Amin inşallah 12 ye 10 kala girdim 12.12 alya kuşum geldi heryeriÇok badireler atlatmış kuzu neyseki düzelmiş Allah'ım sağ salim eve geçmeyide nasip eder inşallah
Yok gitti de öyle canımı acıtacak bir şey yaptı ki yazacak gücüm yok ağlattı sinirlendirdi Allah'a biraktim inşallah karşılığını bulur Allah'tan ben kötülükle uğraşamamBiz daha uyumadık hiç bir bağırıyor Aylin öyle böyle değil emiyor kusuyor gaz çıkmıyor tam sakinliyo geri başlıyor
Senin kv niye hala sende sonuçta yirmi günü gectin haftasonu mu geldi yoksa hicmi gitmeddi kuzum
Az sabret napacan
Kusmayı önlemek için e bebek te uyguna Reflü yatağı var alsana. Çok iyi gelirBiz daha uyumadık hiç bir bağırıyor Aylin öyle böyle değil emiyor kusuyor gaz çıkmıyor tam sakinliyo geri başlıyor
Senin kv niye hala sende sonuçta yirmi günü gectin haftasonu mu geldi yoksa hicmi gitmeddi kuzum
Az sabret napacan
Ayy harika bir doğum olmuşNormal doğum yaptım canım suyum gelmedi düzenli sancım vardı 4 te hastaneye geldim 5-6 cm açıklığım varmış suyu patlattılar nst bağladılar 3 -4 kez ıkındım bebeği ittim hemen doğum masasına aldılar orda hiç ıkınmadım bebiş çıktı dikişim olmadı .. açılmam çok hızlı oldu 4. Normal doğumdu .. karnıma da bastırmadılar oğluşum 3320 gr doğdu . Tabiri caizse su gibi geçti darısı diğer bekleyenlere inşallah
Gözün aydın canım çok sevindimAmin inşallah 12 ye 10 kala girdim 12.12 alya kuşum geldi heryeriidi ama olsun Benm pammuk kızım
3700 gram doğdu
Benimki de öyle hep kucağımızda kalmak istiyorlar bence o yüzden öyle yapıyorlar.. yoksa emiyor yani hatta kusuyır fazlasınıKızlar selam.. emzirme durumunuz nasıl gidiyor? Benim bebis doğduğunda sütüm artsın diye 30-40 dk da bir emzirdim biraz sarılık da vardı çok şükür daha iyiyiz o konuda ama Bebis alıştı mı bilmiyorum uyku saatleri 3 saat 4 saati bulabiliyor sonra uyanıyor 3-4 saat uyanık kalıyor ve o arada da sürekli ama sürekli emmek istiyor. Emziriyorum uzun uzun kaldırıyorum gazını çıkarıyorum eller yine agiza gidiyor ağlıyor sürekli ama sürekli emmek isteme hali var. Acaba bu çocuk doymaz mı oldu diye düşünmeye başladım. Sizde var mı böyle bir durum?
Evde ufak ufak hissettim düzenli olunca geliyor galiba dedim hastaneye geldim yüzümü ekşitecek kadar arttı ama canımı yakmadı nst bağlandı damaryolu açıklık bakma derken tüm bunlar yarım saat içinde oldu 3 kere şiddetli sancım oldu apar topar yataktan çatala alındım sakın ıkınma nefes al dediklerini hatırlıyorum doğum olduAyy harika bir doğum olmuşgözün aydın sağlıkla büyüt
peki sancı hissettin mi diğer doğumlardan daha mı azdı sancı? Ne kadar sürdü sancı kısmı?
