Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Çenesi yoruluyordur canım yinede en kolayı onun için sağıp vermen yumuşak başlıklı lansinoh aldık biz anne memesine en yakın öyle bir biberon varsa en iyisi sık sık sütünü sağıp vermen
Avent var cam o da meme ucuna yakın ama vermek istemiyorum ya iyice ayrılır diye kaşıkla besliyorum şimdilik

Sen bilirisn canım da biberon büyük kolaylık sarılık olmasinda midesine nasıl giderse gitsin önemli değil
Prematüre için özel üretilmiş bu da biberon kaşık meme reddi için bakalım nereye kadar dayanacağım böyle

Kızlar selam ben de doğurdum tam 6 gün oldu 🤣 yazmıştım erken riski var diye normalde bu çarşamba sezeryan günüm vardı. Doktorum da normal doğum yanlısıydı. Bu pazar sabah uyandım kanlı sümük gibi akıntım sancım vs yok normalde yalancı olmasına rağmen yoktu ama dehşet bir bel ağrım vardı ben umursamadım kahvaltı yaptım çünkü doktor bana sancın olur vs demişti hastaneye gittim 5 cm açılma var suyum var bebek kanalda doktor nstye aldı sancı yok bana dedi ki bu hale gelmek için 10 saat sancı çeken var sen normal doğurabilirsin neden sezeryan konuştuk beni ikna etti zaten şuan karnın tok bekleyene kadar 10 cm olur vs belki yalan söyledi bilmiyorum suni sancı verdi rahmime hap sonra da epidural oldum öyle aman aman bi ağrı olmadı korktuğum kadar pilates topunda yatakta tuhaf pozisyonlarda açılma bekledim yan tarafta bi kız avaz avaz ağlıyor ondan tedirgin oluyorum ben de hazırlıksız gittim 3.5 saat sonra doktor suyumu patlattı çatalda ondah sonra hissettim 15 20 dk sonra doğuma gittim eşim yanımdaydı doktor ıkın dediğimde ıkın dur dediğimde dur dedi bir yandan da bi hemşire koluyla bastırdı o korkuyla kadının saçına yapıştım bir de bu var... 10 15 dk sürmedi bebeğim ağladı kucağıma verdiler sanki uyuşturucu almışım gibiydi acayip bir his geldi hormonlardanmış sarhoş gibi oldum 🤣 benim 2 dikişim var sadece. 36 haftada doğdu emme sıkıntımız var sadece küvöze alınmadı 3.300 kilosu 4 tane ciğer geliştirici olmuştum. Burda başından beri asla normal doğurmam diyordum nasip böyleymiş. Korktuğum kadar asla olmadı.
Eneeee nolmuş yaaaa 🥰bundan sonra sesi çıkmayan olursa heh dicem buda doğurmuş 😆yaa çok tebrik ederim ne güzel bir doğum hikayesi olmuş. Allah kolaylık verince bak su gibi akmış. Herkese böyle doğumlar olsun inşallah. Sağlıkla büyütün inşallah 🥹

Kızlar bn pek uyuyamıyorum ya uyusam bıle erkenden kalkıyorum sızde durumlar nasıl :KK43:
Aynı, her gece aynı saatte geziyorum. Meyve yiyorum telefonu almıyorum uykum kaçmasın diye ama yine kaçıyor. Doğuma kadar böyle artık

Kizlar bu gece hiç uyuyamadım kaşintidan soğuk duşa girdim bı tik faydası oldu ama kaşinti geçmiyor özellikle ellerim ayaklarım ölcem kaşintidan bu neyin nesi anlamadım bilgisi olan varmı😪

Boyle biri ise bir gün bile baksa ben baktım diye genelleyecek demekki herkesin yanında bırak bakmasın. 🙏 Biz kadınlar her şeyin ustesinden geliriz. Ona da ihtiyacın yok tavrı sınır bozucu ama bunu sadece sana değil aslında oğluna da yapıyor 🙏

Canim sağlıkla gelsin hiç üzülme 37. Hafta da erken değil sadece acele etmiş güzel yavrun. Gözün aydın olsun inşallah 💞😍

Çok sevindim burada biz kendi gündemimizde oluyoruz ama aklımız sizde tabii. Hastanede misiniz ne zaman cikarsiniz 🙏💞
Evdeyim ben doğumun ertesi gün ciktim bebegim küvözde hala doktor uzun bi suec var onunuzde dedi.bekliyorum melegimi.
sizlerde inşallah saglikla kavuşursunuz 😇

