• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kızlar son birkaç zamandır emzirdikten sonra ağızdan gazını çıkaramıyorum bir türlü kendisi alttan çıkarıyor ama işe yaramıyor sanırım emdikten bi yarım saat sonra falan kusuyor kesik kesik gazını atamıyor galiba ama herhangi ıkınma rahatsızlıkta yaşamıyor ne yapmak lazım?
Fazlasını kusuyor olabilir mi canım

Ben fitil olarak yazdırdım doktora şurupları ayarlamak içirmek zor oluyor diye.. bir çay kaşığı diye biliyorum 12 kg için.. sen de fitil isteyebilirsin doktordan
Fitilde yazdı ama çok şükür 38 ve üstü olmadı şuana kadar

Beş dk ılık suyun altına tut hemen alıp giydir ben öyle yapıyorum :/ uzun uzun yıkamıyorum genelde.. çünkü her bez değişimi poposunu yıkıyorum zaten lavobada yapıyorum kolay oluyor küvetini hazırlamak çok iş çünkü
Kuzum nasıl bebiş büyüyormu annesi
Bizimki herşeye gülmeye basladi yakında yiyecem ben bunu eşimle bolusemez olduk
Ateşi yok yani 37.5 oluyor en fazla ama çok huzursuz ya bu saat oldu daha yeni uyudu
37.2 den sorasi ateşi var demek biranda 38 39 a da bilir ayrıca sadece ateş bazlı düşünmemek lazım aşının ağrısı da var bebek çok huzursuz Ağrı içinde ben o acıyı cektirmedim çok şükür

Eklentiler

• IMG_0037.webp
    IMG_0037.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 7
Beş dk ılık suyun altına tut hemen alıp giydir ben öyle yapıyorum :/ uzun uzun yıkamıyorum genelde.. çünkü her bez değişimi poposunu yıkıyorum zaten lavobada yapıyorum kolay oluyor küvetini hazırlamak çok iş çünkü
Ben salonda küvette yapıyorum .herşeyini hazırlıyorum şu havlu kıyafet git gel yapmamak için bir kere şampuan sürüp duruluyırm . Dün çok kısa yaptım öyle ellerini sıkmadı . Gün geçtikçe uzar belki banyomuz . Şuan çok kısa yaptırıyorm

Back
X