Evet canım galiba genetiklere alakalı bende çok iti yarı biri değilim zaten 2.250 doğmuşumCanım bana yasak yoktu benim de bebiş kilo çok alamamış olunca oluyor işte kilosuna takılma sağlıklı olsun yeterki
Bende juno yatak aldım, uyku tulumu hiç almadım ya nerden aldın canımUyku tulumu aldım kendinden bantlı. Bi de juno yatak var. Onların bandıyla yarım kundak gibi yaparım herhalde. Yarım kundak için iyi diyorlar.
Neler aldın canım ben uyku tulumu almadım, doğduktan hemen sonra mı kullanacaksın canım ne aldın atabilir misin
Canım uyku tulumu ne aldın acabaBen kundaklayacağım,zaten örtü vs önerilmediği için en başından beri öyle düşünüyordum. Kundak ve uyku tulumu da aldım
Ay bu ne ruh hastası mı bu doktor ne biçim konuşmalar bunlar? Ben bu sıralar etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma soruyorum, kaç kiloydu senin çocuk doğduğunda diye. Zamanında hiç merak etmemiştim bile, çünkü 1 gün bile küveze girmedi çocukları, her şeyin yolunda olduğu doğumlardı aklıma bile gelmemişti sormak.Valla daha 3 ün üstünde bir cevap almadım herkes 2 küsürle açtı ağzını.Bazı doktorlar biraz düşük olsa aman bebek küçük, biraz fazla olsa yok bu bebek iri diye diye korkutuyolar insanı.Robot mu bunlar ya hepsi aynı kiloda olsun.Gerçekten ciddi sınır altı veya üstü olmadıkça anneyi panikletmenin hiç bir anlamı yok.evet canım herkeste bunu diyor. Kadına dedim şimdiye kafar 3 kez prenatoloji gördü kimse demedi. Ama ben söylüyorum diyor,bu çocuk çok küçük gerçi sende çok büyük değilsin. Neyse bunu sezeryanla doğurma sen normal doğur diyor. Yani öyle saçma sapan bir komuşmaydıki
Yarın inşallah iyi geçer doktor kontrolun de içine siner hastane ve doktorlar canım...Evet canım galiba genetiklere alakalı bende çok iti yarı biri değilim zaten 2.250 doğmuşumdemekki kızımda bana çekti
Canım benim her aklıma geldiğinde dua ediyorum Rabbim sizi birbirinize bağışlasınKızlar dualarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı gerçekten çok sağolunYavrumun durumu hala aynı, baygın, gözlerini açamadan yatıyor meleğim. Doktorlar hala sebebini net bir şekilde söyleyemiyorlar. Tedavisi yapılıyor diyorlar. Biz de el mahkum bekliyoruz. Çok şükür dünden beri kalbinde durma veya çarpıntı olmamış. İlaç etkisiyle olabilir bu kontrol altında olma durumu gözlem altında tutuyoruz diyor doktoru. İnşallah bi daha olmaz da geçer gider ya. Holter takıldı vücuduna, ritminin ölçümünü yapacaklar. 15 gündür yoğun bakımdayız. Sabah hastaneden aramışlar 5 kez. Bi şeye onay vermemiz gerekiyormuş. Uyurken telefonu sessize almıştım 5 kez arandığımı görünce yüreğime iniyordu bi şey oldu sandım. Ahh rabbim kurtarsın artık yavrumu oradan.
Biz ikimiz de ortalamaya göre uzunuz aslında ama niye böyle çıktı bilemedim boyu baya uzun gidiyordu aslında. Kafama takıldıEvet genetik açıdanda bende 1.55 eşim 1.74 yani çok kalıplı insanlar değilizeğer sağlıklıysa bebek kiloda sorun yok ya. Tüm kan akışlarına bakıldı bugün benim kızımında. Normal dedi doktor kızlar daha kibar ve çıtıpıtı olurlar dedi
Yaaa maşallahhh analı babalı büyütmek nasip olsun gözünüz aydınBen doğurdum kızlar darısı hepinizin başına inşallah, rabbim evlatlarımızı korusun
Daha bir ay önce arkadaşımın ablası 2500 gr doğurdu çocuk 1 gün küvöze girmedi bi yerinden uydurmasın o doktor ya. Önemli olan kilo değil sağlık. Ablam 1700 gr doğmuş o da bir gün küvöze girmemiş.Ay bu ne ruh hastası mı bu doktor ne biçim konuşmalar bunlar? Ben bu sıralar etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma soruyorum, kaç kiloydu senin çocuk doğduğunda diye. Zamanında hiç merak etmemiştim bile, çünkü 1 gün bile küveze girmedi çocukları, her şeyin yolunda olduğu doğumlardı aklıma bile gelmemişti sormak.Valla daha 3 ün üstünde bir cevap almadım herkes 2 küsürle açtı ağzını.Bazı doktorlar biraz düşük olsa aman bebek küçük, biraz fazla olsa yok bu bebek iri diye diye korkutuyolar insanı.Robot mu bunlar ya hepsi aynı kiloda olsun.Gerçekten ciddi sınır altı veya üstü olmadıkça anneyi panikletmenin hiç bir anlamı yok.
