2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Çok badireler atlatmış kuzu neyseki düzelmiş Allah'ım sağ salim eve geçmeyide nasip eder inşallah
Amin inşallah 12 ye 10 kala girdim 12.12 alya kuşum geldi heryeri idi ama olsun Benm pammuk kızım
3700 gram doğdu

Eklentiler

• IMG_6815.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 76
Yok gitti de öyle canımı acıtacak bir şey yaptı ki yazacak gücüm yok ağlattı sinirlendirdi Allah'a biraktim inşallah karşılığını bulur Allah'tan ben kötülükle uğraşamam

Kusmayı önlemek için e bebek te uyguna Reflü yatağı var alsana. Çok iyi gelir

Ayy harika bir doğum olmuş gözün aydın sağlıkla büyüt
peki sancı hissettin mi diğer doğumlardan daha mı azdı sancı? Ne kadar sürdü sancı kısmı?

Benimki de öyle hep kucağımızda kalmak istiyorlar bence o yüzden öyle yapıyorlar.. yoksa emiyor yani hatta kusuyır fazlasını

Ayy harika bir doğum olmuş gözün aydın sağlıkla büyüt
peki sancı hissettin mi diğer doğumlardan daha mı azdı sancı? Ne kadar sürdü sancı kısmı?
Evde ufak ufak hissettim düzenli olunca geliyor galiba dedim hastaneye geldim yüzümü ekşitecek kadar arttı ama canımı yakmadı nst bağlandı damaryolu açıklık bakma derken tüm bunlar yarım saat içinde oldu 3 kere şiddetli sancım oldu apar topar yataktan çatala alındım sakın ıkınma nefes al dediklerini hatırlıyorum doğum oldu 4 gibi hastaneye girdim 5 gibi kucağımdaydı bebeğim diğer doğumlardan daha azdı sancım

Harika geçmiş yaa benim sancılarım çok şiddetliydi maalesef o yüzden merak etmiştim. Sağlıklı büyüt inşallah

Kusmayı önlemek için e bebek te uyguna Reflü yatağı var alsana. Çok iyi gelir
Daha Yeni duydum öyle bişi hemen bakam ayy gece kabus gibiydi ağladı durdu ben çok dikkat ediyordum bebeğime üşümesin diye bana evhamliisin diye diye dün gündüz üzerini açtılar atletle uyudu bir ara sabaha kadar agladi kuzum daha yenice büyük bir gaz çıkarabildi

Son düzenleme:
Kızlar 38+4’ten selamlar. Artık çoğumuz bebişleri kucağına almış sanırım, forumda artık hamilelik değil bebişler konuşuluyor

Ben ise hiç doğuracak gibi hissetmiyorum, hareket kabiliyetim çok açık. Doğum yaklaşmadan önce bunu hissedebiliyor muyuz?

Bendeki bu ama bir tık daha kaliteli al istersen biz almak için aldık o an . Bu arada bu da çok iyi yani bak 25 gün oldu. belki çocuk uyumaz diye ucuz almıştık ama yastik bile kullanmıyoruz yükseltmiyoruz kafayı zaten kafası yukarıda gaz sorunumuz var ama en azından kusma olayimiz az. Ben tavsiye ediyorum

Ben hiçbir zaman hissetmedim doğuracağım günler bile çok normaldim sancı başlayana kadar

Mutlaka alın.. egimli olanlardan kullanıyorum ben reflumuz yok ama 3 ay boyunca onda yatırıyorum sürekli.. çok daha rahat ve sağlıklı oluyor.

Aa sen de doğurmuşsun gözün aydın canım neler yaşamışsınız neyseki iyisiniz çok çok geçmiş olsun

Benim az az devam ediyo canım, çok az değil mi süre sonra tamamen mi bitiyo 40 gün sürer diye biliyodum
Tam 40 gün sürmüyor zaten de 5 gün de erken geldi. Geliyor gidiyor zaten tam bitmedi
Amin canım insallah yaaaa kıyamam ona daha çok küçük annesi anne babasını paylaşmak zor geliyor ona ne kadar kardeşim dese de kabullenmesi zaman alacak yanında sevmeyin bir müddet
Öyle yapıyoruz zaten. Ama günden güne farkediyor alışacak
Kızlar doğumdan sonra kanama ne kadar sürüyor benim Bi bitiyor gibi oluyor sonra tekrar devam
Benimde aynı bitiyor gibi ama geliyor da

Sanırım bende bunu alıcam. Benim baktığım ile bunun arasında fiyat farkı çok var. Ama bu attığının kalitesi güzel diyorlar. Sen kullandın mı hiç? Denedin mi en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…