- 27 Ağustos 2024
- 2.112
- 1.383
- 53
- 30
Hahaha çok iyi demişsin kv.yeİlk on gün zaten çok gergindim KV ye diyorum ki ben uyanıkken sen uyu ki uykusuz kalma dönüp diyor ki benim uykum yok cildiriyordum. Benden daha lohusaydi. Ben sizin de sayenizde hem de internetten falan çok okudum dinledim insanları bilgi anlaminda çok zorlanmadım yani ne annem ne de kv aman o öyle değil çok diyemedi adetler disinda her şeyi kendim yapıyordum. Onlara cok ihtiyacım olmadigini gosterdim. dedim anneme sen git KV ye de sen de her gün gelip yorulma ben yapamadigim bir şey olursa seni çağırayım dedim. bi de şey dedim siz gidin de kocamla odamizda yatalim dedimbu laftan sonra durmadılar hala salonda yatiyoruz odaya da gecemedik
Ay minik yavrum ona da zordur ama yaşı da gelmişti sen vicdanen kendini hiç üzme o yüzden şuan kızının süreci daha önemli bu anlamda oğlan yine ek gıda alıyor da Venüs'ün senin sütüne ihtiyacı var![]()

Ben gündüzden beri emzirmiyorum 2,5 saat ağladıktan sonra uyuyakaldı yine ara ara kalkıp ağlıyor su veriyorum yoğurt süt veriyorum tükürüyor ağlayarak uyuyor alışacak ama sabrediyorum çok uykusuzum çok..
Bu arada göğüslerimde süt birikti çok sertleşti mastit olmaktan korkuyorum sanırım iki kişilik süt üretmeye alışmış vücudum. sağma makinem de yok ay inşallah mastit olmam