Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Bizde de yasak yoktu aslında ama hep korktuk çok az oldu yani biraz isteksizlik de var ben de hormonal diye düşündüm

Rabbim yar ve yardımcın olsun bebeğine şifa versin sağlığına kavuşsun evine al gel inşallah hep dua edicem Rabbim birimizin duasını kabul eder inşallah acılı ve bebeklerinden ayrı olan anne olarak inşallah duam kabul olurda bebeğin sağlığına kavuşur

Bu haftalarda bulantı baş ağrısı vs yaşarsanız hastaneye başvurun diyorlar genelde ama.. imkanınız varsa bir kadın doğum bölümü olan hastaneye başvurun

kızlar bu sancı böyle bi gele bi gide devam ediyor, idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba diyorum şimdi de, yoğun akıntım yok, sarı biraz ama kokulu filan da değil, kaşıntı yanma da yok. velev ki çok yüksek olmayan seviyede enfeksiyon olmuşsam, bu karın ağrısı yapar mıydı diğer belirtiler yokken acaba?

Sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin. Rabbime sığındım artık, sizlerin vesilesiyle rabbim birinin duasını kabul eder de belki yavruma şifa verir.
arkadaşım mesajlarını yeni görüyorum, Rabbim acilen kamilen şifalar versin inşallah, yavrular minik ama güçlüler, dualarımız da hem onlarla hem seninle, Allah ferahlığa çıkarsın sağlıkla

Benim 7. Haftada gün boyu çarpıntı vardı acile gittim tansiyonum 139 78 çıkmıştı hastanede doktorum tekrar 14 ve üstü görürsen hemen hastaneye gel demişti bebeğe giden kan akışınıda etkiliyormuş bu durum tekrar takibini yaptın mı yüksek ise vakit kaybetme derim bir de son haftalarda iseb preeklamsi olabilir onun içinde müdahale gerekir

İki kez kalbi durdu bugün. Birisi ben yanındayken oldu hatta. Kafayı yiyecektim
Korkudan bu saate kadar siteye giremedim ama hep dua ettim inan ki. Allah bebişimizi size bağışlasın sağlık versin inşallah rabbim. Sabırlar diliyorum size.

Canım gebelik zehirlenmesi ihtimaline karşı acile git bence.
Aslında düşük düzeyde regl sancısına benzer ağrı ve hafif kıvamlı kokusuz akıntı oluyor bende de. Konuştuğumuz kadarıyla çoğumuzda oluyor ve normal kabul ediliyor ama düzeyine göre yine de doktorunuza danışın isterseniz. Ne olur ne olmaz.

38 den sonra alıyorlar kuzum sağlıkla kucakla bebegini çok az kalmış heyecan varmi
Sanki ben dogurmayacakmisim gibi rahatım. bir yandan diyorum kız 2 güne sezeryanin var diye. Valla kapıda bekleyecekmişim gibi rahatlık var içimde daha o ciddiyete gelemedim. Galiba ameliyathaneye girerken dank eder aslında korku yok hiç sadece evde oğlumu bırakıp gitmek falan bir değişik hissediyorum. Aslında ameliyat olmaktan hiç korkmuyorum oğlumda da öyleydim ben gülerek el sallayarak girdim o an kv dem ağlıyordu

Uykumdan uyandıran bel ağrısıyla uyandım. Şimdi daha iyi ama yinede var. Sanci başlangıcı değildir demi ya ben kendimi cumaya hazırlıyorum

Hastaneye git 14 gebelikte yüksek normal zamanda değil ama yan odada yatan kızı da tansiyondan tutuyorlardı hastanede onun da 14 falandı hep. Git kuşum bi hastaneye sakin ol enseni yıka soğuk suyla bi git acile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…