• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Yok mesela aşıdan sora pis kokulu bir çiş yaptı az evvelde iki kez değiştirdim yine çok ve cıvıkti çünkü dün hiç yapmadi birden yapınca bez emmiyor
Anladım canım çok kötü grip oldum maske taktım korkuyorum bebeklere geçer diye

Kızlarr haftasonu ben de mevlit yaptım sonunda halloldu bitti gitti. Çokkk kalabalıktı 60-70 kişi vardı sanırım en az 🫣

yarın da aşımız var ufff çok mutsuzum :( tecrübeli anneler nasıl geçti aşınız anlatın banaa
Hayırlı olsun mevlitiniz 🙏🏻 aşı benim bebeğimde hiç sıkıntı yapmadı önceki bebeğimde de öyle rahat olmuştu 2 yaş aşısı. Asıl ileridekinden korkuyorum o çok ateş yapıyordu

Benim oğlum biraz fazla içiyor maalesef çok hızlı kilo aldı doktor mamayı azalt dedi ama kıyameti koparıyor en az 90 cc üzerine bir de benim mememi alıyor 1 saate yakın emiyor meme vermediysem 120 yiyor ama 150 de olsa yer gibi tam doymuyor kısa bir süre sonra tekrar aç ağlıyor 30 Ağustos doğumlu ne yapacağım bilmiyorum azaltayım dedim aç ağlamasına dayanamıyorum gerçekten çok zor ya, bence ilk oğlunuzdan farkı beslenmedir zaten her bebek farklı farklı hiç merak etmeyin
Korkma şimdi kilolular 6 aydan sonra başlanıyor ek gıda süresi iştahsız bebek olursa büyük oğlum gibi vay halimize İn şa Allah bu bebekler olmaz🤲🏻

Kızlarr haftasonu ben de mevlit yaptım sonunda halloldu bitti gitti. Çokkk kalabalıktı 60-70 kişi vardı sanırım en az 🫣

yarın da aşımız var ufff çok mutsuzum :( tecrübeli anneler nasıl geçti aşınız anlatın banaa
Allah kabul etsin.Bizde mevlit yaptım pazar günü rahatladım oldu bitti şükür ama sizde MaşAllah çok gelmişler bizde en azı 20 kişi vardı benimde burda kimsem yok hiç karışmadım hediyeler bile kaldı artık.
Aşı verem yaptırdım ateş olmadı kalan iki aşı kaldı aradım yokmuş 17 gelicek iğneler korkma takip et ateşini sık sık halsiz oluyor bebekler genelde

Ya benim kızım da çok kilo alıyor bence bugün tam 2 aylık ama doktor birşey demedi yanaklı bi bebek oldu mama alıyor
Bizimki 3 Ekim 24 Ekim arasında 1 kilo almıştı doktor çok hızlı aldığını ve içtiği mama miktarının çok olduğunu gece ve sabah mama vermemem gerektiğini söyledi ama asla durmuyor asla ben de ml düşürdüm ama mamayı tamamen kesemiyorum hele ki gece ilk uyandığında mama vermemek imkansız :(

Korkma şimdi kilolular 6 aydan sonra başlanıyor ek gıda süresi iştahsız bebek olursa büyük oğlum gibi vay halimize İn şa Allah bu bebekler olmaz🤲🏻
Yaa inşallah kontrolsüz kilo alan bebekler olmasınlar da eminim iştahsız bebek de ayrı zordur allahım sağlık versin evlatlarımıza ❤️

Gözünüzü çok korkutmak istemiyorum ama 3 iğne arka arkaya çok zordu duygusal olarak. Çok şükür ateşi çıkmadı ama ben önden kilosu x 0,5 ml Calpol verdim huzursuzdu çünkü hemşire huzursuzsa da ver ağrısı olabilir demişti tavsiyem kolundan kolay çıkabilecek kıyafetler giydirmeniz çünkü verem aşının yapıldığı kol bariz ağrıyor oynatamadı kolunu yavrum benimkinin iç atleti dardı ben yandan keserek çıkarttım koluna dokunmayın 3 gün dedi zaten hemşire kollarından ve bacaklarından kolay çıkacak tulum bol bodyler giydirip giderseniz işiniz kolaylaşır iki gece huzursuzluk yaşadı ama sonra hiçbir şeyi kalmadı sizin de kolaylıkla geçer umarım aşıdan sonra 2 gün meme reddi yaşadık ama sonra emmeye devam etti inşallah öyle bir şey yaşamazsınız da olursa da kalıcı değil korkmayın diye söylemek istedim bir gece önce ya da gitmeden banyo da yaptırabilirsiniz 3 gün banyo yapamayacak çünkü