Dualarım seninle canım.. bir an önce sağlıkla evinize dönersiniz inşallahCanım bebekler entube makineye bağlı nefes alıyorlar.heryeri boru onlari öyle görünce çok üzülüyorum.ben dün taburcu oldum .onları bıraktım geldim burda bı yerde kalıyorum. Hergun 15 dk görüş var bugün 1.30 da görmeye gideceğim .eşimde döndü boluya koca Ankara'da kendimi çok yanliz hissediyorum.
Canım kendinde söylüyorsun bak sende 2250 doğmuşsun, kızın da sana benziyordurKızlar herkes birşeyler kafasına takıyor belliki . Bende çok üzülüyorum bebeğim 2.500 geçmez dediler doğumda küçücük olacak . Beslenmeme aşırı dikkat ettim . 2 gündür bu durum rüyalarıma giriyor.bende gebelik şekeri var diye sırf protein ağırlıklı beslendim .. sürekli tavuk,somon,et tarzı ve bulgur ,basmati ,sebze tarzı.Sürekli vitaminlerimi aldım düzenli şekilde. Korkuyorum birde doğum şişi olucak onuda verince iyice kilosu düşük olucak. Üzülüyorumda annem ben seni 2.250 doğurdum kızım sana çekmiş demekki diyor ama nebilim . Çok üzülüyorum
35+5 günlüğüm bugün, henüz planlanmadı bişey canım, 37 de kontrolümde belli olur sanarımKIZLAR GÖRENLER VE KABUL EDENLER YAZIN HADİ DURUMLARI
Teşekkür ederim canımLioo
Ben daha ne doğurdum ne gün aldım kendi adıma yaprak kımıldamıyor diyebilirim şimdilik
Aynen öyle, bazı doktorları gerçekten sessize alıyorum ben kafamda.Tamam farklı doktor görüşü iyidir ama bazen de doktora seni dinlemedim ama bence haksızsın demek istiyorum djsgsh.Sadece ultrasonlarından, ne bilim ilaç yazma yetkilerinden falan faydalanıyorum onlarınDaha bir ay önce arkadaşımın ablası 2500 gr doğurdu çocuk 1 gün küvöze girmedi bi yerinden uydurmasın o doktor ya. Önemli olan kilo değil sağlık. Ablam 1700 gr doğmuş o da bir gün küvöze girmemiş.
. Bu gün onu sormamışım. Ama belden uyuşmali istiyorumİnşallah güzel geçer doğumun canım anestezi şekli nasıl olacak karar verildimi?
Hayırlı olsun vanım gözün aydınBen doğurdum kızlar darısı hepinizin başına inşallah, rabbim evlatlarımızı korusun
Canım daha önce belden uyuşmalı olan sen miydin. Bu gün onu sormamışım. Ama belden uyuşmali istiyorum
Hemde defalarca düştüm ben bu gebeligimde ya. Evet tam saat söylemedi. Sa kaçta geleyim dedim. 10 11 gibi dedi sonrada 10 dan sonra sen gel dedi. Başlayana kadar 12 yi bulur herhalde.Geçmiş olsun canımsen Bi dahada düşmüştüm gebeliğin başında saat kesin değil o zamn sağlıkla gelsin
Ben spinal oldum herkes bel ağrısı yapar vs vs gibi şeyler söylemişti bir çok tanıdığım ama bende sıfır ağrıKızlar epidural veya spinal farkı ne oluyordu hangisi avantajlı dezavantajlı
Evet belden uyusmali olmuştum. Spinali hiç bilmiyorum bir araştırayım.Canım daha önce belden uyuşmalı olan sen miydin
Eğer bu konuda bir fikrin yoksa kesinlikle spinal anesteziyi öneriyorum
Doğumum o kadar basit ve rahattıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?