Allah razı olsun hepimiz sağlıkla mutlulukla büyütelim inşallahAy maşallahçok iyi anlıyorum seni
doğum zor
ama bir şekilde bitiyor işte
yavrunla uzun mutlu bir ömür diliyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun hepimiz sağlıkla mutlulukla büyütelim inşallahAy maşallahçok iyi anlıyorum seni
doğum zor
ama bir şekilde bitiyor işte
yavrunla uzun mutlu bir ömür diliyorum
![]()
Bende vermeme taraftarıyım. Sanki hemen alışacakmışda emmeyecekmiş gibi geliyorKızlar bebek doğduktan sonra annem hemen az bir şey mama verilsin sarılık olmasın diyor ben de vermeme taraftarıyım hangisi doğru olan
farklı bi şey yok aslında. Sezeryanda gecelik daha rahat oluyor. Çorap ve yelek tavsiye ederim. Başka bi fark yok yaKızlar ben hep normal doğum olarak kendimi ayarlamıştım şimdi sezaryen olacağım ya farklı olarak ne yapmam lazım? Almam gereken bişey var mı ya da hastane çantasına ne koyayım kafamda tamamen bir boşlukkk vaarrr
Onun zamanı var galiba istediğin zaman yapayım olmuyor diye biliyorumKızlar ya bu meryem ana otu ne zaman yapılıyor ben şimdi evdeyken onu yapsam açılmam olur mu doğurmak için3 ünde sezaryen dedik ama içimden hep 3 üne kadar normal doğurmak geçiyor
![]()
Yakıyor musun suya mı koyuyorsunBana hurafe gibi geliyor bir ot yakıyorsun ve o sönene kadar doğuruyorsun ne bileyim çok aklıma yatmadı![]()
Mide bulantı sanmıyorum neyinse belirtisi olsun birde hafifse.Kordon için bende çekinirdim bunu söylemeye doktora bence bu kadarına takılmamak lazım ama için rahat etmiyorsa sor içinde kalmasınKızlar ya iki sorum var
1)bugün biraz mide bulantım var. Hafif . Herhangi bi şeyin belirtisi değildir dimi
2) bu doğumda hemen kordonu kestirmemek gerekiyormuş ama ben bu tür şeyleri doktoru söylemeye çekiniyorum. Adam kaç yıl tıp okumuş geçip karşısına kordonu kaç dk sonra kesiyorsunuz beyazlayınca dimiiiii demek nasıl olur bilmiyorum. Nasıl yapıyorlardır acaba onuda merak ediyorum
İlkinde o kadar acil oldu ki hiç onlara dikkat etmedim
Canım zaten artık dikkat ediyorlarmış ona, düzenli kontrole gittiğiniz hastanelerde Gebe Okulu varsa mutlaka katılın, tavsiye ediyorum. Aklımızdaki bir çok sorunun cevabını orada veriyorlar, uzun uzun anlatıyorlar. Eğer kordon kısalığı yoksa, bebeğin solunumu iyiyse, tıbbi bir zorunluluk yoksa kordon beyaza dönene kadar bekliyorlarmış kesmek için. Eğer erken kesildiyse de hızlı kesilmesi gerektiği içindir diye anlattılar bize. Bide Şehir Hastaneleri "Bebek Dostu Hastane" olarak geçiyor. Yani bebeğe dair tüm iyilik halini gözetiyorlar, orada doğum yapacak annelerin içi rahat olsun.Kızlar ya iki sorum var
1)bugün biraz mide bulantım var. Hafif . Herhangi bi şeyin belirtisi değildir dimi
2) bu doğumda hemen kordonu kestirmemek gerekiyormuş ama ben bu tür şeyleri doktoru söylemeye çekiniyorum. Adam kaç yıl tıp okumuş geçip karşısına kordonu kaç dk sonra kesiyorsunuz beyazlayınca dimiiiii demek nasıl olur bilmiyorum. Nasıl yapıyorlardır acaba onuda merak ediyorum
İlaç kullanıyorsan yan etkisi olabilir eğer hafifse bence de bir sorun olmaz gibi. Kordon olayını da ben de soracağım, kordonu ne zaman kesiyorsunuz diye sormanın yanlış anlaşılacak bir tarafı yok bence. O kadar da alıngan olmasınlar be dkdjdkKızlar ya iki sorum var
Mıgde bulantısı bendede var artı bas agrısıKızlar ya iki sorum var
Ben de söyleyemezdim doktor tersleyebilirKızlar ya iki sorum var
Baş ağrısıyla mide bulantısı olunca bende genelde tansiyonum yükselmiş oluyor. Korkutmak istemem ama kontrol etme şansın varsa et benceMıgde bulantısı bendede var artı bas agrısı
Baş ağrısı yok şükür, tansiyonuna bi baktır ama arkadaş doğru demişMıgde bulantısı bendede var artı bas agrısı
Olabilir, doğum öncesi enerji geliyor diyorlar dikkat et canımKızlar bana da bi enerji geldi yani modum yüksek bi iş yapma aşkı var anlamadım doğuracak mıyım acaba
Olabılır bıde strestende bulantı olabılıryorBaş ağrısı yok şükür, tansiyonuna bi baktır ama arkadaş doğru demişcans16
Benim sacece bulantı ne bileyim doğum yakın olunca ishal filan oluyor ya olabilir mi acaba dedim
Gözün aydın canım bir şekilde uyandırmanız gerekiyor hastanedeyseniz hemşirelerden yardım isteyinKızlar merhaba ben elendim bugün ağustos annesi oldumama sorun şu ki bebek emmiyor emmeyi bilmiyor gibi ve sürekli uyuyor memeyi kavrayamıyor çok canım sıkılıyor şırıngayla mama veriyoruz 2dir
Gözünüz aydın, sağlıkla büyütünKızlar merhaba ben elendim bugün ağustos annesi oldumama sorun şu ki bebek emmiyor emmeyi bilmiyor gibi ve sürekli uyuyor memeyi kavrayamıyor çok canım sıkılıyor şırıngayla mama veriyoruz 2dir
Çok teşekkür ederimm uyanıyor emmiyor bi türlü kavrayamadı memeyi. Mama verirken göğsümde veriyorum ona rağmen emmiyor hiçGözün aydın canım bir şekilde uyandırmanız gerekiyor hastanedeyseniz hemşirelerden yardım isteyin
Çok teşekkür ederim benim belimde platinler olduğu için genel anesteziyle sezaryen olduGözünüz aydın, sağlıkla büyütün
Sezaryen mi normal mi yaptınız doğumu
Ben de genel anestezi istiyorum zor oldu mu bir de karnınıza bastırdılar mı acaba ve ağrı pompası taktırdınız mıÇok teşekkür ederim benim belimde platinler olduğu için genel anesteziyle sezaryen oldu