2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ayy sendemi dogurdun kimse kalmadi galiba Eylül annelerinde doğuracak artik gozun aydin canim ne ara gittin kiz maşallah suyunmu geldi.
Normal doğum yaptım canım suyum gelmedi düzenli sancım vardı 4 te hastaneye geldim 5-6 cm açıklığım varmış suyu patlattılar nst bağladılar 3 -4 kez ıkındım bebeği ittim hemen doğum masasına aldılar orda hiç ıkınmadım bebiş çıktı dikişim olmadı .. açılmam çok hızlı oldu 4. Normal doğumdu .. karnıma da bastırmadılar oğluşum 3320 gr doğdu . Tabiri caizse su gibi geçti darısı diğer bekleyenlere inşallah

Ya o iş belli olmuyor ben doğuma girerken kafası hala yukarıdaydı ama doğumum çok çabuk ilerledi. Suni sancı 2 damla verdiler sonra kendi sancım zirve yaptı zaten. İçini ferah tut. Benim alt muayenede doktorum rahim ağzını uyarmıştı biraz parmağıyla membran sıyırma tarzında. Sonra bana hiç yatma hemen bunun üzerine yürü demişti ben ondan sonra 3-4 gun 10.000 adım attım 15 kat merdiven indim çıktım. Pazartesi günü suni sancı deneyecektik pazar günü kendiliğinden suyum geldi.. gün koydularsa o günden önce gelir bebis yüksek ihtimal

Kızlar selam.. emzirme durumunuz nasıl gidiyor? Benim bebis doğduğunda sütüm artsın diye 30-40 dk da bir emzirdim biraz sarılık da vardı çok şükür daha iyiyiz o konuda ama Bebis alıştı mı bilmiyorum uyku saatleri 3 saat 4 saati bulabiliyor sonra uyanıyor 3-4 saat uyanık kalıyor ve o arada da sürekli ama sürekli emmek istiyor. Emziriyorum uzun uzun kaldırıyorum gazını çıkarıyorum eller yine agiza gidiyor ağlıyor sürekli ama sürekli emmek isteme hali var. Acaba bu çocuk doymaz mı oldu diye düşünmeye başladım. Sizde var mı böyle bir durum?

Ben pompayla sağıp süt saklama poşetine koyuyorum sonra ısıtıp veriyoruz dondurucuya da atabilirsin

MaşallahCanim darisi bize benim ilk doğumum olacak nasipse biraz uzun sürüyormuş ilk doğum inşallah sizinki kadar pozitif bi doğum hikayem olur saglikla büyüt hamilelikte hateketlimiydin özellikle bisey yapmismiydin açilma olsun diye

Kızlar doğumdan sonra kanama ne kadar sürüyor benim Bi bitiyor gibi oluyor sonra tekrar devam
Benim dün vardı bugün yok mesela çok koyu bir kanama oluyor bitmesi mi iyi bitmemesimi onu da bilemiyorum ama genel olarak rahatladim toparladım sanki

Sadece ben büyük tuvalet konusunda zorlanıyorum sanki bağırsaklarım zorlanıyor kabızlık var gibi sancı hissediyorum kauisi suyuda içiyorum neden kaynaklı anlamadım doktorum bağırsak enfeksiyonu için antibiyotik yazmıştı hepsini bitirmemistim onlardan almaua niyetleniyorum

Keşke ilacını bitirebilseymissin.
Ben de iyi hissediyorum evet çok az bı göbek var. vücut da biraz yumuşak ama ben zaten şu kırk çıksın vücudu toparlamaya çalışırım ki aziicik göbek de olur kadında. Eski elbiselerin hepsi oluyor sabah çıktım tartıya 11 kilo gitmiş zaten 5 kilo almıştım. 62 olmuşum sanırım bu sürede 2 3 kilo daha gider ama yüzüm inanılmaz gitmiş. Sürekli içecek içiyorum ondan büyük ihtimalle kabızlık yasamadım. sen aslında birkaç gün kayısı suyu icsen problem çözülür gibi.

Benim de Tek sorunum ince giyiniyorum. annem ısrarla kalın giy çorap giy diyor ama ben asla giyemiyorum yani zorluyorum, 5 dk sonra bı kenara atıyorum çorabı bacağıma dokunuyorum soğuk ama ben öyle rahatım. İnşallah sorun yapmiyorumdur kendime.

AA ben çoğu zman şort falan giiyiyorum belkide üşüttum bir kaç gündür burası aşırı sıcak yanıyorum. Birde sürekli aynı şeyleri giymekten sıkıldım
bende en az on kilo verdim daha da veririm gibi geceleri uyanık benim kuzu gündüzde öğleye kadar uyuyoruz nasıl edeceksek yatağımıza da gecemedik hala salondaki kanepede uyuyoruz sabaha kadar ara ara gazı oluyor kucağıma alıştı tam uyuyor yatağına birakacm tekrar başlıyor mızmızlanmaua

Çokta hareketli değildim hatta 2 gün öncesinde doktor kontrolüm vardı başı kanala inmemiş demişti hurmaya falan başlamıştım bir kaç gündür bir anda oldu herşey 4. Doğumun avantajı oldu galiba ..darısı sana olsun inşallah sancıların başlayınca abese süresi 20. Ayeti tavsiye ederim

Benim ki de öyle ya indiriyorum beşige ağlıyor tam kucağa geliyor bayılıyor öyle durmaya. Biz de klima sebebiyle salonda yatiyoruz. Sanki birkaç güne geçeriz gibi.

SOrt giyemiyorum çünkü annemler eşim söyleniyor üşüme diye hiçbir şey yapamıyorum az kaldı diyorum kendime.

Sağlıkla büyüsün inş şimdi iyisiniz ama di mi?
Bebek önce anne sonra geliyor ya geldiğimde bebiş odada yoktu gelecek dediler meğersem yoğunbakıma girme ihtimalı varmış ben gelene kadar doktorlar Muane etmiş mamaya başlamışlar tedaviye başlamışlar mekonyumlu doğum diye geçiyormuş ciğerleri midesi kaka kaçmış enfeksiyon olabilir diye ben odaya girince beş dk sonra bebiş kendine gelmiş yanıma verdiler fanusa benzer bişey vardı başında hava verdik 2 gün bugün çıkardılar şükür iyiyiz inşallah yarın kontrolden sonra taburcu oluruz dua edin kızlar

Bu arada allah bu KV nasıl biliyorsa öyle yapsın konudan alakasız ama içim patladı artık
Biz daha uyumadık hiç bir bağırıyor Aylin öyle böyle değil emiyor kusuyor gaz çıkmıyor tam sakinliyo geri başlıyor
Senin kv niye hala sende sonuçta yirmi günü gectin haftasonu mu geldi yoksa hicmi gitmeddi kuzum
Az sabret napacan

Çok badireler atlatmış kuzu neyseki düzelmiş Allah'ım sağ salim eve geçmeyide nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…