Harika geçmiş yaa benim sancılarım çok şiddetliydi maalesef o yüzden merak etmiştim. Sağlıklı büyüt inşallahEvde ufak ufak hissettim düzenli olunca geliyor galiba dedim hastaneye geldim yüzümü ekşitecek kadar arttı ama canımı yakmadı nst bağlandı damaryolu açıklık bakma derken tüm bunlar yarım saat içinde oldu 3 kere şiddetli sancım oldu apar topar yataktan çatala alındım sakın ıkınma nefes al dediklerini hatırlıyorum doğum oldu4 gibi hastaneye girdim 5 gibi kucağımdaydı bebeğim
Amin inşallah Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsinHarika geçmiş yaa benim sancılarım çok şiddetliydi maalesef o yüzden merak etmiştim. Sağlıklı büyüt inşallah
Daha Yeni duydum öyle bişi hemen bakam ayy gece kabus gibiydi ağladı durdu ben çok dikkat ediyordum bebeğime üşümesin diye bana evhamliisin diye diye dün gündüz üzerini açtılar atletle uyudu bir ara sabaha kadar agladi kuzum daha yenice büyük bir gaz çıkarabildiKusmayı önlemek için e bebek te uyguna Reflü yatağı var alsana. Çok iyi gelir
Seninki suni sancıydı sanırım canım o yüzden farkederHarika geçmiş yaa benim sancılarım çok şiddetliydi maalesef o yüzden merak etmiştim. Sağlıklı büyüt inşallah
Daha Yeni duydum öyle bişi hemen bakam ayy gece kabus gibiydi ağladı durdu ben çok dikkat ediyordum bebeğime üşümesin diye bana evhamliisin diye diye dün gündüz üzerini açtılar atletle uyudu bir ara sabaha kadar agladi kuzum daha yenice büyük bir gaz çıkarabildi
Ben hiçbir zaman hissetmedim doğuracağım günler bile çok normaldim sancı başlayana kadarKızlar 38+4’ten selamlar. Artık çoğumuz bebişleri kucağına almış sanırım, forumda artık hamilelik değil bebişler konuşuluyor
Ben ise hiç doğuracak gibi hissetmiyorum, hareket kabiliyetim çok açık. Doğum yaklaşmadan önce bunu hissedebiliyor muyuz?
Of bir anda gelebiliyor yani, bekleyip göreceğiz o haldeBen hiçbir zaman hissetmedim doğuracağım günler bile çok normaldim sancı başlayana kadar
Mutlaka alın.. egimli olanlardan kullanıyorum ben reflumuz yok ama 3 ay boyunca onda yatırıyorum sürekli.. çok daha rahat ve sağlıklı oluyor.Daha Yeni duydum öyle bişi hemen bakam ayy gece kabus gibiydi ağladı durdu ben çok dikkat ediyordum bebeğime üşümesin diye bana evhamliisin diye diye dün gündüz üzerini açtılar atletle uyudu bir ara sabaha kadar agladi kuzum daha yenice büyük bir gaz çıkarabildi
Aa sen de doğurmuşsunBebek önce anne sonra geliyor ya geldiğimde bebiş odada yoktu gelecek dediler meğersem yoğunbakıma girme ihtimalı varmış ben gelene kadar doktorlar Muane etmiş mamaya başlamışlar tedaviye başlamışlar mekonyumlu doğum diye geçiyormuş ciğerleri midesi kaka kaçmış enfeksiyon olabilir diye ben odaya girince beş dk sonra bebiş kendine gelmiş yanıma verdiler fanusa benzer bişey vardı başında hava verdik 2 gün bugün çıkardılar şükür iyiyiz inşallah yarın kontrolden sonra taburcu oluruz dua edin kızlar
Tam 40 gün sürmüyor zaten de 5 gün de erken geldi. Geliyor gidiyor zaten tam bitmediBenim az az devam ediyo canım, çok az değil mi süre sonra tamamen mi bitiyo 40 gün sürer diye biliyodum
Öyle yapıyoruz zaten. Ama günden güne farkediyor alışacakAmin canım insallahyaaaa kıyamam ona daha çok küçük annesi anne babasını paylaşmak zor geliyor ona ne kadar kardeşim dese de kabullenmesi zaman alacak yanında sevmeyin bir müddet
Benimde aynı bitiyor gibi ama geliyor daKızlar doğumdan sonra kanama ne kadar sürüyor benim Bi bitiyor gibi oluyor sonra tekrar devam
Sanırım bende bunu alıcam. Benim baktığım ile bunun arasında fiyat farkı çok var. Ama bu attığının kalitesi güzel diyorlar. Sen kullandın mı hiç? Denedin mi en azındanŞundan aldım ben arkadaşım önermişti
Premium Esnek Wrap Sling
Premium Esnek Wrap Sling ( Babysling - sling - babysling - bebek taşıma şalı - babywearing - kanguru ) ve daha fazla ürünlerimizi incelemek için ilaysmabel.com adresimizi ziyaret edin.ilaysmabel.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?