Sağlıcakla gelsin minik kızı korkma eskisi gibi Ağrı olmuyor Ağrı kesiciler güçlü sakin kal ki tansiyon sorunu yaşamaMerhabalar kızlar. Şuan hastanedeyim yatışım yapıldı. Az sonra sezeryana alıcaklar. Dualarınızı bekliyorum. Ağrım fazla olur diye çok korkuyorum.
Kusması fazla emdiği de oluyor bakayım ben bunaMutlaka alın.. egimli olanlardan kullanıyorum ben reflumuz yok ama 3 ay boyunca onda yatırıyorum sürekli.. çok daha rahat ve sağlıklı oluyor.
Ay inşallah canım benim. Sonda için de çok korkmuştum ama hiç acımadı şükür ki. Doğumdan sonra dikişlerimde çok fazla ağrımaz da çabuk toparlarsam ne güzel olucak.Sağlıcakla gelsin minik kızı korkma eskisi gibi Ağrı olmuyor Ağrı kesiciler güçlü sakin kal ki tansiyon sorunu yaşama
İnşallah biraz dikkat et üşüme ayağına çorabın olsun yeleğin olsun boyun ağrısı yaşama bol bol kahve su bu geceyi atlattın mi tamamAy inşallah canım benim. Sonda için de çok korkmuştum ama hiç acımadı şükür ki. Doğumdan sonra dikişlerimde çok fazla ağrımaz da çabuk toparlarsam ne güzel olucak.
Güzel haberlerle gel. Ağrı acı bunları düşünme kolay bir operasyon değil ama sen bebeğinin ve kendine odaklan onu görünce Ağrı acı az gelecekMerhabalar kızlar. Şuan hastanedeyim yatışım yapıldı. Az sonra sezeryana alıcaklar. Dualarınızı bekliyorum. Ağrım fazla olur diye çok korkuyorum.
Tahinin üstünde biriken yağ tabakası da çok iyi geliyor. Hastanedeki ebe söylemişti bana da deniyorum yumuşatıyor epey..Kızlar selam meme ucu yarası yaşayan varsa bana şu gümüş kapak çok iyi geldi başta nette kötü yorumlar var diye önyargılıydım almadım ama keşle alıp taksaymışım lanolin hiçbir işe yaramıyor bende üstüne bebek tadını beğenmeyip itiyor sadece kapak takıyorum epey yumuşadı geçti birde doğru emzirmeye gayret ediyorum bazen hala ucunu kapıyor ay lohusalık ne zor ya ne zaman toparlanıp rutine bineriz
Allah kolaylık versin canım bebekten daha zorlar gerçektenBu arada allah bu KV nasıl biliyorsa öyle yapsın konudan alakasız ama içim patladı artık
Ben bu markadan aldım kalitesi baya güzel bebeği içine koyunca da mışıl mışıl takılıyor içinde tavsiye ederimSanırım bende bunu alıcam. Benim baktığım ile bunun arasında fiyat farkı çok var. Ama bu attığının kalitesi güzel diyorlar. Sen kullandın mı hiç? Denedin mi en azından
Ya benim göğüslerimde yara yok ama uçları çok hassas dokunduğum zaman acıyo gümüş kapak işe yarar mıKızlar selam meme ucu yarası yaşayan varsa bana şu gümüş kapak çok iyi geldi başta nette kötü yorumlar var diye önyargılıydım almadım ama keşle alıp taksaymışım lanolin hiçbir işe yaramıyor bende üstüne bebek tadını beğenmeyip itiyor sadece kapak takıyorum epey yumuşadı geçti birde doğru emzirmeye gayret ediyorum bazen hala ucunu kapıyor ay lohusalık ne zor ya ne zaman toparlanıp rutine bineriz
Gümüş kapağı bulandan Allah razı olsun o kadar işe yarıyo kiYa benim göğüslerimde yara yok ama uçları çok hassas dokunduğum zaman acıyo gümüş kapak işe yarar mı
Denedim ya benim kız yıkasam da anlıyor beğenmiyor almıyor memeyi midesi bulanıyor gibi yapıyor en iyisi kapak oldu sütyene değmediği içinde güzel oluyorTahinin üstünde biriken yağ tabakası da çok iyi geliyor. Hastanedeki ebe söylemişti bana da deniyorum yumuşatıyor epey..
Bana bant verdi üç ay kullanacaksın dediKızlar sezaryen izi için doktor size krem verdi mi, contractubex
İnşallah olmaz ben sarılık olmasın diye mecburen sağıp veriyorum şuanBiberon kullanan deneyimli anneler var mı ben enjektörle veriyordum ama çocuk emmek istiyor yani memedeki efekti istiyor enjektörle zorlandım diye Philips avent biberona geçtim zaten silikon başlıkla emziriyorum meme reddi olur mu sizce
İsmi ne pekiBana bant verdi üç ay kullanacaksın dedi
İlk çocuğumda meme ve biberon verdim hep meme reddi yaşamadım. Şimdi de sarılık sebebiyle mama veriyorum biberonla. Önemli nokta olan bebeğin kuvvetli emebiliyor ve emmeye istekli olması hazırcı bebekse veya emme refleksi zayıfsa reddedebiliyor o yüzden iyice emmeyi öğrenmesini beklemek daha iyiBiberon kullanan deneyimli anneler var mı ben enjektörle veriyordum ama çocuk emmek istiyor yani memedeki efekti istiyor enjektörle zorlandım diye Philips avent biberona geçtim zaten silikon başlıkla emziriyorum meme reddi olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?