• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Son haftadayım kızlar her gece acaba uyurken sancım başlar mı diye yatıyorum ama ben de doğuma dair herhangi bir belirti yok dün doktor baktı daha 5cm rahim ağzın kapalı kanala girme yok dedi. Son haftasında olupta böyle bekleyen var mı ben gibi 🥹 normal doğumda ne zamana kadar bekliyorlar acaba bebek de aksi bir durum olmazsa?
İkinci doğumda son gün sancım gelmedi. İki ya da üç günB bekleyip suni sancı verdiler.. çok beklemezler heralde umarım sancın gelir🥺

Bilse evet konuşmayabilir söyle istersen boş yere aranızda sorun olmasın.. zaten umrunda değil çoğu insanın yine de karışmayı seviyorlar 🤣
Eşimde annesi tanıdığı için gerek yok bilmesi diyor çünkü durmaz dili biliyor..onun biricik gelini var eltim kendisine diyorum o senin diyorum biricik gelinin öyle güzel anlaşıyorlarki bütün sülaleyi çekip çekiştiriyorlar birde 22 yaşında düşün ben 30 sonrasını onu düşünemiyorum bile😅

Benimde ev dubleks çok zorlandım 8 gününde iyiydim artık bu gün 10 günüm hiçbir şeyim yok nerdeyse çok şükür
CAnım sen yine de dikkat et benim ondördüncü günüm bugün biraz evin icinde fazla dolaştım yemek yaptım misafir agirladim dikiş yerlerim sızlıyor uyukluyorum

CAnım sen yine de dikkat et benim ondördüncü günüm bugün biraz evin icinde fazla dolaştım yemek yaptım misafir agirladim dikiş yerlerim sızlıyor uyukluyorum
O sızlamalar bazen bendede oluyor canım genel ağrılar geçti ya onlar zorluyordu beni ben birde büyük oğlumu kucağıma alıyorum aşırı ilgi istiyor benden

Son haftadayım kızlar her gece acaba uyurken sancım başlar mı diye yatıyorum ama ben de doğuma dair herhangi bir belirti yok dün doktor baktı daha 5cm rahim ağzın kapalı kanala girme yok dedi. Son haftasında olupta böyle bekleyen var mı ben gibi 🥹 normal doğumda ne zamana kadar bekliyorlar acaba bebek de aksi bir durum olmazsa?
39 oldum bugün bende de hiçbir belirti yok salı günü 1 parmak açıklık var dedi doktorum. Haftaya bugün tam 40 dolacak 🫠 Ne sancı ne nişan ne su bi belirti yok henüz. Benim bebişte kafa aşağı ama yüzünü dönmemiş çıkışa doğru daha. Böyle giderse vajinal doğum olmayacak mı diye tedirginim kendimi ikisine de hazırlamaya çalışıyorum

Ben mecbur kalkıp iniyordum oğlum var küçük çok zorlandım hele geceler yataktan kalkamıyordum ama çok şükür hepsi geçti şimdide lohusalık depresyon hallerim geldi İn şa Allah kolay atlatırım ama sen öyle yapa bilirsin ama şu gerçek bence yatsaydım daha geç iyileşirdi dikişler
Hıı doğru dikiş iyileşmesini hiç düşünmedim 🥹

Karnıma bastırmasınlar diyende sen miydin kız durup durup kendine dert buluyorsun 😅 o kadar farketmeyeceğin şeyler ki bunlar son günlerin bebeğinin tadını çıkarsana
Hahah evet bendim doğursam da hep birlikte kurtulsak 🤣bi de doktorla anlaşıyorum tamam diyo sonra başa dönüyorum

Bu konuda hassas bir arkadaş vardı. Siz miydiniz? Birkaç gün önce konuşulmuştu. Ben daha önce ameliyat oldum sonda önce mi takıldı spnra mı hatırlamıyorum ama sondanın canımı acıttığını da hatırlamıyorum. Net bilgim yok maalesef
Bendim maalesef, size sonra takmışlardır pazartesi tekrar sorayım 🙂

Eklentiler

• IMG_7790.webp
    IMG_7790.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 27
Eşimede patladım benimle ilgilenmiyorsun dedim iyice saçmaladım o da anladı hepsi yorğunluktan bir söz demedi
Eslerde bazen hakediyor iyi yapmışın boşver çeksinler kahrimizi ben bazen kıyamıyorum uyandirmaya işe gidecek sabah diye sora bakıyorum halim kalmiyor uyandiriyorum
O sızlamalar bazen bendede oluyor canım genel ağrılar geçti ya onlar zorluyordu beni ben birde büyük oğlumu kucağıma alıyorum aşırı ilgi istiyor benden
Çok şükür düzeldik ağır kaldırmamak lazim

Eşimde annesi tanıdığı için gerek yok bilmesi diyor çünkü durmaz dili biliyor..onun biricik gelini var eltim kendisine diyorum o senin diyorum biricik gelinin öyle güzel anlaşıyorlarki bütün sülaleyi çekip çekiştiriyorlar birde 22 yaşında düşün ben 30 sonrasını onu düşünemiyorum bile😅
O yirmi iki yaş dediginden eşimin yegeninde de var sanırsın önceden sanki evlilik okulunda okumuş o kadar gözü açık

Teşekkür ederim canım🌸 benim doktor da anesteziden önce tüm hazırlıkları yapıyoruz bebek etkilenir diye dedi ama çok korkarsan uyuyunca takarız dedi bu sefer de kızım etkilenir mi diye vicdan yapıyorum :(
Ben hiç bi şey hissedeceğini sanmıyorum. Çok düşünme ,hiç bilmeden gitmek bazen daha kolay oluyor 😊

Bence bana yuva kurma enerjisi geldi. Gündüz uyurdum bi kaç gündür uyuyamıyorum. Güya temizlik yaptım ,yorulup atılıp gitmem lazım. bu saatte hala uykum yok. Çatı ağrısı dedikleri şeyden var. Sızlıyor resmen kalkarken otururken. Nasıl uyucaz yaaa

Back
X