Kendi abimin kırkı çıkmadan bana hamile kalmış ben 96 ekim abim 95 kasım sen ağlardın ben ağlardım diyor destek yoktu diyor kendince destek işte hakkını yiyemem yemek yapıyor temizlik yapıyor mutfağa su almaya gitsem ben getiririm diyor ama işte bebek konusunda boğuyor yahu kocan çocuk doktoru işte onun uzmanlık alanı bebekler değil artık tıp gelişti ona inanma diyo 😂 kendi çok biliyor emzirme diyor uğraşma reddetti artık diyor bunu dediği gün emiyor yani günde 10 kere emiyorsa 6 kere emiyor gerisi kaşık 2 kere de yarıda bırakıyor 15 20 dk yerine 10 dk emiyor mesela hiç aramıyor memeyi diyor işte emiyor birini sonra sarılıyoruz sevişiyoruz koklaşıyoruz diğerini veriyorum onu da 5 6 dk emiyor yine aynı doktor ve ebe böyle yapmamı söyledi bununla mı uğraşıcaksın diyor gerçekten uğraşılmaz o ayrı sıfır hayatta kalma mücadelesi oğlumda çünkü aramıyor ağlamıyor uyanmıyor ben sütümü sağıyorum sağa sağa vitamini bitiyor gereksiz diyor süt sapsarı yağ 😂 vitamini bitiyormuş ilk deda duydum diyorum
Ya hahah güldüm kusura bakma komik komik anlatmışsın baya güçlüsün idare ediyorsun durumu sanırım aşmışsın bazı şeyleri yoksa baya sinir bozucu bir durum 😍🌸

Kizlar bu gece hiç uyuyamadım kaşintidan soğuk duşa girdim bı tik faydası oldu ama kaşinti geçmiyor özellikle ellerim ayaklarım ölcem kaşintidan bu neyin nesi anlamadım bilgisi olan varmı😪
Gebelik kolestazı mı ne diyorlardı ondan olabilir bence acil doktorunla görüş canım ast alt bakıyorlar :(

Bende gebelik kolastazı olabilir mi dicektim. Yakın zamanda kan değerlerine baktırdın mı?

Kızlar gunaydin gece sürekli kötü Rüya görüp durdum. En kötü gecemdi diyebilirim. 😥
Siz de ne var ne yok 🙏

Kızlar gunaydin gece sürekli kötü Rüya görüp durdum. En kötü gecemdi diyebilirim. 😥
Siz de ne var ne yok 🙏
Rüya değilde benimde ağrılarım vardı dün biraz temizlikle uğraştım onunla ilgili mi
Bilmiyorum ama arada kuyruk sokumumdan ağrı vuruyor sol bacağıma karnımın alt kısmı hafif hafif sızlıyor ve dehşet derecede artan bi akıntım var şok yaşadım açılmalar mı başlıyor bilemedim 😥🫣

Rüya değilde benimde ağrılarım vardı dün biraz temizlikle uğraştım onunla ilgili mi
Bilmiyorum ama arada kuyruk sokumumdan ağrı vuruyor sol bacağıma karnımın alt kısmı hafif hafif sızlıyor ve dehşet derecede artan bi akıntım var şok yaşadım açılmalar mı başlıyor bilemedim 😥🫣
Eğer yorulduysan ondan ağrıyor olabilir. Burada birkaç kişi doğum yaptık falan dedi doğuma gidenler oldu onlari düşününce ben de rüyalar gördüm durdum. Kimseyi tanımıyorum ama işte duygusal bağ kuruyorum. Endişelendim herkes için. Ondan da rüyalarda bogustum durdum 🥹😥

Eğer yorulduysan ondan ağrıyor olabilir. Burada birkaç kişi doğum yaptık falan dedi doğuma gidenler oldu onlari düşününce ben de rüyalar gördüm durdum. Kimseyi tanımıyorum ama işte duygusal bağ kuruyorum. Endişelendim herkes için. Ondan da rüyalarda bogustum durdum 🥹😥
Ben de etkilendim sanırım karnım aşağı indi gibi hissediyorum gece de uyuyamadım rahatça 🥹

Back
X