- 12 Haziran 2024
- 1.342
- 1.140
- 53
Başka bir takviye vermiş miydi doktorBende diafol kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir takviye vermiş miydi doktorBende diafol kullanıyorum
Ay her şey silinmiş evet ve geri gelmemiş. Aaaeneee nolmuş yaaa liste bi avuç kalmış![]()
normal o zaman. haftaya filan olur. hatta daha geçen konuşuldu. bazen eski cihazlar oluyor kalp sesi duyulmuyor diye, öyle bile olabilriGeçen hafta verdim 6900 çıktı betam. Evet dediğiniz gibi keseyi ölçtükten sonra 6 hafta dedi ama embriyo görünmedi daha çok küçük ondan görünmedi dedi doktor da
İnşallah ya o kadar stres oluyor ki insan. Siz kaçıncı haftada görmüştünüz?normal o zaman. haftaya filan olur. hatta daha geçen konuşuldu. bazen eski cihazlar oluyor kalp sesi duyulmuyor diye, öyle bile olabilri
ben 6+1 de görmüştüm, betam 16.bin küsurduİnşallah ya o kadar stres oluyor ki insan. Siz kaçıncı haftada görmüştünüz?
Hayırlı olsunSelam herkese ikizlerim 5+3 te kendini gösterdi 1 tanesinde kalp atışı gördü diğeri geride kaldığı için henüz göremedi ama gelişimi iyi dedi
Eki Görüntüle 3536870
MaşallahSelam herkese ikizlerim 5+3 te kendini gösterdi 1 tanesinde kalp atışı gördü diğeri geride kaldığı için henüz göremedi ama gelişimi iyi dedi
Eki Görüntüle 3536870
Ooyyyş maşşalah normal gebelikmi betan kaçtıSelam herkese ikizlerim 5+3 te kendini gösterdi 1 tanesinde kalp atışı gördü diğeri geride kaldığı için henüz göremedi ama gelişimi iyi dedi
Eki Görüntüle 3536870
Maşallah hem ikizler hem de 5-+3’te hemen kendilerini göstermişler kalp bile görmüşsünüz harika maşallah maşallahSelam herkese ikizlerim 5+3 te kendini gösterdi 1 tanesinde kalp atışı gördü diğeri geride kaldığı için henüz göremedi ama gelişimi iyi dedi
Eki Görüntüle 3536870
Ya yerim ne tatlılarSelam herkese ikizlerim 5+3 te kendini gösterdi 1 tanesinde kalp atışı gördü diğeri geride kaldığı için henüz göremedi ama gelişimi iyi dedi
Eki Görüntüle 3536870
Tüp bebek en son 10. Gün 620 idiOoyyyş maşşalah normal gebelikmi betan kaçtı
Geçen hafta kese muayenesinde 2 kese çıktı öyle anladık.Maşallah hem ikizler hem de 5-+3’te hemen kendilerini göstermişler kalp bile görmüşsünüz harika maşallah maşallahdarısı başımıza inşallah.
İkiz olduğunu ne zaman anlamıştınız?
Yok mu yorum yapacak bir arkadaşKızlar doktorlarınız ile ilişkiniz ne durumda? Numarası mesela var mı ya da detaylı anlatım yapıyor mu?
Kendimi anlatmak istiyorum normal mi değil mi anlayamıyorum
Doktorumuza her gittiğimizde her şey yolunda kese iyi haftasına uygun her şey yolunda tahliller temiz diyor. Detaylı hiçbir şey konuşmadık henüz. Folik asit al kendini yorma diyor. Süreç için mi erken ben mi fazla anlam yüklüyorum doktor ilişkisine
Kendi numarası var bende ama fazla yazmam ciddi bir sözüm sorum olursa o zaman yazarım hemen cevab gelmez..Yok mu yorum yapacak bir arkadaş![]()