar giriyor hafiften kanlı bi şekilde gelmeye de devam ediyor azar azar
Baktım da nişan sanırım bu ip gibi sümüksü birşeyin içinde kan var böyle sancı da şuanlık aşırı hafif 12.15 de kontrolüm var zaten canım bakalım ne dicek ama ben uyuyamıyorumCanım günaydın doktora git kanlı akıntıdan korkarım ben kontrol ettir
Mama vermiyorum. Henüz mamaya ihtiyaç duymadıkAyy maşallah Rabbim bağışlasın canım amin inşallah teşekkür ederim cevabın için peki mama veriyor musun
Hadi bakalım kolaylıkla doğurBaktım da nişan sanırım bu ip gibi sümüksü birşeyin içinde kan var böyle sancı da şuanlık aşırı hafif 12.15 de kontrolüm var zaten canım bakalım ne dicek ama ben uyuyamıyorum
Ben saçlarım için almıştım hint yağı buradakiler düşük yaptırıyor diye uyarınca bıraktım yani doğumu hızlandırıyor olabilirAranızda doğum kolaylaşsın diye hint yağı içen var mı dün doktorum hint yağı içmemi söyledi biraz tereddüt ediyorum içip içmemekte kararsızım
Panık yapmayın nişan gelınce hemen dogum yapmıyorsunuz merak etmeyın.bende aynı durumu yasadıgımda baya korkmustum ambulansı aramıstımAy beni bi korku sardı ne yapacağımı bilmiyorum eşimi de kaldırmadım belime ağrılar giriyor hafiften kanlı bi şekilde gelmeye de devam ediyor azar azar
Bebeğin kalp atışlarını etkileyebiliyormuş ondan korktum ama suni sancı almaktan iyidir belki deBen saçlarım için almıştım hint yağı buradakiler düşük yaptırıyor diye uyarınca bıraktım yani doğumu hızlandırıyor olabilirkorkuyorsan içme ama doktorun dediyse denenebilir
Panık yapmayın nişan gelınce hemen dogum yapmıyorsunuz merak etmeyın.bende aynı durumu yasadıgımda baya korkmustum ambulansı aramıstım
Doktorun dahaiyi bilir kaçıncı haftadasın ilk doğumun mu canımBebeğin kalp atışlarını etkileyebiliyormuş ondan korktum ama suni sancı almaktan iyidir belki de
40+4 oldu evet ilk doğumum olacak inşallah ama yarın içmeye başlamam gerekiyormuş Salı da yatıracak doğmazsa kendi sancımın geleceğini sanmıyorum artık umudum kalmadıDoktorun dahaiyi bilir kaçıncı haftadasın ilk doğumun mu canım
İnşallah kendi sancın gelir ya
Hadi hayırlısı olsun canim sağlıkla al kucağına inşallah az kaldı artikKızlarrrr kontrolden çıktım. 3100 gr olmuş38+1 oldum. 10 eylül çarşamba doğuruyorum sonunda
Hayırlısı olsun canim sağlıkla al insallah kucağına evet basak olacak 1 günle terazi burcunu kaçırıyorherkese merhaba, benim 3 yaşında bir kızım olduğu için çok fazla giremiyorum. dün benimde kontorlüm vardı. 36+6 ydım. doktor kontrolde 2800 gram dedi, ilki sezaryen olduğu için buda sezeryan, herşey normal haftanı bekleyeceğiz dedi. 39+2 ye yani 22 eylüle gün verdi. ilk kızım da 29 eylüldü yine bir eylül bebesi ama burcu galiba başak olacak. bebeğini kucağına alan herkese hayırlı olsun bekleyenlere de kolay ve zahemtsiz doğumlar diliyorum. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. ben eğer bebeğim normal pozisyonda olsa vajinal doğum denemek isterdim ama bu bebeğim de ters duruyor. hayırlısı böyleymiş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?