2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kayınvalide terörü durmaksızın devam ediyor….

Çocuğu o mu doğurmuş lohusalık yapıyor acaba? Ben çok geriliyorum bu kayınvalide olaylarına allahım sabrını versin.
"Çocuğuma yazık" diyor ya, galiba o doğurdu Doğumdan sonra eşimin refakatçı kalması bile olay oldu, oğlu perişan olurmuş hastanelerde Erkek haliyle zaten ne bilirmiş, bir ton laf, burnumuzdan geldi. Allah'tan eşim anneci değil, sınır çizer, arkamda durur. Yoksa asla dayanamazdım. Bide ben annemi ve babamı covidde kaybettim, sahipsizliğim fırsat oldu onlara.. Bazen sırf bu yüzden ahirete inanmayı seviyorum, çok şükür ahımızı duyan ve hesap soracak olan var. Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun..

Hepimiz benzer sınavlardan geçiyoruz. Allah kocalarımızdan razı olsun yine. Ben de o konuda çok şanslıyım. Bu dünyada bana cenneti yaşatıyor allahım bir değil milyon kere razı olsun

Ay siz neler yaşıyorsunuz yaaa nasıl insanlar bunlar… çok ürkütücü bir şey o uykusuzlukla çocuk emzirirken birinin yanında beklemesi aman yarabbi çıldırırkm heralde Allah sabır versin sizlere

Hepimiz aynıyız galiba. Yalnız değilsin ben de öyle çok ağlıyorum ki. Teselli edenim de yok arayan soran da yok. Geçecek bu günler ama sen de bebeğinle beraber yat emzirirken mesela uyumasan bile vücudun dinlensin bebekle yalnız kal odanda. Her gün duş al beş dk bile olsa su değsin vücuduna ne bileyim biraz dışarı çık arabasına koy dışarda zaten hiç sesleri çıkmıyor araba içinde uyuyorlar titreşimden oluyor sanırım. Küçük küçük şeyler ama iyi gelir inşallah dikişlerini doktora göster mutlaka iltihap için ilaç vs verir ihmal etme

Valla kimse anlamıyor da ben sadece üzgün olarak ağlamıyorum. Bazen bakıyorum bebeğime şükrederken de ağlıyorum. Lohusalık bende böyle bir etki yaptı. Sanki bi rahatça ağlasam içim boşalacak

Hepimiz benzer sınavlardan geçiyoruz. Allah kocalarımızdan razı olsun yine. Ben de o konuda çok şanslıyım. Bu dünyada bana cenneti yaşatıyor allahım bir değil milyon kere razı olsun
Ablam geçen gün bir atasözü söyledi, çok hoşuma gitti; itin hatrı yoksa sahibinin de mi yok diye bir atasözü.. Bizim durumlar öyle, kocalarımızın hatrına kv kahrına susuyoruz daha bakalım nereye kadar..

Geçmiş olsun canım annenler ablan kardeşin iyileşene kadar gelseler iyi olur senin için..tek bakmak çok zor omuzlarımda şiddetli ağrı var birde sol koluma başıma vuruyor uykusuzluk bitirdi beni
Sana geçmiş olsun canım. Bende şans yok ablamlar 12 gün burda kaldı birşey yoktu şansa onların yolculuk yaptığı gün bunlar başıma geldi

Bu durumu ınan hepımız yasıyoruz bende oyleyım sureklı aglamaklıyım ozellıklede aksamları dahada artıyor..gecıcek ınsallh zamanla bu gunlerıde atlatıcaz

Allah sana kolaylık versin valla ben gidin dedim. Ben öyle dedikten sonra duracak halleri yok yani. Biraz yüzsüz oldum yapacak bir şey yok

İlk on gün zaten çok gergindim KV ye diyorum ki ben uyanıkken sen uyu ki uykusuz kalma dönüp diyor ki benim uykum yok cildiriyordum. Benden daha lohusaydi. Ben sizin de sayenizde hem de internetten falan çok okudum dinledim insanları bilgi anlaminda çok zorlanmadım yani ne annem ne de kv aman o öyle değil çok diyemedi adetler disinda her şeyi kendim yapıyordum. Onlara cok ihtiyacım olmadigini gosterdim. dedim anneme sen git KV ye de sen de her gün gelip yorulma ben yapamadigim bir şey olursa seni çağırayım dedim. bi de şey dedim siz gidin de kocamla odamizda yatalim dedim bu laftan sonra durmadılar hala salonda yatiyoruz odaya da gecemedik
Diğer çocuğumu sütten kestim doktor bıraktır dedi ağız yaraları var düşmüştü mikrop kaparsınz vs diyerek acil bırak dedi yoksa önemli bir şey yok
Ay minik yavrum ona da zordur ama yaşı da gelmişti sen vicdanen kendini hiç üzme o yüzden şuan kızının süreci daha önemli bu anlamda oğlan yine ek gıda alıyor da Venüs'ün senin sütüne ihtiyacı var

Valla kimse anlamıyor da ben sadece üzgün olarak ağlamıyorum. Bazen bakıyorum bebeğime şükrederken de ağlıyorum. Lohusalık bende böyle bir etki yaptı. Sanki bi rahatça ağlasam içim boşalacak
Canım gir banyoya ağla ben öyle yaptım iki kere bir güzel suyun icinde ağladım gitti bitti çok şükür. Dua et ama duasiz bırakma kendini

Sana geçmiş olsun canım. Bende şans yok ablamlar 12 gün burda kaldı birşey yoktu şansa onların yolculuk yaptığı gün bunlar başıma geldi
Öyle deme canım yinede aynı ülkedesiniz aslında zorlanıyorsun gele bilirler benim annem gitti ve şimdi sadece görüntülü konuşuyoruz onlarda uzakta olduğu için çokta her şeyi anlatmıyorum

Bende mama veriyorum kaç ml veriyorsunuz
Eğer gün içinde çok emmişse memede süt kalmamışsa 60 cc falan içiyor bitiriyor ama menede doymuşsa çok az çekip bırakıyor her türlü o mamayı tatmadan uyumuyor ama alıştı maalesef uyusada kuş uykusu hemen kalkıp meme istiyor o da gaz yapıyor saçma bi döngüdeyiz ne zaman normale döner bilmiyorum

Bizde de durum aynı canım mamalar tatlı olduğu için şova dönüştü artık hoşuna gittiği için içiyorlar çok sık ve uzun emince de doygunluk hissi oluşmuyor anne sütü sanırım.

Bizimki hastanedeki ilk gece her emzirmede memeyi makas yapmak için başımda beklemişti. Bebeğin burnu kapanacak diye başımda zebani gibi dikildi durdu

Kızlar ya az önce bi üşüme geldi. Süt sızması dedikleri galiba. Hiç yaşadınız mı ? Hemen uzun pijama geçirdim. Biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…