Geçmiş olsun üşüttun mu
Benim ev dubleks yukarı kat çocuklar uyurken içim rahat etmiyor soğuk olur diye birde petek açıyorum geçen öğlen uyuttum ikisinide kendimde uyudum bir kalktım oda aşırı sıcak ve kuru nem hiç yok boğazım kurudu yutkunduğumda ağrım vardı çok şükür onu Hall ettim şimdi ağrım yok ama aşırı grip oldum şimdide eşime diyorum daha peteği açmıcam 24 derece iyi hep soğuk olur diye korktum dahada kötü ettim

Benim ev dubleks yukarı kat çocuklar uyurken içim rahat etmiyor soğuk olur diye birde petek açıyorum geçen öğlen uyuttum ikisinide kendimde uyudum bir kalktım oda aşırı sıcak ve kuru nem hiç yok boğazım kurudu yutkunduğumda ağrım vardı çok şükür onu Hall ettim şimdi ağrım yok ama aşırı grip oldum şimdide eşime diyorum daha peteği açmıcam 24 derece iyi hep soğuk olur diye korktum dahada kötü ettim
Sıcak daha fena 25 derece ideal 26 bunaltiyo şuan mevsim geçişi ne giyeceğimizi şaşırdık canım benim bebekte öksürüyor burnu akıyor bol bol emzir dediler bugünde duş aldırdim daha kötü olmaz umarım

O zaman bekle canım keyfini çıkar hayatın yemeklerin😍
Kızınla yürüyüş yapabilirsin hafif hafif evin etrafında hava almak çok iyi gelir hem egzersiz olur
Bu arada büyük kızın nasıl alışabildiniz mi yaa 🥹🥹
Alıştı canım benim izne gelecek yarın biniyor
Gün oluyor temizlik yapıyorum gün oluyor bomboş geçiyor bana gelenlere geçmiş olsuna başsağlığına gidiyorum bir gün geçip gidiyor tam sevilmelik oldu minikler doya doya yaşamak istiyorum ilklerde bişi anlamadım

İyi akşamlar kızlar doğum kilolarınız ne durumda? Ben süt olsun diye iki aydır görmemişler gibi yediğim için kilo aldım beş kg kadar doğumdan sonra hamile kaldığım kiloya inmiştim halbuki boğazımu tutsam artı değil eksi beş olurdum neyse bebise süt olmuş oldu ıhlamur çayı hurma ve helva çok güzel süt yapıyor 😅 iki hafta sonra işe döneceğim beslenmemi düzeltmek istiyorum spora da başlamak istiyorum ama bunları hangi ara yapacağım hiç fikrim yok 😂
Tartilmiyorum ki moralim bozulmaya gitmedi bendekiler emzirdikce gider umuduyla yaşıyorum ise donmene az kalmis canım bebeğe kim bakacak belli mi

Hayırlı olsun kuzuma iyi kalabalıkmis masallah
Asi epey ağladı minik gelince de huzursuz oldu ateşi 38 oldu bir ara ama ben zaten surup verdim bir çay kaşığı hatta dort beş aralıklarla verdim ki ağrısı olmasın çünkü kolunu oynatamiyordu baygın uyudu iki gün boyunca sonra düzeldi şükürler olsun korkulacak bişi yok sadece calpol yazdırmayı ihmal etme

Sıcak daha fena 25 derece ideal 26 bunaltiyo şuan mevsim geçişi ne giyeceğimizi şaşırdık canım benim bebekte öksürüyor burnu akıyor bol bol emzir dediler bugünde duş aldırdim daha kötü olmaz umarım
Yaa çocuklar hasta olmasın bizde anne sütü olmadığı için malesef hasta olur diye korkuyorum hem büyük oğlanda onada gecer diye iyice uzak durmaya çalışıyorum ama bana hep yapışık

Yaa çocuklar hasta olmasın bizde anne sütü olmadığı için malesef hasta olur diye korkuyorum hem büyük oğlanda onada gecer diye iyice uzak durmaya çalışıyorum ama bana hep yapışık
Evet çocuklara gelmesin de bize gelsin geçmez inşallah canım bol bol bitki çayları ile sen halledersin

Back
X