Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Canım bana yasak yoktu benim de bebiş kilo çok alamamış olunca oluyor işte kilosuna takılma sağlıklı olsun yeterki
Evet canım galiba genetiklere alakalı bende çok iti yarı biri değilim zaten 2.250 doğmuşum demekki kızımda bana çekti

Ay bu ne ruh hastası mı bu doktor ne biçim konuşmalar bunlar? Ben bu sıralar etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma soruyorum, kaç kiloydu senin çocuk doğduğunda diye. Zamanında hiç merak etmemiştim bile, çünkü 1 gün bile küveze girmedi çocukları, her şeyin yolunda olduğu doğumlardı aklıma bile gelmemişti sormak.Valla daha 3 ün üstünde bir cevap almadım herkes 2 küsürle açtı ağzını.Bazı doktorlar biraz düşük olsa aman bebek küçük, biraz fazla olsa yok bu bebek iri diye diye korkutuyolar insanı.Robot mu bunlar ya hepsi aynı kiloda olsun.Gerçekten ciddi sınır altı veya üstü olmadıkça anneyi panikletmenin hiç bir anlamı yok.

Evet canım galiba genetiklere alakalı bende çok iti yarı biri değilim zaten 2.250 doğmuşum demekki kızımda bana çekti
Yarın inşallah iyi geçer doktor kontrolun de içine siner hastane ve doktorlar canım...
He kızlar zaten erkek bebeklere göre biraz daha az kilo oluyor birde genetik faktörler var

Canım benim her aklıma geldiğinde dua ediyorum Rabbim sizi birbirinize bağışlasın
Biz ikimiz de ortalamaya göre uzunuz aslında ama niye böyle çıktı bilemedim boyu baya uzun gidiyordu aslında. Kafama takıldı
Ben doğurdum kızlar darısı hepinizin başına inşallah, rabbim evlatlarımızı korusun
Yaaa maşallahhh analı babalı büyütmek nasip olsun gözünüz aydın

Daha bir ay önce arkadaşımın ablası 2500 gr doğurdu çocuk 1 gün küvöze girmedi bi yerinden uydurmasın o doktor ya. Önemli olan kilo değil sağlık. Ablam 1700 gr doğmuş o da bir gün küvöze girmemiş.

Dualarım seninle canım.. bir an önce sağlıkla evinize dönersiniz inşallah ama şuan iyiler canım dimi kaç haftalık doğdular

Canım kendinde söylüyorsun bak sende 2250 doğmuşsun, kızın da sana benziyordur sağlıklı olsun da hemen toparlar zaten, hem çok sağlıklı beslendin gebelik şekeri yüzünden. Hiiiç üzülme , az kaldı yavrularımıza kavuşmaya

Kızlar ben çatı muayenesi oldum.Vajinal doğum olacağından çok emin konuşuyordu doktorum öncesinde.Geçen hafta da bir sürü hareket anlatmıştı işte aksak gebe yürüyüşü, emekleme, yer silme, kedi deve egzersizi, perine masajı diye diye ama gelin görün ki hepsi yalan oldu çatı muayenesi sonrası direkt sezeryana karar verdi. Vajinal doğum istiyordum ama bu karara da hiç üzülmedim.Hep hangisi bizim için hayırlıysa öyle olsun diyodum zaten.Ama tarih seçmeye gelince çok afalladım zaten beklemiyodum böyle bişeyi. Tamam dedi doktor git düşün ekimin ilk haftası için bir karar ver haftaya görüşür belirleriz dedi.Ay ben bişey alırken iki şey arasında kaldım mı elli saat düşünürüm buna nasıl karar verilir

Aynen öyle, bazı doktorları gerçekten sessize alıyorum ben kafamda.Tamam farklı doktor görüşü iyidir ama bazen de doktora seni dinlemedim ama bence haksızsın demek istiyorum djsgsh.Sadece ultrasonlarından, ne bilim ilaç yazma yetkilerinden falan faydalanıyorum onların

. Bu gün onu sormamışım. Ama belden uyuşmali istiyorum
Canım daha önce belden uyuşmalı olan sen miydin
Eğer bu konuda bir fikrin yoksa kesinlikle spinal anesteziyi öneriyorum
Doğumum o kadar basit ve rahattıki

Geçmiş olsun canım sen Bi dahada düşmüştüm gebeliğin başında saat kesin değil o zamn sağlıkla gelsin
Hemde defalarca düştüm ben bu gebeligimde ya. Evet tam saat söylemedi. Sa kaçta geleyim dedim. 10 11 gibi dedi sonrada 10 dan sonra sen gel dedi. Başlayana kadar 12 yi bulur herhalde.

Kızlar epidural veya spinal farkı ne oluyordu hangisi avantajlı dezavantajlı
Ben spinal oldum herkes bel ağrısı yapar vs vs gibi şeyler söylemişti bir çok tanıdığım ama bende sıfır ağrı
Belimde hiç bir şekilde ağrı hissetmedim doğumdan sonraki süreçte
Spinalde direk iğne yapıyolar bişey takılı kalmıyor
Çok uzun bir iğne ama asla hissetmiyorsun ben çok korkuyordum ama damar yolu daha çok acıtıyor diyim öyle minnak bir acı
Doğumum gerçekten harika ve kolaydı
Epidural yaşamadım ama spinali önerebilirim

Canım daha önce belden uyuşmalı olan sen miydin
Eğer bu konuda bir fikrin yoksa kesinlikle spinal anesteziyi öneriyorum
Doğumum o kadar basit ve rahattıki
Evet belden uyusmali olmuştum. Spinali hiç bilmiyorum bir araştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…